Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با صدر اعظم آلمان با توهین به کشورمان گفت که در خاورمیانه هرجا که مشکلی وجود دارد، ایران نیز در آنجا حضور دارد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان با بیان اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شد در خاورمیانه هرجا مشکلی وجود دارد، ایران در آنجا حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ در اظهاراتی توهین‌آمیز ضد کشورمان گفت: «ما باید مطئمن شویم که این "رژیم خونریز" حتی به سلاح اتمی نزدیک نشود و اشاعه موشک‌های خطرناک و حمایتش از تروریسم را پایان بخشد»، وی همچنین گفت که مسئله خروج از توافق هسته‌ای با ایران را همچنان در دست بررسی دارد.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه اظهارات ضدایرانی خود مدعی شد: «رژیم ایران موجب شعله‌ور شدن خشونت، خون‌ریز و آشوب در سرتاسر خاورمیانه است».

وی تصریح کرد که همزمان با از بین رفتن داعش در سوریه و عراق «ما باید مطمئن شویم که ایران از موفقیت‌های ما منتفع نشود. این امری اساسی است که ائتلاف ما و شرکای منطقه‌ای ما مشارکت مالی و نظامی خود را افزایش دهند ... برخی کشورها شدیدا ثروتمند هستند».

ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره امکان به‌کارگیری سلاح هسته‌ای علیه ایران در صورت خروج از توافق گفت: من درباره اینکه از نیروی نظامی استفاده بکنم یا خیر صحبتی نمی‌کنم. اما آن‌ها سلاح هسته‌ای نخواهند داشت، شما می‌توانید روی این حرف حساب کنید.

ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات شبه‌جزیره کره، وعده داد که اشتباهات رؤسای جمهوری پیشین این کشور در رابطه با کره شمالی را تکرار نکند.

مرکل: برجام اولین گام برای کند کردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران است

به گزارش جماران؛ آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در کنفرانس خبری مشترک با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: «که ما بر این نظریم که برجام اولین گام برای کند کردن فعالیت‌های ایران هسته‌ای است، اما برای توقف جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران کافی نیست.»

مرکل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آلمان همچنان یک شریک قابل اتکا در ناتو و برای متحدان ما خواهد بود، ما علیه هسته‌ای شدن ایران، علیه تروریسم، و علیه داعش در عراق و سوریه نبرد کردیم. ما به یکدیگر متکی هستیم».

وی مدعی شد که «آلمان بر این باور است که در مبارزه علیه تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای، برجام بهترین ابزار برای رسیدگی به این مسئله است».

مرکل در ادامه در تشریح موضع خود نسبت به برجام گفت: «من موضعم را بیان می‌کنم که این توافق هرچه که باشد، کامل نیست. این توافق مشکلات با ایران را حل نخواهد کرد. این توافق یک قطعه از موزایک است، این یک سنگ بنا است که روی آن می‌توانیم ساختاری را ایجاد کنیم. ما منتظر خواهیم بود که شرکای آمریکایی‌مان تصمیم خود را بگیرند. ما به گفتگوهای خود در این باره ادامه می‌دهیم».

صدر اعظم آلمان در بخشی دیگری از سخنان خود با تمجید از تحریم‌های آمریکا علیه کره شمالی، تصریح کرد که این تحریم‌ها موجب «گشایش فرصت‌های جدید» شدند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آنگلا مرکل برنامه هسته ای ایران کره شمالی برجام داعش دونالد ترامپ جنگ سوریه سلاح اتمی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم