Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قم - ايرنا - وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: معتقدم بايد جنبش عظيم اجتماعي براي توليد خوب و خريد کالاي ايراني ايجاد کنيم، ايراني بايد کالاي داخلي بخرد و توليدکنندگان هم کالاي خوب توليد کنند.

به گزارش ايرنا، علي ربيعي روز پنجشنبه در «آيين تجليل از کارگران نمونه و رونمايي از سند توسعه سرمايه گذاري، توليد و اشتغال قم»، افزود: توليد کالا و خريد کالاي ايراني، هر 2 در خانواده کارگري نهفته است و کالاهاي توليدي بايد قدرت رقابت داشته باشند که بنيان اين مساله در جمع کارگران شکل مي گيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به نامگذاري امسال به عنوان سال حمايت از کالاي ايراني از سوي رهبر معظم انقلاب، ادامه داد: نامگذاري امسال را ارج و قرب مي نهيم و با عمل به منويات معظم له، همه ما از مزيت هاي آن بهره مند شويم.
وي اضافه کرد: جامعه اي که در آن کار و توليد رواج دارد، مي تواند در دنيا موفق باشد و کارگر هم در اين نوع جامعه کرامت دارد.
ربيعي تاکيد کرد: اگر مي خواهيم کار ايراني و کالاي ايراني رواج پيدا کند بايد کارگر ايراني و کارآفرين ايراني در آن ارج و قرب داشته باشند.
وي با بيان اين که از مجموع مصرف کالاي لباس در ايران فقط 35 درصد توليد داخل است و مجموع نيروهاي شاغل در اين بخش 500 هزار تن مي باشند گفت: اگر 35 درصد بيشتر پوشاک ايراني بخريم 500 هزار تن بيشتر در اين بخش شاغل مي شوند.
ربيعي در ادامه بيان کرد: در گذشته کارگران از پايين ترين طبقات اجتماعي جامعه بودند، ولي امروز جايگاه و منزلت اين قشر زحمتکش ارتقا يافته و از مهمترين عناصر اجتماعي به شمار مي آيند.
وي با بيان اين که من فرزند کارگر روستازاده هستم، اضافه کرد: طعم کارگري را به خوبي از زمان کودکي و نوجواني چشيده ام.
وي بيان کرد: ميثاق انقلاب اسلامي براي اين بود که هميشه صداي طبقات پايين اجتماعي شنيده شود و آنچنان مناسباتي در جامعه باشد که کارگران به عنوان نماد روح جامعه با عزت و کرامت بدرخشند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي ادامه داد: جامعه کار از کارآفرينان و کارفرماياني که آجر روي آجر مي گذارند تا بنايي ايجاد کنند محترم هستند و مناسبات در جامعه نبايد به شکلي باشد که طبقات پايين در آن ديده نشوند.
وي با اشاره به اين که هر سال عدالت و عدالت خواهي را در هفته کارگر مرور مي کنيم، بيان کرد: کارگران زحمتکش عنصر حرکت، عزت و شرافت يک جامعه هستند که باعث مي شوند نسل هاي بعد در سعادت زندگي کنند.
وي به نقش کارگران در پيروزي انقلاب و جنگ تحميلي اشاره و بيان کرد: در اوج فعاليت گروهک ها در انقلاب، کارگران در کنار انقلاب ايستادند و قربانيان ترور بودند؛ در جنگ نيز مشارکت کردند و شهيد تقديم کردند.
ربيعي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح کرد: از سال هاي گذشته سعي کرديم آژير خطر را به صدا درآوريم که اينهمه تصميم هاي غلط براي سازمان تامين اجتماعي نگيريد، اينجا سازمان بيمه اي است نه سازمان حمايتي، اين سفره متعلق به عده اي از افراد است که در آن پول گذاشته اند، ديگران را در اين سفره شريک نکنيد، براي حرکت هاي سياسي از اين سفره هزينه نکنيد.
وي افزود: خيلي تلاش کرديم و سازمان را از سياست زدگي دور و مصارف و منابع سازمان را مديريت کرديم.
