Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@08:50:20 GMT

تصاویر/اردیبشهت به کجاسفرکنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۲۱۶۵

تصاویر/اردیبشهت به کجاسفرکنیم؟

اردیبهشت ماه یکی از زیباترین ماه‌های سال برای طبیعت گردی در سال به شمار می‌آید و با توجه به طبیعت بکر تمامی مناتطق ایران فرصت مناسبی برای سفر و تفریح است. ناطقان: اردیبهشت ماه یکی از زیباترین ماه‌های سال برای طبیعت گردی در سال به شمار می‌آید و با توجه به طبیعت بکر تمامی مناتطق ایران فرصت مناسبی برای سفر و تفریح است که برخی از مناطق تفریحی و بکر به شرح زیر است:

*دشت لار
دشت لار یا لار در کوهپایهٔ قله دماوند واقع شده که در تقسیمات کشوری بخش شمالی و شمال شرقی آن در بخش لاریجان شهرستان آمل استان مازندران و بخش جنوبی و جنوب غربی آن در لواسانات شهرستان شمیران استان تهران می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشت لار از شمال به کوه‌های شهرستان نور مازندران از شرق و شمال شرق به کوه دماوند، از جنوب شرق به ایرا، شهرستان دماوند و پلور مازندران از جنوب به افجه و امامه و لواسان بزرگ و از غرب به خاتون بارگاه و گرمابدر کشیده شده‌است. عنوان دشت لار در سال ۵۴ به عنوان پارک ملی لار تبدیل شد.

مسیریابی

این مسیر از جاده آبعلی (تهران به سمت آمل) در داخل شهر پلور منشعب میشود. این مسیر از سه راهی پلور تا پست ورودی پاسگاه محیط بانی امتداد یافته و دسترسی به پارک ملی لار را از طریق جاده ی آسفالته ممکن می‌سازد.



*آبشار آسیاب خرابه
آسیاب خرابه (خارابا دییرمان) یکی از زیباترین مناطق دیدنی آذربایجان شرقی است. این آبشار به علت وجود ویرانه‌های یک آسیاب آبی به آسیاب خرابه معروف است و ارتفاع آبشار اصلی آسیاب خرابه حدود ۱۰ متر و. مساحت محوطه آن ۲۰۰ مترمربع است.
 
این منطقه چشمه‌ای دارد که آب آن از کوه کیامکی تامین می‌شود. در مظهر چشمه، درختان انجیر روییده اند، آب پس از تبدیل به آبشاری بسیار زیبا، ته دره به یک رشته جویبار می‌پیوندد و به سوی شمال دره جریان می‌یابد. در سمت راست ته دره آبشار‌های فراوانی به وجود آمده است. تمام سطح دیواره‌ها پوشیده از خزه و گیاهان آبزی است. صد‌ها آبشار کوچک و بزرگ و صدای یکنواخت ریزش آب، چشم انداز بدیع و هوای خنک، از جاذبه‌های دلپذیر آن است.
 
مسیریابی
 
برای رسیدن به این مکان بسیار دل انگیز باید از جاده مرند-جلفا به هادیشهر (علمدارگرگر) وارد شد و با عبور از یک جاده خاکی در نوار مرزی ایران و جمهوری آذربایجان و گذشتن از یک جاده فرعی، به دره‌ای باصفا رسید که محل آسیاب خرابه است. از تبریز تا جاده فرعی جلفا به علمدار ۱۰۶ کیلومتر است. از علمدار تا آسیاب خرابه ۲۷ کیلومتر راه خاکی است.
 

 
*دشت لاله های واژگون گلستان کوه خوانسار
 
دشت لاله‌های واژگون گلستان‌کوه در دره باریکی در دامنه گلستان‌کوه شهرستان خوانسار استان اصفهان واقع شده است. دشت لاله‌های واژگون گلستان‌کوه، در فصل بهار مملو از گل‌های طبیعی به ویژه لاله سرخگون است که به رنگ سرخ مایل به بنفش بوده و لاله‌های این منطقه از روز چهلم تا شستم بعد از عید شکفته می‌شوند و در موقع وزش باد سیر و روشن می‌شوند.
 
مسیر یابی
 
از تهران بعد از سه راه سلفچگان، به سمت گلپایگان ادامه مسیر دهید تا به خوانسار برسید. با طی ۱۵ کیلومتر به روستای دره بید میرسید. از اینجا به بعد با دیدن گل‌های لاله‌ی واژگون مسیر را ادامه دهید.
 

