Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@03:11:02 GMT

منابع انسانی عامل تعیین‌کننده روند توسعه هر جامعه است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۸۰۱۸۶

منابع انسانی عامل تعیین‌کننده روند توسعه هر جامعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان منابع انسانی در هر جامعه را عامل تعیین‌کننده روند توسعه آن دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، دکتر سیروس بیدریغ قبل از خطبه های این هفته نماز جمعه لاهیجان با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت فرارسیدن نیمه شعبان سالروز میلاد امام زمان(ع) و تقارن آن با آغاز هفته معلم، اظهار کرد: معلمان از جمله کسانی هستند که نقش اساسی در شکل‌گیری افراد جامعه دارند و معلم، می سوزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما خود نمی سوزاند. هدایت می‌کند، ولی گمراه نمی کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، جایگاه معلم را جایگاه پیامبران دانست و ادامه داد: دشمنان ایران اسلامی می دانند که اگر قصد عوض کردن فرهنگ کشور را دارند، باید از مدارس و معلمان شروع کنید و به امید خدا به دلیل وابستگی دینی معلمان هرگز چنین اتفاقی نیفتاده و نخواهد افتاد.

وی با اشاره به قرآن کریم، معلمان را هدایتگران جامعه بشری دانست و افزود: نخستین آیاتی که بر پیغمبر اسلام، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم نازل شد، بخوان به نام پروردگاری که جهان را آفرید، بود. خداوند به انسان با قلم آموختن و یادگیری آنچه را که نمی دانست را آموزش داد.

بیدریغ با بیان اینکه، معلمی شغل انبیا است، افزود: خداوند خود معلم اول است و معلمی را بعد آفرینش، در مقام بعدی قرار داده است.

وی جایگاه معلم در ایران را جزء باشرافت ترین شغل ها دانست و اظهار کرد: منابع انسانی در هر جامعه عامل تعیین‌کننده روند توسعه آن جامعه است بهره برداری از نیروی جوان فعال و مبتنی بر مهارت و دانش مردم در جامعه باعث می‌شود که آن کشور و جامعه پیشرفت کند و پیشرفت تحصیلی یکی از عناصر اصلی توسعه است و در این توسعه معلمان نقش اساسی دارند.

وی یکی از مهم ترین وظایف دانشگاه ها را تربیت نیروی ماهر و کارآفرینی که بتواند شغل و درآمد برای خود و سایران ایجاد کند، دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی سعی دارد در این مسیر حرکت کند.

جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی بعد از برگزاری موفق آزمون کارشناسی ارشد ورودی دانشگاه ها و موسسات عالی کشور در این مراسم عبادی و سیاسی شرکت کردند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۰۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله حسینی بوشهری در مراسم گرامیداشت «مقام استاد» که در سالن اجتماعات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد اظهار داشت: مقام معلم و استاد در اسلام و نقشی که این قشر در رشد و تربیت شاگردان می تواند داشته باشد، کلیدی و اساسی است و از مهمترین امتیازات جامعه بشری و تغییر در مسیر آن محسوب می شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تربیت اساتید فراوان، توانمندی ها و دستاوردهای آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی(ره) را بسیار مهم، کارآمد و مفید برای جامعه ارزیابی کرد و افزود: رشد علمی جامعه و افتخارآفرینی کشور در علوم انسانی و تجربی ریشه در تلاش اساتید دلسوز و متدین دارد و امروز بحمدالله از میوه دلچسب این درخت تناور بهره مند هستیم.

وی با بیان اینکه اگر جامعه بخواهد متحول شود تعلیم و تربیت در آن باید متحول شود، ادامه داد: این در حالی است که تغییر در زندگی اجتماعی از مدرسه به عنوان محور تحول اجتماعی آغاز خواهد شد و اگر تغییری از مدرسه شروع می شود باید این تغییر را از مربی و استاد شروع کنیم.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه تعلیم و تعلم از نعمت های بزرگ خدا است، ضمن اشاره به آیات قرآن، خداوند را اولین معلم بشر دانست و عنوان کرد: دسته دوم از معلمان، انبیا و اولیای الهی به عنوان مربیان و معلمان بشر هستند, هزاران پیامبر الهی با رسالت های مختلف کار هدایت انسان های گمراه و رهنمون کردن آن ها به سمت نور را داشته اند.

وی کار برای خدا را از ویژگی شهید مطهری و آیت الله مصباح یزدی(ره) دانست و آن را رمز موفقیت اساتید و معلمان برشمرد و افزود: استاد نمونه کسی است که برای اجر و مزد کیسه ندوخته است و باید بر آنچه تدریس می کند، اخلاص، اشراف و اهتمام داشته باشد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشریح این که استاد باید با مطالعه دقیق و به روز و تسلط و اطلاع بر کتاب های تازه چاپ شده و نظریه های جدید، درس خود را ارائه کند، گفت: استاد و معلم تنها انتقال دهنده اصطلاحات نباشد. مهم نَفَس استاد است که اگر متخلق به اخلاق باشد، درس و نفس قدسی او تاثیرگذار است و با این گونه اساتید، شاگردان مفیدی برای جامعه تربیت می شوند.

تقدیر از اساتید برتر و ارائه گزارسی از روند برنامه های آموزشی موسسه امام خمینی(ره) توسط معاون آموزش از دیگر برنامه های آیین گرامیداشت روز استاد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • معلمان معماران و آینده‌سازان جامعه هستند
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است