Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از افتتاح ۲۲ پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات با استفاده از دانش و تجهیزات ایرانی خبر داد و گفت: به دنبال ایجاد فرودگاه‌های هوشمند در کشور هستیم. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵ اقتصادی راه و مسکن نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رحمت‌الله مهآبادی در مراسم امضای تفاهمنامه با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: رشد چشم‌گیر صنعت حمل و نقل هوایی بویژه در زمینه‌های توسعه فرودگاه‌ها و ناوگان و ناوبری هوایی در چند سال اخیر علاوه بر اثرات بسیار مثبت در داخل، ایران را در عرصه‌ رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در جایگاه ویژه‌ای قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی به لحاظ فناوری و دانش در جایگاه نخست عرصه پیشرفت‌های بشری قرار دارد تصریح کرد: بیشترین حد وابستگی این صنعت به کشورهای پیشرفته در زمینه‌های علمی و صنعتی و واحد فناوری‌های متمایز امری بدیهی و عادی است اما در مقابل این واقعیت طی سال‌های اخیر تلاش فزاینده متخصصان ایرانی در دستیابی به بخش‌های مهمی از علم و فناوری روز و بومی‌سازی فناوری‌های این صنعت چشمگیر بوده است.

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر اینکه متخصصان ایرانی در حوزه فناوری‌های هایتک و فوق پیشرفته دستاوردهای بزرگی داشته‌اند که تا پیش از این در سایر کشورها تامین می‌شد افزود: امروز تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت فرودگاه‌ها و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد که می‌تواند نقطه عطفی در عرصه دستیابی به فناوری‌های پیشرفته صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی در آینده‌ای نه چندان دور باشد.

مهابادی با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه گفت: در چارچوب این تفاهمنامه بنا داریم با ایجاد یک درگاه واحد فرصت ویژه‌ای برای دانش‌پژوهان و صنعتگران نخبه کشور در راستای تامین نیازمندی‌های صنعت هوانوردی کشور فراهم آوریم.

وی ادامه داد: در این مسیر با بهره‌مندی از توانی موجود در کشور به تولید نیازهای صنعت می‌پردازیم و کالای باکیفیت ایرانی با استانداردهای جهانی تامین می‌شود.

وی هدف از این تفاهمنامه را صادرات کالای ایرانی بخش هوانوردی به دنیا اعلام کرد و افزود: برای دستیابی به این هدف در حد قابل ملاحظه‌ای به عزم جدی دانش‌پژوهان و صنعتگران ایرانی نیاز داریم.

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اینکه ایران طی 40 سال اخیر از بسیاری از پیچ و خم‌ها و گردنه‌های سخت عبور کرده است اظهار کرد: در حال حاضر با تکیه بر تجربه، علم و دانش بومی و دستیابی به عزت و اعتماد به نفس ملی می‌توانیم در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های دولت، کالای باکیفیت ایرانی را نه در ایران بلکه در جهان عرضه کنیم.

مهابادی همچنین از افتتاح رسمی 22 پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات به ارزش بیش از 900 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها همگی به دست متخصصان ایرانی شاغل در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران انجام شده که در برخی موارد باعث تعجب متخصصان سایر کشورهای پیشرفته شده است.

به گفته وی این پروژه‌ها گامی جدی و استوار به سوی ایجاد فرودگاه‌های هوشمند یا smart airports است.

انتهای پیام/

R1012188/P1010113/S7,81/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۲۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی فرود خطرناک یک فروند هواپیمای باری بوئینگ مدل ۷۶۷ در فرودگاه استانبول که به‌دلیل مشکل فنی، قادر به باز کردن چرخ‌های جلو نبود، تحقیقات در این زمینه آغاز شد.

این هواپیما که از مبدا فرودگاه «شارل دوگل» پاریس برخاسته بود، پس از اطلاع به برج کنترل فرودگاه استانبول درباره مشکل فنی و باز نشدن چرخ‌های جلو، با هدایت برج کنترل با دماغه روی باند فرود آمد.

تیم‌های امدادونجات فرودگاه و آتش‌نشانی پیش از فرود هواپیما به محل اعزام شدند اما این سانحه هیچ مصدوم یا قربانی نداشت. هواپیمای مذکور که یکی از متداول‌ترین هواپیماهای باری محسوب و برپایه مدل ۷۶۷ مسافربری طراحی شده است، حدود ۱۰ سال عمر دارد.

یکی از مقامات وزارت حمل و نقل هوایی ترکیه گفته است که واحدهای این نهاد در حال بررسی علت حادثه هستند. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که این هواپیما در هنگام فرود با دماغه دچار حریق جزئی شده و جرقه‌های آتش و دود ناشی از آن به هوا برخاسته است. ژوئن پارسال نیز یک فروند هواپیمای بوئینگ کوچک مدل ۷۱۷ متعلق به خطوط هوایی دلتا در کارولینای شمالی فرودی مشابه داشت.

هرچند کارخانه‌های تولیدکننده عمدتاً مسئولیت تعمیر و نگهداری هواپیماها را پس از ورود آنها به چرخه پرواز برعهده ندارند اما بوئینگ به‌دنبال مجموعه‌ای از سوانح هوایی که در ماه‌های اخیر برای هواپیماهای ساخت این غول هواپیماسازی رقم خورده، به شدت هدف انتقادات و تحقیقات قرار گرفته است.

کد خبر 6100827

دیگر خبرها

  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است