 
*دریاچه مارمیشو
 
دریاچه مارمیشو در ۳۷ درجه عرض شمالی و ۴۴ درجه طول شرقی واقع شده و در نزدیکی مرز ایران و ترکیه است. مساحت این دریاچه ۵ هکتار است. درختان صنوبر، بلوط و گردو ازجمله پوشش گیاهی اطراف دریاچه هستند. برای رفتن به مارمیشو باید از روستا‌های پسان، بانی و هلانی در ۴۵ کیلومتری شهر ارومیه رد شد.

مارمیشو با دارا بودن انواع آبزیان، چون قزل‌آلا محل مناسبی برای ماهیگیری است. مارمیشو بر اثر زمین‌لرزه و سد کوه در مسیر آب‌های مرزی ایران و ترکیه بوجود آمده‌است. در سال‌های اخیر به دلیل جاری شدن سیل و پر شدن دریاچه با شن و ماسه سیلاب عمق و مساحت این دریاچه به شدت کم شده‌است. از دیگر عوامل تخریب فرسایشی دریاچه می‌توان به بی‌توجهی مسؤلین اشاره کرد. نام دریاچه از مارشیمون بنیامین، رهبر مسیحیان آشوری ارومیه گرفته شده‌است.
 
مسیریابی

برای دیدن مارمیشو باید ۴۵کیلومتر از غرب ارومیه فاصله بگیرید، کمی بالاتر از موانا یک دوراهی است که از کنار رودخانه بسیار زیبای نازلوچای شما را به سمت روستای مارمیشو هدایت میکند. بعداز گذشتن از زیارتگاه پیر خراسانی و پاسگاه ایست بازرسی و در ادامه یک مسیر زیبا و سنگلاخی، دریاچه ی مارمیشو ظاهر می‌شود.



منبع: میزان برچسب ها: اردیبهشت ماه ، سفر ، سفر و تفریح

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اردیبهشت ماه سفر سفر و تفریح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز «محمد رستگاری» در حاشیه سفر به شهرستان بهاباد و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در این سفر یک روزه از کلیه راه‌های استحفاظی شهرستان بهاباد بازدید شد و مسائل با حضور معاونان و کارشناسان حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مورد بررسی قرار گرفت.

وی در مورد تقاطع روستای پرک و دو بانده شدن این مسیر از سه‌چاهون تا بافق نیز گفت: تقاطع روستای پرک یکی از نقاط حادثه‌خیز استان براساس پایش سال ۱۳۹۴ کشور تعیین و در کنار ۱۰ نقطه حادثه‌خیز استان براساس این پایش در اولویت اصلاح قرار گرفته است که امیدواریم در این مورد خاص تا یکی دو ماه آینده شاهد اصلاح کامل این تقاطع باشیم.

رستگاری ابراز امیدواری کرد: با اصلاح این تقاطع در قالب یک میدان استاندارد با دسترسی‌های کافی، بار ترافیکی معادن منطقه از روستای پرک خارج و به سمت کوشک و روستاهای اطراف نیز کاهش یابد.

وی در مورد دو بانده شدن مسیر بهاباد به چادرملو نیز اظهار کرد: این مسیر خطرناک و پرحادثه که از مشکلات اصلی مردم بهاباد و هزاران کارگری است که در این مسیر تردد دارند، یک محور اختصاصی بوده که در گذشته جهت ایجاد راه دسترسی توسط خود مجتمع معدنی چادرملو ایجاد شده است ولی اداره کل راهداری آماده تحویل گرفتن این محور برای تامین اعتبار جهت رفع نواقص آن و با توافق مسئولان چادرملو، دو بانده سازی آن هستیم.

مدیر کل راهداری استان در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا در بهاباد راجع به آسفالت برخی راه‌های روستایی بهاباد مانند راه‌های روستایی درند، ندن، بموئیه، خرمتک و تنگل و کمکوئیه، گفت: راه روستاهای با جمعیت بالای ۲۰ خانوار امکان آسفالت دارند و هم اکنون نیز تمام روستایی با این شرایط در استان دارای راه آسفالت هستند.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228097 برچسب‌ها سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای تردد جاده ها ترددهای جاده ای

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه
  • بازگشایی گردنه بیژن پادنای سمیرم
  • حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است
  • جاده کرج چالوس بسته شد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • جاده چالوس بسته شد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد‌
  • قیمت رهن و اجاره آپارتمان در مشهد ( ۱ اردیبشهت ۱۴۰۳)+جدول
  • جاده کرج -کندوان به مدت ۲ روز مسدود می‌ شود
  • جاده کرج کندوان به مدت ۲ روز مسدود می‌شود