Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ به نقل از تلویزیون سی ان ان وزير امور خارجه کره جنوبي با ابراز خوش بيني درباره ي اثربخش بودن ديدار روساي جمهور کره شمالي و کره جنوبي گفت مون جائه اين رياست جمهوري خود را براي اين ابتکار عمل در معرض خطر جدي قرار داده است.
کانگ کيونگ هوآ در گفتگو با برنامه ي کريستين امانپور تلويزيون سي ان ان ديدار قريب الوقوع سران دو کره را رويدادي شگفت انگيز خواند و گفت: "همه ي نشانه ها از موفقيت آميز بودن اين ديدار حکايت دارد و به نظر مي رسد شتاب رويدادها از ابتداي سال جاري ميلادي تاکنون شگفت آور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
وي با اشاره به عزم جدي رئيس جمهور کره جنوبي در تلاش براي حل و فصل بحران در شبه جزيره کره گفت دونالد ترامپ - رئيس جمهور آمريکا نيز در فراهم آوردن چنين شرايطي سهم دارد زيرا کره شمالي عاقبت به اين مهم پي برد که ادامه دادن اقدام هاي تحريک آميز تنها به تحريم بيشتر ختم خواهد شد. اما اين پيشنهاد را هم داديم که اگر مسير کنوني را تغيير بدهيد آمادگي داريم با شما همکاري کنيم.
وزير امور خارجه کره جنوبي درباره پيش شرط هاي کره شمالي براي خروج نظاميان آمريکايي از منطقه و تضمين هاي امنيتي هم گفت: "کيم جونگ اون گفته است اگر تهديد نظامي برطرف شود و امنيت کشورش تضمين شود ديگر نيازي به سلاح هسته اي نخواهد داشت. او اين دو مورد را روي ميز گذاشته است لذا جزئيات بيشتر در گفتگوها مشخص مي شود و شفاف سازي درباره ي عاري سازي هسته اي هم در نشست به بحث گذاشته خواهد شد."
کانگ کيونگ هوآ در پاسخ به اين پرسش که عاري سازي هسته اي براي شما چه مفهومي دارد گفت کره شمالي بروشني مي داند ما چه مي خواهيم و علاوه بر اين پيونگ يانگ و سئول در سال 1992 متعهد به عاري سازي هسته اي شده اند و دقيقا بحث پاکسازي شبه جزيره کره را از هر گونه سلاح هسته اي دنبال مي کردند. کره شمالي در توافق شش جانبه ي سال 2005 هم خود را ملزم به عاري سازي هسته اي کرد. لذا عاري سازي هسته اي هم هدف و هم فرايند است و اين فرايند بايد بگذرد تا به هدف برسيم. کار ما در اينجا ريل گذاري اين فرايند است.

وي افزود: "تا وقتي که ما شاهد گام هاي معني دار و آشکار از سوي کره شمالي نباشيم و اقدام اين کشور را در زمينه ي عاري سازي هسته اي راستي آزمايي نکنيم تحريم ها برداشته نخواهند شد."

کانگ درباره ي درخواست پيونگ يانگ براي امضاي پيمان صلح هم گفت: "ما به نقطه اي مي رسيم که پيمان صلح نياز خواهد بود تا با توافقنامه ي متارکه (صلح موقت) که در سال 1953 امضا شد جايگزين شود. اما براي برقراري صلح بايد واقعيت ها را نيز مهيا کنيم - از خصومت ها بکاهيم و زماني که اعتماد ايجاد شد آنگاه زمان براي امضاي پيمان صلح از راه مي رسد."

وي با بيان اينکه امضاي پيمان صلح پيش از حل و فصل دشمني ها و برقراري اعتماد بين دو طرف

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رهبر اپوزیسیون اسرائیل با وزیر خارجه امارات

رهبر اپوزیسیون و نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی یائیر لاپید به ابوظبی رفته و با وزیر خارجه امارات متحده عربی دیدار کرد.

به گزارش مشرق، یک روز پس از سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی و دیدار او با سران اسرائیل، رهبر اپوزیسیون این رژیم به امارات سفر کرد.دفتر لاپید با انتشار یک بیانیه اعلام کرد که رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در «یک سفر دیپلماتیک» به ابوظبی با وزیر خارجه امارات شیخ عبدالله بن زاید دیدار کرد.

طبق این روایت، دیدار در خانه وزیر خارجه امارات انجام شد و آنها درباره «تلاش‌های جاری برای دستیابی به توافق برای آزادی گروگان‌ها و این موضوع که غزه پس از پایان جنگ چگونه خواهد بود»، بحث کردند.

دفتر نخست‌وزیر سابق اسرائیل در این دیدار بر «نیاز فوری برای آزادی گروگان‌ها» تاکید کرد و به وزیر خارجه امارات گفت که «هر کشوری در منطقه می‌تواند بر این توافق تأثیر بگذارد».

لاپید افزود:« اسرائیل این منفعت را دارد که به همراه امارات متحده عربی و کشورهای عربی میانه رو، همکاری سیاسی و اقتصادی ایجاد کند که بتواند راه‌‎حل‌هایی برای مشکلات جهانی ارائه دهد و با انواع تهدیدات منطقه‌ای مقابله کند».

دیگر خبرها

  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با ساسولو؛ احتمال استراحت فرانسوی‌ها مقابل گربه سیاه
  • وزیر امور خارجه به گامبیا رفت
  • سفر وزیر خارجه ایران به گامبیا برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • دیدار رهبر اپوزیسیون اسرائیل با وزیر خارجه امارات
  • ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • فیدان: ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی ایران از پیشرفت در روند مناسبات با بورکینافاسو