Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مهم‌ترین ماموریت‌هایی که رئیس جمهوری به وزارت راه و شهرسازی محول کرده، نوسازی بافت فرسوده است، از این رو با تشکیل ستاد بازآفرینی شهری، نوسازی ٢٧٠٠محله با مشخصات بافت فرسوده (ریزدانگی،معابر کم عرض و تاب آوری پایین مساکن)در دستور کار قرار گرفت.

نوزدهم بهمن ماه سال گذشته هم با حضور حسن روحانی در یکی از جلسات ستاد بازآفرینی شهری طرح ملی «بازآفرینی شهری امید» به طور همزمان در استان های کشورمان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح یکی از پروژه های ملی کشورمان محسوب می شود که ضمن ارتقای کیفیت زندگی جمعیت ٢٠میلیون نفری ساکن در بافت فرسوده،می تواند گسترش حاشیه نشینی و پوسیدگی از درون شهرهای پفکی را مهار کند.

در این راستا یکی از موضوعات مهمی که در اجرای این پروژه ملی می تواند نقش آفرینی کند، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و ایجاد هماهنگی های بین دستگاهی و بین مردم و دولت است که یکی از نقاط ضعف شرکت عمران و بهسازی شهری نبود این ابزار مهم برای جلب مشارکت های مردمی و بخش خصوصی و آگاهی بخشی به جامعه بود که با تصمیم مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی اصلاحاتی در ساختار شرکت برای توسعه فرهنگی و اجتماعی و همچنین گسترش ارتباطات و اطلاع رسانی انجام شد و «حبیب خراسانی» به سمت ریاست مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری منصوب شد.

در حکم این انتصاب خطاب آمده است:

با توجه به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی در طول سالیان متمادی در مجموعه وزارت راه و شهرسازی بدینوسیله ریاست مرکز مطالعات کاربردی و ا تباطات شرکت بازآفرینی شهری به شما محول می شود. امیدوارم در راستای سیاست های دولت تدبیرو امید و راهبردهای وزارت راه و شهرسازی و برنامه های این شرکت زیر نظر اینجاب نسبت به انجام و تحقیق موارد زیر و سایر امور اقدام نمایید:

١-بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی دستگاه های مرتبط در بازآفرینی شهری مخصوصا شهرداریها و سازمانهای فرهنگی و اجتماعی بارویکرد نهادینه سازی فرهنگ بازآفرینی شهری

٢-نهادسازی و تقویت نهادهای اجتماعی و مدنی در محله های شهری هدف با رویکرد مشارکت پذیری و مطالبه گری شهروندان

٣-معرفی ظرفیت های توسعه ای ایجاد شده از بازآفرینی شهرها(اعم از اقتصادی،فرهنگی و اجتماعی) به افکار عمومی با رویکرد اعتمادسازی و توسعه فرهنگ باز آفرینی

۴-برنامه ریزی و آموزش فراگیر برای هم راستا کردن فعالیت های فرهنگی اجتماعی کنشگران بازآفرینی شهری اعم از نهادهای مدنی،دولتی و عمومی غیر دولتی

۵-طراحی و فعالسازی نظام جامع ارتباطات و روابط عمومی سازمان با رویکرد توسعه اعتماد اجتماعی برای مشارکت حداکثری شهروندان و دستگاه های مرتبط در بازآفرینی شهری ایران

۶-تبیین نقش شهروندان در احیای هویت بافت ها با ترویج گفتمان بازآفرینی و نیز آگاهی بخشی برای تبدیل بافت های ناکارآمد به محله های زیست پذیر با اتکا به شهروندان مشارکت پذیر

٧-توسعه شبکه همکاری با نهادهای مراکز مرتبط درفرایندبازآفرینی شهری

٨-برنامه ریزی برای اطلاع رسانی و تبادل نظر و اندیشه با نهادها و شبکه های بین المللی مرتبط

٩-برنامه ریزی و اقدام برای واگذاری مناسبت ها و رویدادهای تخصصی،ملی و مذهبی

١٠-هماهنگی و همکاری در برنامه های اجلاس وزرای مسکن و شهرسازی آسیا و اقیانوسیه و کارگروه های تخصصی آن.

گفتنی است،خراسانی از سال1389تا کنون به عنوان قائم مقام مرکز روابط عمومی وزارت راه و ترابری وقت و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در این مجموعه مشغول به کار بوده است.

همچنین لازم به ذکر است، شرکت عمران و بهسازیشهری ایران با تغییر اساسنامه و تصویب آن به سازمان بازآفرینی شهری ایران تبدیل شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۳۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