Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@18:15:16 GMT

بشاگرد برای توسعه و پیشرفت به «والی های» دیگر نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۸۴۷۰۳

بشاگرد برای توسعه و پیشرفت به «والی های» دیگر نیاز دارد

بشاگرد - بشاگرد از جمله شهرستانهایی در جنوب کشور است که تاریخ سازندگی در آن پس از انقلاب رقم خورد و محرومیت زدایی در این منطقه نتیجه زحمات عبدالله والی است.

خبرگزاری مهر ،گروه استانها، حبیب عیدزاده؛ بشاگرد منطقه ای ناشناخته در دهه ۶۰ در جنوب کشور بود که به دستور امام خمینی ( ره) برای کمک رسانی به محرومان حضور مردی مومن و انقلابی به نام «عبدالله والی» را در منطقه طلبید تا با خدمت خالصانه به یاری مردم بشاگرد بشتابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«والی» که در آن زمان بی شک در سن جوانی خود بوده در شرایطی وارد منطقه بشاگرد می شود که نه راهی و نه برقی و نه بهداشتی وجود داشت، اما پذیرفته بود که بتواند با دستور امام خمینی ( ره ) به مردم محروم بشاگرد خدمت کند.

حاج عبدالله والی به همراه جمعی از دوستان خود در دهه ۶۰ وارد منطقه می شود در صورتی که برای رسیدن به منطقه بشاگرد نه جاده ای وجود دارد و نه امکاناتی برای جاده سازی اما از همان ابتدا آستین همت را بالا می زند و در طول مسیر با همراهی مردم روستاهایی که با آنها مواجه می شوند مسیرهایی را با دست و بیل برای عبور خود بازگشایی می کنند.

در بشاگرد که در آن زمان در فقر و محرومیت مطلق به سر می برد با حضور تیم جهادی که به دستور امام خمینی (ره) به منطقه اعزام شده بودند، سازندگی آغاز شد و اعضای گروه جهادی با شناخت پیدا کردن از روستاها و با قرار گرفتن در بین همین محرومان و مستمندان و زندگی کردن در کنار مردم مشکلات را ریشه یابی کرده و به دنبال برطرف ساختن آنها بودند.

در طول سالهای حضور و خدمات رسانی به مردم محروم بشاگرد تلاشهای زیادی در روستاهای بشاگرد صورت گرفت تا آن فقر مطلق را از منطقه بشاگرد برداشته شود، هر چند که در این میان کارشکنی هایی هم وجود داشت تا این مرد عمل و جهادی نتواند در بشاگرد به آن اهداف والایی که از سوی کمیته امداد به وی محول شده بود را به درستی انجام دهد.

در بیشتر روستاهای بشاگرد راه، مدرسه و حسینیه ساخته شد، حاج عبدالله والی در شرایطی در منطقه بشاگرد پا گذاشت که مردم در روستاها از هیچ امکاناتی برخوردار نبودند اما با حضور وی در بشاگرد و روستاها نیازمندی های منطقه هم کم کم رفع شد و پس از ساختن مکانی به عنوان کمیته امداد در روستا ربیدون بشاگرد یا همین خمینی شهر امروزی و مجهز کردن آن به امکاناتی از قبیل راه سازی و خودرو کارهای امدادی هم آغاز شد.

حاج عبدالله والی که خود فردی انقلابی ومتدین بود علاوه بر خدمات رسانی به مردم به  مبارزه با فقر فرهنگی که در منطقه چشمگیر بود پرداخت و آن را سرلوحه کار خود قرار دارد و با ساخت مسجد و حسینیه و مدرسه در بشاگرد و تجهیز آنها زمینه ساز برداشتن فقر فرهنگی در بشاگرد شد.

مردم شهرستان بشاگرد که خود متدین و شیعه بودند در کنار اقدامات انجام شده از سوی حاج عبدالله والی وکمیته امداد امام خمینی بشاگرد قدردان زحمات خالصانه و بی ریا، یاور محرومان در منطقه  هستند.

حاج عبدالله بیشتر عمر وزندگی خود را در شرایط سخت در بشاگرد گذراند عشق و علاقه حاج عبدالله والی به خدمت به محرومان و انجام کارهای جهادی در بشاگرد سبب شده بود که بیشتر عمر این مرد خدایی در میان مردم بشاگرد در شرایط سخت بگذرد و از زندگی روزمره خود در کنار خانواده دور بماند. هر چند که در این میان بسیاری از افرادی را هم که علاقه به خدمت به محرومان داشتند را به بشاگرد آورد تا با مشاهده این محرومیت ها برای یاری به مردم منطقه اقدام کنند.

بی شک وجود چنین دوستان وافرادی در کنار حاج عبدالله والی که نگاه و تفکر جهادی آنها برای کمک به محرومان بود  توانست تا حدودی محرومیتها را در بشاگرد بکاهد و زمینه ایجاد بشاگردی آباد و به دور از محرومیتهای سابق  را در برداشته باشد.

این روزها اگر در بشاگرد آبادانی وتوسعه وجود دارد زمینه ساز آن مردمانی از جنس اقدام و عمل با روحیه وتفکر انقلابی وجهادی بودند و برای ادامه این توسعه ها به « والی های» دیگری نیاز است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • ماجرای کسی که شهر بشاگرد را از گمنامی درآورد | تقدیر رهبر انقلاب از حاج عبدالله والی | تصاویر
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • بشاگرد مدال افتخار ایران