Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@16:38:57 GMT

ملت‌های بیدار برای تربیت نسل جدید برنامه‌ریزی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۸۰۰۲۶

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان شب گذشته در همایش پایان تحصیلی روضة ‌الاطفال مکی این شهرستان، گفت: کسانی که در فکر تعلیم و تربیت فرزندانشان هستند، زحمات و تلاششان قابل ‌تقدیر و تشکر است.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: امروزه ملت‌های آگاه و بیدار در فکر تربیت نسل جدید هستند، زیرا کودکان امروز، آینده‌سازان جامعه هستند و اگر امروز روی تربیت و آموزش آنان کار کنیم، فردا جامعه از سواد و تخصص آنان بهره‌مند می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی برای موفقیت و سربلندی نسل آینده فراگیری «علم دانشگاهی» و «علم شریعت» را لازم و ضروری دانست و ادامه داد: باید والدین برای آینده دنیا و آخرت فرزندانشان برنامه‌ریزی داشته باشند و آن‌ها را در همه ابعاد زندگی راهنمایی کنند تا راه خدا و رضایتمندی‌اش را جست‌وجو کنند و به آن برسند.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان اظهار کرد: ملت‌هایی که فقط به فکر آینده دنیای خود و فرزندانشان هستند و هیچ توجهی به آخرت ندارند، زیانکارند؛ چراکه طبق آموزه‌های قرآن کسانی که تنها به فکر خورد و نوش باشند و برای آخرت هیچ تلاش و کوششی نداشته باشند، انسان‌های غافل و زیانکاری هستند.
وی افزود: سنت و روش انبیا(ع) این نیست که ما دنیا را کاملاً رها کنیم و تنها به فکر آخرت باشیم، بلکه راه اعتدال این است که به فکر آبادانی دنیا و آخرت باشیم.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: بهترین پدر و مادر کسانی هستند که به فکر تعلیم و تعلم معنوی و دینی فرزندانشان هستند و همیشه برای بهتر بودن زندگی فرزندانشان با هم‌ مشورت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری