Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: حدود 40 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان با خطر جدی کم‌آبی مواجه هستند که با بارش‌های اخیر مشکلات کمی کمتر شد.به گزارش بلاغ، عزیزالله شهیدی‌فر در جشن اولین برداشت توت‌فرنگی مازندران در جویبار اظهار کرد: در استان مازندران بیش از یک هزار و 500 هکتار زیر کشت توت‌فرنگی قرار دارد که حدود 15 هزار تن این محصول تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: 30 درصد تولید توت‌فرنگی کشور در مازندران تولید می‌شود که جویبار یکی از قطب‌های تولید این محصول در استان به‌حساب می‌آید.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: جویبار یکی از فعال‌ترین شهرستان‌های بخش کشاورزی در کشور است که کشاورزان این منطقه با تلاش و همت فراوان زمینی را رها نمی‌کنند و در آن در فصول مختلف کشت می‌کنند.

این مسئول تصریح کرد: برای تشویق کشاورزان و باغداران به آبیاری قطره‌ای 85 درصد تسهیلات به‌صورت بلاعوض است.

شهیدی‌فر به کشت برنج به‌عنوان محصول استراتژیک استان مازندران اشاره و عنوان کرد: به همت کشاورزان استان حدود 90 درصد زمین‌ها شخم و شیار و بیش از 80 درصد نیز خزانه گیری انجام‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود 40 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان مازندران با خطر جدی کم‌آبی مواجه هستند که با بارش‌های اخیر مشکلات کمی کمتر شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: به دلیل آبگیری نشدن سد شهید رجایی بخش‌هایی از شهرستان جویبار، میاندورود و ساری با مشکلات بیشتر کم‌آبی مواجه هستند.

شهیدی‌فر با بیان اینکه تغییر الگوی کشت را دستور کار قراردادیم گفت: به دلیل مشکلات به وجود آمده در آب کشاورزی، شهرستان میاندورود 500 هکتار از زمین‌های شالیزاری خود را به زیر کشت سویا، آفتابگردان، پنبه و کنجد خواهد برد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، استان اصفهان را از ظرفیت تولید سالانه ۷۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی برخوردار دانست و گفت: اصفهان با تولید سالانه ۱۱ هزار تن گل محمدی در سه هزار و ۶۵۰ هکتار از مزارع، رتبه سوم و با تولید ۱۰ تن زعفران در هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع رتبه چهارم کشوری را در اختیار دارد.
احمدرضا رییس‌زاده، توسعه کشت گیاهان دارویی در استان اصفهان را در راستای تغییر و اصلاح الگوی کشت برشمرد وافزود: با توجه به کمبود منابع آبی در این خطه، گیاهان دارویی، صنعت مناسب و جایگزین خوبی برای دیگرصنایع کشاورزی به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: حدود ۲ هزار واحد سنتی و حدود ۳۰ واحد صنعتی در بخش فرآوری، بسته‌بندی و صادرات گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی در این استان فعالیت دارند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: هم اکنون مساحت مزارع مرتبط با کشت گیاهان دارویی در استان به هشت هزار و ۳۵۰ هکتار رسیده است.
تولید سالانه محصولات زراعی استان اصفهان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تن و مجموع اراضی باغی استان نیز حدود ۸۵ هزار هکتار است.
مجموع تولید باغی و گلخانه‌ای در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تن برآورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • نشاکاری ۲۵ درصد شالیزار‌های محمودآباد
  • نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • خزانه گیری ۱۶۷ هزار هکتار شالیزار در مازندران
  • امسال ۱۶۷ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران خزانه‌گیری شد
  • خزانه گیری ۱۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • خزانه گیری ۱۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • 167 هزار هکتار شالیزار مازندران خزانه‌گیری شد