ربيعي با اشاره به برنامه ريزي براي بهبود سرمايه هاي سازمان تامين اجتماعي، گفت: در سال هاي گذشته به جاي اين که پول بدهي را بدهند صنايع ورشکسته اي را به سازمان تامين اجتماعي داده اند و اين مسائل تبديل به مشکلاتي شده بود که برنامه ريزي شد از اين مشکلات خارج شويم و تبديل به سرمايه هاي بهتر نماييم.
وي افزود: سال هاي سال بازنشسته هاي ما نسبت به تورم بيش از 60 درصد حقوقشان پايين افتاده بود و متاسفانه قدرت خريد جامعه کارگري پايين آمده بود و فاصله بين حقوق و تورم هر روز بيشتر مي شد.
وي با بيان اين که سالي که من به وزارتخانه آمدم، حقوق مستمري بگيران 500 هزار تومان بود گفت: در اين سال ها حداقل فاصله دريافتي ها را از تورم آنقدر زياد کرديم که بخشي از اين فقدان قدرت خريد جبران مي شود، ولي هنوز کار زيادي در پيش داريم.
ربيعي افزود: اعتراف مي کنم هنوز حقوق کارگري و بازنشستگي به خصوص براي زندگي در شهرهاي بزرگ کافي نيست و در سه سال آينده هم بايد اين برنامه را با ضريب بيشتري پيگيري کنيم.
وي با اشاره به اين که من هم وزير کارگران، هم وزير بيکاران و هم مراقب توليد هستم، تصريح کرد: در اين سال ها سبد معيشت را براي کارگران تثبيت نموديم و در حقوق ها 130 درصد از تورم پيشي گرفتيم، حداقل ها از حدود 500 هزار تومان بيش از صد درصد افزايش يافت، ولي هنوز مسير سختي پيش رو داريم.
وي ادامه داد: در سال هاي گذشته تشکل ها را گسترش داديم؛ هم اکنون به طور متوسط 55 درصد تشکل هاي کارگري و کارفرمايي گسترش يافتند، معقتديم جامعه با ثبات جامعه اي است که تشکل ها بتوانند آزادانه صحبت کنند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، ارتقاء امنيت شغلي کارگران را از برنامه هاي امسال عنوان کرد و گفت: قراردادهاي متعدد با پيمانکاري هاي متعدد، جابه جايي پيمانکاري ها، وضعيت بي ثبات شغلي و امنيت زنان کارگر را امسال با جدبت دنبال مي کنيم.
وي همچنين با تاکيد بر اين که کودکان نبايد با اجبار و يا ميل خود سر کار بروند، گفت: آنها بايد در مدرسه باشند، به ويژه از کودکاني که به علت فقر از مدرسه بازماندند حمايت مي شود تا امکان تحصيل داشته باشند.
ربيعي اضافه کرد: امسال 100 هزار ميليارد ريال براي ايجاد شغل در روستاها و افزايش درآمد زندگي روستايي اختصاص يافته است تا کارگران در روستا بتوانند خودشان توليد کنند و به جامعه کار و تلاش بپيوندند.
وي ادامه داد: سال گذشته در اين عرصه بيش از 20 هزار ميليارد ريال هزينه شد.
ربيعي در ادامه با اشاره به امضاي سند توسعه اشتغال استان قم گفت: قم برنامه سند خود را تکميل کرده و از برنامه جلو افتاده است و اميدوارم از نظر اشتغال وضعيت بهتري داشته باشد.
وي افزود: تثبيت شغل و توسعه اشتغال براي همه استان ها برنامه امسال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي است.
در اين آيين که در سالن همايش هاي شهرداري قم برگزار شد، از 29 کارگر نمونه تجليل و از سند توسعه سرمايه گذاري، توليد و اشتغال قم رونمايي شد.
بر اساس اين سند که وظايف دستگاه هاي مختلف به صورت مشخص تدوين شده است، بايد با همکاري بخش دولتي قم و بخش خصوصي 14 هزار و 810 شغل با اعتباري بالغ بر 42 هزار و 43 ميليارد ريال در سال 97 ايجاد شود.
/2085/ 1175
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • مد خوب، مد بد!
  • کارگران نقش ویژه‌ای در اعتلای اقتصاد و تولید کشور دارند
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • جهش تولید با رفع دغدغه معیشت کارگران محقق می‌شود
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی