Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان؛ دکتر مصطفی سالاری در این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و قرار گرفتن در آستانه نیمه مبارک شعبان، اظهار داشت: نظام ما دارای ماهیتی معنوی و کشور ما کشوری با سابقه ای دیرین در حوزه مسائل دینی و  مذهبی است و طبعا با این سابقه ارزشمند، اشتغال به امور معنوی نیز برای ما لذتبخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت که نماد معنویت، اخلاق، وارستگی و دلدادگی به پروردگار است، کاری ارزشمندوعاشقانه ‌‌است، خاطرنشان کرد: جایگاه این شخصیت برجسته کشورمان آنقدر بزرگ است که هرسال جمعیت عظیمی از سراسر کشور برای بزرگداشت مقام والای آن مرحوم به شهر فومن سفر می کنند.

استاندار گیلان هرچه بهتر برگزار کردن این مراسم را وظیفه همه دانست و خاطرنشان کرد: همه مانیازمند بهره مندی از برکات آن شخصیت ایشان هستیم و یقینا نام آیت الله بهجت برکات بسیاری برای گیلان بخصوص شهر فومن فراهم کرده است.

دکتر سالاری با بیان اینکه امروز بیش از هر روز دیگر نیازمند الگوگرفتن از سجایای ایشان  هستیم، بیان کرد: ترویج سجایای آیت الله بهجت وظیفه همه ما است.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص تملک بیت آیت الله بهجت و تبدیل آن به یک مکان معنوی برای مراجعه مردم سراسر کشور، با بیان این مطلب که، در صورتی که بتوانیم منابع مالی لازم جهت انجام پروژه را تامین کنیم، باید پروژه را کامل ببینیم، اظهار داشت: ابعاد مختلف پروژه نظیر پیش بینی فعالیت های مجاور مکان مذکور و بطورکلی کارکردها ‌و کاربری های پیرامون پروژه بررسی و با مدیریت فرماندار شهرستان برآورد دقیقی از طرح ارائه شود تا بتوانیم ضمن انجام وظیفه در این خصوص، بخشی از دغدغه ی مرحوم آیت الله بهجت را که موضوع اشتغال جوانان بود، برطرف کرده و روحشان را شاد کنیم.

استاندار گیلان در ‌پایان به درج عنوان روز بزرگداشت آیت الله بهجت در تقویم ملی کشور اشاره کرد و گفت: این پیشنهاد را با جدیت در دولت پیگیری می کنیم.

گفتنی است، مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت فومنی در روز پنج شنبه مورخ ۹۷/۲/۱۳ در محل مسجد ولی عصر ( بالامحله ) شهر فومن با سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان برگزار خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اخلاق تقویم فرماندار شهرستان مسجد نماینده ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش، معنویت و مهارت معلمی سه گانه‌ای هستند که بدون دغدغه‌مندی در مورد تکمیل آن؛ معلم، معلم نمونه‌ای نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، الهام یاوری شامگاه _ سه‌سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت _ در مراسم تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه منطقه‌ای و استانی اصفهان با اشاره به شباهت معلمی و انبیا اظهار کرد: به نظر می‌رسد یکی از وجوه این شباهت هدایت همه انسان‌ها به دست معلم و پیامبر است. معلم‌ها برای هم نسل‌ها و بچه‌ها دل می‌سوزانند و هدایت می‌کنند حتی اگر محدودیت اجرایی داشته باشند.

وی افزود: معلمان مسئولیت و شرح شغل نامحدودی دارند و در همه ساحت‌ها و زمینه‌های انسانی دل می‌سوزانند و خود را محدود به زمان مشخص در شبانه روز نمی‌کنند. معلمی همچون پیامبری برای افرادی است که دغدغه ایثارگرانه دارند و چشم‌داشتی ندارند و همه آن چیزی که از سرمایه‌های انسانی و مادی و معنوی دارند به پای دیگران می‌ریزند و در این مسیر حتی دغدغه تجلیل شدن ندارند.

وی با بیان اینکه روش تربیتی معلم‌ها همچون پیامبران محبت محور است گفت: معلمان برای همه گروه‌های دانش‌آموزی به یک میزان، یکسان و با حداکثر عشق و علاقه تلاش می‌کنند، شباهت دیگر معلمان و پیامبران در این است که اینها فقط با گفتار تدریس نمی‌کنند بلکه علاوه بر کلام نگاه، منش، لبخند و منش‌شان الگو و اسوه درس زندگی برای دانش‌آموزان است.

وی افزود: معلمان مثل پیامبران واجب‌التکریم هستند و دانش‌آموزان هر زمان که به قله‌ای از توانمندی برسند و ظرفیت‌های انسانی آنها به شکوفایی برسند متوجه خواهند شد که همه این تلاش‌ها مرهون زحمات معلمان است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تنها تفاوت بین معلم و پیامبر که درس‌آموز است خاطرنشان کرد: معلم و مهارت معلم خدادادی نیست اگرچه آنها در کلاس درس موید به تأیید خداوند هستند اما یکی از دغدغه‌های دائمی معلمان باید ارتقای فردی و آموختن بیشتر و رسیدن به دستاوردهای عمیق‌تر باشد. دانش، معنویت و مهارت معلمی سه گانه‌ای هستند که بدون دغدغه‌مندی در مورد تکمیل آن؛ معلم، معلم نمونه‌ای نیست.

کد خبر 751589

دیگر خبرها

  • دمیدن فرهنگ بسیجی در کالبد جامعه تحول آفرین است
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه
  • برگزاری همایش شیخ کلینی درمشهد
  • مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی در بندرعباس برگزار شد
  • دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است
  • جزئیات برنامه دهه کرامت
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • مدیر دفتر شهردار تهران و دستیار ویژه ارتباطات مردمی منصوب شدند