Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، فوق تخصص جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی کُردستان، با اعلام این خبر، گفت: در این عمل جراحی نوین بیمار مبتلا به سرطان سینه توسط دکتر اسماعیل اکبری استاد کامل دانشگاه علوم پزشکی تهران و اینجانب عمل شد و اکنون حال عمومی وی خوب است.

دکتر حسن معیری گفت: در گذشته عمل جراحی سینه بسیار وسیع بود و در بیشتر مواقع کل سینه جراحی و بیمار پس از بهبودی از نظر زیبایی فیزیکی دچار مشکل می شد اما در این روش محدوده بسیار کوچکتری از سینه برش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این دستگاه از یک اشعه آشکارساز استفاده می شود و با رسیدن به اولین غده لنفاوی سرطانی جراحی آغاز و این کار تا مشخص شدن انتهای مسیر سلولهای سرطانی ادامه می یابد.

استاد کامل دانشگاه شهید بهشتی تهران و فوق تخصص جراحی غده و سرطان نیز گفت: در این عمل هم سینه های بیمار حفظ خواهد شد  و هم فرد طول عمرش بیشتری خواهد داشت.

دکتر اسماعیل اکبری افزود: در مجموع انواع سرطان ها، 40 درصد قابل پیشگیری و چهل درصد قطعا درمان می شود و 20 درصد باقی مانده نیز در صورت تشخیص به موقع قابل درمان است.

دستگاه گاما پروب ساخت ایران است و برای جراحی سرطانهایی همچون، سینه، تیرویید و دستگاه گوارش کاربرد دارد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۰۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه با دستاورد محققان ایرانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جلیل پرچکانی چوزکی، دانش آموخته بیوفیزیک دانشگاه تربیت مدرس که در تحقیقات رساله اش با راهنمایی حسین نادری‌منش و حمایت بنیاد ملی علم ایران موفق به طراحی و ساخت این بیوسنسور شده است،گفت: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت زیادی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود. وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت ، سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه  شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود. این پژوهشگر گفت : نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر هشت زن، یک نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود، اما مردان تنها یک درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهند. وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد، اما در این زمینه، میکرو RNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است. پرچکانی چوزکی گفت : در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکرو RNA‌های دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این حسگر ،  می‌توان سرطان سینه  را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

دیگر خبرها

  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • موفقیت مخترعان شیرازی در اختراع کیسه مدرج جمع آوری خون از ناحیه جراحی
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان
  • اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه درباره برخی دستگاه‌ها
  • اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه در افزایش هزینه برخی دستگاه‌ها
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه با دستاورد محققان ایرانی
  • سنسور تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد