Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر جمعه مورخ هفتم اردیبهشت ماه سال 1396 پس از ده روز فعالیت در پردیس سینمایی چارسو و سینما فلسطین به کار خود پایان داد.

پایان اکران های آثار سینمای ایران و جهان در حالی جمعه شب به اتمام رسید که اختتامیه این جشنواره روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در تالار وحدت با اجرای رامبد جوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختتامیه ای که با وجود اعلام قبلی و برنامه های صورت گرفته کمی در اجرا دچار بی نظمی های فاحشی بود. بی نظمی هایی که ساعتی بعد در فضای مجازی منتشر شد.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با تغییرات نسبتاً کمی نسبت به سال گذشته برگزار شد. برخی آثار ایرانی در جشنواره شرکت کرده بودند اما اکثریت

کارگردانان آثار ایرانی در مراسم معرفی آثارشان حضور نداشتند و فیلم ها توسط برخی بازیگران معرفی می شد.

از جمله مهم ترین نقاط مثبت جشنواره جهانی فیلم فجر در دوره سی و ششم را بدون شک باید در حضور "الیور استون" کارگردان برنده اسکار سینمای هالیوود دانست. وی در روزهای پایانی جشنواره به تهران آمد و علاوه بر حضور در نشسستی خبری کارگاه کارگردانی نیز برگزار کرد.

جشنواره جهانی فیلم فجر در بخشر بلیت فروشی اما نقاط ضعف بسیار زیادی داشت.

 

این جشنواره تنها در روز اول پذیرای خبرنگاران در آثار ایرانی بود و از آن پس بلیت فروشی فیلم های ایرانی در جشنواره برای اهالی رسانه بسته شد و هیچ

کدام از مسئولین جشنواره نسبت به این اتفاق واکنشی واضح نشان نداد.

نظم در پردیس سینمایی چارسو و ایجاد محیطی آرام برای تماشای فیلم و گفتمان هنری، در یکی از شلوغ ترین مناطق شهر از دیگر اتفاقات مثبت جشنواره جهانی بود که البته سال گذشته نیز به همین نظم برگزار شد.

در این دوره از جشنواره اما حضور برخی کارگردانان ایرانی با آثارشان درجه بالاتری به جشنواره بخشید. مجید مجیدی کارگردان مطرح و صاحب سیمرغ سینمای ایران فیلم سینمایی "آن سوی ابرها" را در این جشنواره رونمایی کرد که با استقبال خوب مخاطبان روبرو شد.

دیگرکارگردانی که در این جشنواره فیلمش را رونمایی کرد "کمال تبریزی" بود. وی یکی دیگر از آثار مطرح سینمای ایران در سال 97 را رونمایی کرد. مارموز با بازی "حامد بهداد" توانست نظرات بسیار مثبتی را از آن خود کند.

درساژ، هت تریک، مارموز، یوا، غول، آن سوی ابرها، بازمانده، گسل، تنگه ابوقریب و سرو زیر آب از جمله آثاری بودند که جشنواره جهانی فیلم فجر برای تماشاگران سینما به نمایش در آمدند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: فلسطین ایران و جهان فضای مجازی هالیوود رسانه مجید مجیدی فیلم سینمایی سینمای ایران بازی جشنواره جهانی فیلم فجر اختتامیه جشنواره فیلم فجر به وقت شام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس

به گزارش خبرنگار مهر، به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، فیلم «اقیانوس پشت پنجره» ساخته بابک نبی زاده به مناسبت روز خلیج فارس به‌صورت همزمان در شانزده منطقه از استان هرمزگان، اکران می شود.

این فیلم، در هفته ملی خلیج فارس روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷، به صورت رایگان و همزمان در سالن های مراکز کانون پرورش فکری استان هرمزگان اکران خواهد شد. پس از اکران، تماشاگران در فضای اسکای روم ارتباط تصویری با کارگردان و عوامل اجرایی خواهند داشت.

«اقیانوس پشت پنجره» در آخرین حضور بین المللی خود موفق به دریافت «جایزه بزرگ بهترین فیلم کودک» از جشنواره «لکنو» هند شده است و پیش از این نیز جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان جشنواره کودک و نوجوان اصفهان (۱۳۹۸)، جایزه صلح جهانی کنوانسیون حقوق بشر(۲۰۲۰)، جایزه هیات داوران یونیسف از جشنواره کوک اصفهان (۲۰۲۰)، جایزه بهترین فیلم کودک جشنواره سانفرانسیسکو (۲۰۲۰)، بهترین فیلم کودک و نوجوان زیروپلاس روسیه (۲۰۲۱)، جایزه بهترین فیلم کودک کینولاب لهستان (۲۰۲۲) را کسب کرده است.

فیلم «اقیانوس پشت پنجره» داستان کودکان بومی و نیازمند جزیره ای زیبا و کوچک را روایت می کند که می خواهند با کارناوالی که تدارک دیده اند، با موسیقی سنتی و رقص و نمایش‌های آیینی، جزیره خود را به توریست‌های خارجی معرفی کنند و از این طریق درآمدی داشته باشند.

این فیلم، در تابستان سال ۱۳۹۸ در جزیره های قشم و هنگام ساخته شد و عوامل آن عبارتند از بازیگران: محمد آزادی، حدیثه کرمی، جعفر قاسمی، ایوب رحیمی، مهران مظفری، غلام رنجبر، سید طاهر عزیزپور، بهرام کمیجانی، نویسنده و کارگردان: بابک نبی زاده، تهیه کننده: سید جلال چاوشیان، مجری طرح: محمد رضا کریمی صارمی، مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، آهنگساز: محمد فرشته نژاد، طراح صحنه و لباس: مجید علی اسلام، تدوین: کاوه ایمانی، مدیر تولید: مهدی مددکار، پشتیبانی تولید: محمد حبیبی، صدابردار: جعفر علیان، عکس: مصطفی مهدوی، علی اکبر اسماعیلی، صداگذار: مهزیار یزدانی نیا، برنامه ریز: محمد حمیدی، دستیار اول کارگردان: حامد نوبری، منشی صحنه: نرگس مولوی، تصحیح رنگ و نور: علی شهریاری، گریم: داریوش صالحیان. هاشم جوری، پخش بین الملل: فاطمه محسنی، مدیر روابط عمومی: حمید حسین زاده.

کد خبر 6093073 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین