Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@04:59:15 GMT

تهیه محتوای آموزشی برای مهدهای کودک در دستور کار

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۸۱۵۶۱

تهیه محتوای آموزشی برای مهدهای کودک در دستور کار

مدیرکل دفتر تالیف کتب درسی نظری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوره سنی صفر تا ۴ سال هنوز برنامه مدونی نداریم عنوان کرد: طبق قانون مصوب مجلس قرار شد آموزش و پرورش برای سن صفر تا ۴ سال نیز مسئولیت تعیین محتوا و نظارت بر آن را در مهدهای کودک برعهده بگیرد که اکنون در حال تهیه تولید این محتوا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمود امانی طهرانی در توضیح محتوای تولیدی دوره پیش از دبستان گفت: دوره دبستان از شش سال سن تمام شروع می‌شود. قبل از آن دوره پیش دبستانی را داریم که یک دوره دو ساله بوده و اجباری نیست و اختیاری است. دوره صفر تا چهار سال هم بیشتر مربوط به مهدهای کودک است.

وی افزود: در باب محتوا باید بگوییم در دوره پیش دبستانی سالهاست که برنامه درسی مصوب و چاپ شده داریم. این برنامه توسط شورای عالی تصویب شده و در قالب یک برنامه مدون ارائه می‌شود. این محتوا سال ۸۵ تولید و در سال ۸۶ به تصویب شورای عالی رسیده است.

مدیرکل دفتر تالیف کتب درسی نظری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوره سنی صفر تا چهار سال هنوز برنامه مدونی نداریم عنوان کرد: طبق قانون مصوب مجلس قرار شد آموزش و پرورش برای سن صفر تا چهار سال نیز مسئولیت تعیین محتوا و نظارت بر آن را در مهدهای کودک برعهده بگیرد که اکنون در حال تهیه تولید این محتوا هستیم.

امانی طهرانی گفت: بر این برنامه درسی نقدهایی وارد است اما لزوما به خود محتوا بازنمی گردد بلکه به نحوه اجرا مربوط می‌شود. در این برنامه اصراری بر تفکیک زنگ های آموزشی و واحدهای آموزش وجود ندارد و باید آزادی وجود داشته باشد و کودک نباید محدود شود.

وی افزود: قبلا اینطور تلقی می‌شد که کودک هرچقدر بیشتر به مهدکودک برود مطلوبتر است. تاکید ما این است که کودک بیشتر دوران کودکی را با خانواده بگذراند. در اسناد بالادستی ما هم تاکید نشده حتما کودکان در صفر تا چهارسالگی باید به مهد کودک بروند.

مدیر کل دفتر تالیف کتب درسی نظری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اینکه کودک زیر چهارسال ملزم شود حتما در ساعات معینی به مهد برود و آزادی عمل را از او بگیرند چندان توصیه نمی‌شود؛ زیرا ساعت خواب ، نوع پوشش، نوع غذاخوردن کودک در مقایسه با زمانی که در منزل است حالت متفاوتی پیدا می‌کند. حضور در منزل هم مانعی بر جامعه پذیری وی نیست. تاکید بنده روی دوره مهدکودک است. اما برای حضور در پیش دبستانی در اسناد بالادستی توصیه شده است.

امانی طهرانی که در برنامه تلویزیونی پرسشگر با موضوع چالش‌های آموزش پیش از دبستان صحبت می‌کرد، در پاسخ به اینکه برنامه آموزش و پرورش برای تحول آموزش دو سال ماقبل دبستان چیست؟ گفت: شکل گیری فضای کار کودک در پیش دبستانی ها با محوریت بازی و تحرک است که در برنامه درسی تصریح شده است. نشر کتب در این حوزه به دو دسته تقسیم می شود، نخست کتب غیراصولی و غیزمنطبق با برنامه است که مورد توصیه  و تایید ما نیست اما  کتب مطلوب و منطبق با برنامه هم داریم که مورد تایید ما هستند.

وی افزود: بازنگری در برنامه این دوره که ۱۲ سال گذشته تدوین شده را  مدنظر داریم. در کنار اینها گمشده اصلی این است که بودجه جدی برای این حوزه درنظر گرفته نمی‌شود و این دوره جزو سرانه‌ها به حساب نمی‌آید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است