Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با بیان اینکه دولت به دنبال کشت فراسرزمینی در کشورهای آفریقایی است گفت: نقل و انتقال پول و حمل و نقل دو مشکل بزرگ تجارت با غنا است. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی‌اصغر زبردست  شامگاه پنج شنبه در دیدار سفیر کشور غنا با فعالان حوزه کشاورزی استان همدان با بیان اینکه سه هزار و 500 فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی در استان همدان وجود دارد اظهار داشت: غنا بهترین فرصت برای کشور و استان است چراکه امنیت بالا و مردم با محبتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مشکل اساسی ما در همدان عدم ریسک‌پذیری است، گفت: همدانی‌ها به کم قانع هستند و همین موضوع مشکل ایجاد کرده است.

زبردست بیان کرد: همدان استان معین غناست و از ابتدای انقلاب اجازه رشد به بخش خصوصی در زمینه بین‌المللی داده نشد و توان بخش خصوصی برای بیرون ضعیف است اما باید خود را تقویت کند تا وارد عرصه شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان عنوان کرد: اعتقاد دارم اگر بخواهیم کشور را در بخش‌های مختلف تأمین غذایی نجات دهیم راهی نداریم جز اینکه در کشورهای آفریقایی به دنبال آن باشیم.

وی با بیان اینکه کشور غنا 28 میلیون نفر جمعیت دارد که کشورهای اطراف با 250 میلیون نفر از این کشور خدمات دریافت می‌کنند تصریح کرد: قاره آفریقا 54 کشور دارد که فضا برای فعالیت در همه آنها وجود ندارد ولی سیاست‌های دولت به دنبال کشت فراسرزمینی در کشورهای آفریقایی است.

زبردست افزود: گروه فنی و مهندسی و کشاورزی به غنا رفتند و وضعیت را مطلوب دیدند، آفریقا افزون بر 238 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و سالانه 3 هزار و 500 میلیمتر بارندگی در آن رخ می‌دهد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بیشتر تلاش می‌کنیم که فضا برای کشت دانه روغنی برای کشور مهیا شود، تصریح کرد: محصولات غنا بیشتر میوه‌های استوایی مانند کاکائو، نارگیل، کاساوا آناناس و انبه است.

زبردست بیان کرد: دولت غنا با وزیر جهاد کشاورزی شش هزار هکتار زمین توافق داشتند، البته دو مشکل اساسی داریم که برای حل آن پیگیری می‌کنیم، مشکل نخست نقل و انتقال پول است که باید بانک‌ها فکری برای آن داشته باشند و بانک مرکزی باید موضوع تحریم مسایل بانکی را حل کند و مشکل دیگر حمل و نقل در غنا بود، در صورتی که ایران بتواند خط دریایی باز کند می توان مشکل را از طریق دریا حل کرد.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است

مدیر دفتر خبرگزاری اسپوتنیک در ایران جنگ‌افروزی در کشورهای عربی و غرب آسیا نظیر سوریه، عراق و لیبی را به دلیلِ آشوب‌آفرینی آمریکا در کشورهای حوزه نفوذ روسیه عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، عماد آبشناس در برنامه راهبرد شرقی رادیو گفت‌وگو با اشاره به روابط دیرین روسیه و اعراب گفت: پس از فروپاشی خلافت عثمانی، مشکلی در کشورهای عربی بروز کرد که ناظر بر هویت سیاسی آن‌ها بود و ازآن‌پس با چنین چالشی روبه‌رو هستیم. برخی از دانشجویان عرب به سمت غرب و قسمی به سمت شرق رفتند و موج تفکرات سوسیالیستی بخش بزرگی از جهان را در بر گرفت که در کشورهای عربی هم تأثیر بسیاری داشت.

دولت‌هایی در این کشورها سر کار آمدند که دیدگاه سوسیالیستی داشتند و از طرفی فضای اسلام‌گرایی هم شکل‌گرفته بود؛ امریکا و غرب هم نسبت به حکام دست‌نشانده خود سرمایه‌گذاری کردند.

وی با بیان این که شوروی از اعراب حمایت می‌کرد و عمدتاً روابط سیاسی و نظامی داشتند که امروز به حوزه اقتصادی کشیده شده است، گفت: انقلاب‌های عربی مورد حمایت سوسیالیست‌ها و شوروی بود و بیشتر گرایش‌های چپ داشتند.

آبشناس این روند را موجب قوی‌شدن ارتباط اعراب با شوروی و سپس با روسیه عنوان کرد و گفت: در برهه‌ای روسیه خود دچار مشکلاتی شد و غربی‌ها در پی تجزیه این کشور بودند و ایجاد 14 کشور از شوروی برای آن‌ها کافی نبود.

مدیر دفتر خبرگزاری اسپوتنیک در ایران با اشاره به این که روسیه ثبات نسبی گرفت و منافع و استراتژی‌های مشترک را پیش گرفت، گفت: آمریکا در برهه‌ای از زمان به نفت کشورهای عربی وابسته بود؛ ولی امروز به صادرکننده نفت تبدیل شده است. اما چین و هند به‌عنوان رقبای آمریکا به نفت منطقه غرب آسیا وابسته هستند و آمریکا می‌خواهند با سیطره بر این منطقه از جهان، در حقیقت بر رقبای خود سیطره یابد.

آبشناس با بیان این که آمریکا سیاست خود را تغییر داده و ازاین‌رو سیاست اعراب در روابط با آمریکا تغییر کرده و به سمت روسیه گرویده است، گفت: کشورهای حوزه خلیج‌فارس به آمریکا وابستگی امنیتی داشتند و امروز در صدد خروج از آن می‌باشند و لذا مجبور هستند موازنه بین‌المللی را با روسیه و چین برقرار کنند.

وی تأکید کرد: لابی‌های آمریکا دنبال گسترش سیطره بر دیگر کشورها و اقتصاد خودشان هستند.

وی سخنان خود را چنین ادامه داد: برخی کشورهای عربی نظیر سوریه، مصر، لیبی و... حوزه نفوذ شوروی بودند و آمریکا پس از فروپاشی شوروی سعی کرد این حوزه نفوذ در کشورهای عربی را از بین ببرد و ازاین‌رو در لیبی و سوریه و عراق جنگ‌هایی به راه انداختند؛ چراکه آمریکا به‌سرعت می‌خواست حوزه‌های عربی را از چنگ روسیه خارج سازد.

در نهایت روس‌ها در سوریه در برابر آمریکایی‌ها ایستادند و با همکاریِ جمهوری اسلامی ایران توان این ایستادگی را پیدا کرد و بسیاری شهید سلیمانی را مسئولِ این مسئله می‌دانند که روسیه را برای ایستادگی در برابر آمریکا تشویق کرد و ازاین‌رو پیش روی غرب به سمت شرق با همکاری ایران و روسیه متوقف شد تا امروز که روس‌ها در حوزه نفوذ آمریکا وارد شده است.

آبشناس کشورهای عربی را به‌صورت سنتی حوزه نفوذ آمریکا و غرب نامید و تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، طی 50 سال آینده شرق آسیا بازار اصلی مصرف نفت جهان خواهد بود و دیگر اروپا بازار نخواهد بود و کاملاً به آمریکا وابسته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند