Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افتتاح رسمی 22 پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات به ارزش بیش از 90 میلیارد  تومان را گامی جدی و استوار به سوی ایجاد «فرودگاه‌های هوشمند» دانست.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، رحمت‌‌الله مه‌آبادی در مراسم امضای تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های علی و فناوری که بین شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید، عنوان کرد: رشد چشمگیر صنعت حمل‌ونقل هوایی به‌ویژه در زمینه توسعه فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در چند سال اخیر علاوه بر اثرات بسیار مثبت در داخل کشور، ایران را در عرصه رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در جایگاه ویژه‌ای قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: با توجه به اینکه صنعت فرودگاهی و ناوبری هوایی از لحاظ تکنولوژی و دانش در جایگاه‌های نخست عرصه فناوری و پیشرفت‌های بشری قرار دارد و بیشترین حد وابستگی این صنعت به کشورهای پیشرفته در زمینه‌های علمی و صنعتی و صاحب تکنولوژی‌های متمایز، امری بدیهی است؛ اما از سوی دیگر در طی چندین سال اخیر تلاش فزاینده متخصصان ایرانی در دستیابی به بخش های مهمی از علم و تکنولوژی روز و بومی‌سازی فن‌آوری‌های صنعت هوایی، صنعت چشمگیر بوده است.

مه‌آبادی بابیان اینکه امروز شاهد تبادل تفاهم‌نامه مهم بین شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستیم، افزود: در چارچوب این تفاهم‌نامه بنا داریم تا با ایجاد یک درگاه واحد، فرصت ویژه‌ای برای دانش‌پژوهان و صنعتگران نخبه کشور به جهت تأمین نیازمندی‌های این صنعت فراهم کنیم.

او بابیان اینکه مدیران شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از اوایل دهه 70 به‌طورجدی  برای رفع وابستگی قدم‌های اساسی برداشته است، خاطرنشان کرد: مدیران این شرکت در پاسخ به‌ فرمان نوروزی رهبری در اجرای سیاست‌های دولت بنا دارند تا با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با ساختار و سازوکاری جدید و بسیج هدفمند جامعه دانشوران، کارآفرینان و متخصصان کشور برای تمرکز بر بومی‌سازی فناوری‌های این صنعت، به حرکت خود در مسیر کاهش وابستگی صنعت شتاب کند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به افتتاح رسمی 22 پروژه مخابراتی و فناوری اطلاعات به ارزش بیش از 90 میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها همگی به دست متخصصان ایرانی شاغل در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران انجام پذیرفته است که در برخی از موارد تعجب متخصصان کشورهای پیشرفته را در پی داشته است.

وی در ادامه افتتاح این پروژه‌ها را گامی جدی و استوار به سوی ایجاد «فرودگاه‌های هوشمند» دانست.

اکرم فیض آبادی

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فناوری اطلاعات شرکت فرود گاه ها داخلی سازی تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- امیرمحمد کیان منش در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران افزود: در گروه های کالایی، برخی از محصولات گروه صنعتی ایران خودرو مانند رنگ، اقلام پلیمری و قالب های صنعتی، در صنایعی غیر از صنعت خودرو نیز قابل بازاریابی هستند. 

وی با بیان این‌که در یک دهه گذشته تقریبا به شکل مداوم و با ثباتی، حجم صادرات گروه‌های غیر خودرویی افزایشی تدریجی داشته، بیان کرد: این حجم از صادرات قطعات حتی توانسته در سال ۱۴۰۲ با ارزش صادرات گروه خودرویی برابری کند. 

به گفته کیان منش، نمایشگاه ایران اکسپو برای گروه صنعتی ایران خودرو یک فرصت استثنایی بود چرا که با توجه به غیر تخصصی بودن نمایشگاه در حوزه صنعت خودرو، ایران خودرو توانست بخشی از توانایی‌های رقابت پذیر صادراتی خودرویی و غیرخودرویی خود را به نمایش گذارد.

مدیر دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی بازارهای صادراتی ایران خودرو، با بیان این‌که در نمایشگاه ایران اکسپو سال جاری شاهد حضور شرکت های متعددی در گروه های مختلف کالایی و خدماتی در غرفه ایران خودرو هستیم از جمله شرکت ایپکو که توانایی بالایی در مهندسی، آزمون و کالیبراسیون انواع موتورها اعم از موتورهای درون سوز تنفس طبیعی و پرخوران (توربو شارژ) یا موتورهای هیبرید و برقی را دارد، یادآور شد: به واسطه فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم در سال‌های اخیر، سطح دانش به شدت در مجموعه ایپکو افزایش و توسعه یافته و این موضوع موجب شده است که امکان ورود به موضوعات مختلف در بهینه سازی احتراق یا مصرف سوخت، طراحی موتورهای هیبرید و تمام الکتریک در این شرکت شکل گیرد. در سال‌های گذشته نیز فرصت هایی پیش آمده که شرکت ایپکو موفق شده است به ارزآوری از محل فروش خدمات مهندسی دست یابد. 

وی با اشاره به حضور شرکت ایساکو در نمایشگاه ایران اکسپو، خاطرنشان کرد: ایساکو به عنوان متولی خدمات پس از فروش و توزیع کننده قطعات یدکی اصلی در بازارهای صادراتی، همواره در کنار خودروهای صادراتی حضور فعال داشته و می تواند متضمن پایداری صادراتی رقابت پذیر در تمام بازارها باشد. 

کیان منش، با اشاره به این‌که شرکت آیکید سوابق بسیار خوبی در برخی بازارهای بین‌المللی داشته و همکاری‌هایی با شرکت‌های اروپایی و غیر اروپایی داشته و امروز نیز در این نمایشگاه حضور دارد، گفت: با شروع تحریم های ظالمانه علیه صنعت خودروسازی، مراودات این مجموعه با شرکت های مذکور دچار خلل شده بود که در سنوات اخیر با جان گرفتن مجدد فرآیندهای بازاریابی بین‌الملل و پیگیری‌های مجدانه شرکت آیکید، مذاکرات خوبی انجام گرفته و تلاش های منسجم و هدفمندی برای از سرگیری صادرات انجام شده که امید است در سال جاری شاهد به ثمر نشستن این مذاکرات باشیم. 

وی افزود: حضور آیکید در این نمایشگاه به عنوان نماینده توانمندی های صادراتی ایران خودرو در حوزه قالب سازی بوده اما مذاکرات آن‌ها صرفا معطوف به محصولات خود آن شرکت نیست و می تواند نقش خوبی در توسعه صادرات ایران خودرو در زمینه قالب‌سازی که یکی از بنیان‌های اساسی هر صنعتی است داشته باشد. 

مدیر دفتر مطالعات و برنامه ریزی بازارهای صادراتی ایران خودرو، با اشاره به این‌که شرکت گوهرفام که یکی از اصلی‌ترین شرکت‌های ما در داخلی‌سازی به شمار می‌رود نیز در این نمایشگاه حضور دارد، اظهار کرد: این مجموعه یکی از تامین کنندگان اصلی ما در زمینه رنگ خودرو به شمار می رود. 

وی با بیان این‌که مجموعه صادرات قطعات ریخته گری ایران خودرو که حداقل شش شرکت از شرکت های گروه صنعتی ایران خودرو را نمایندگی می‌کند نیز در این نمایشگاه حضور دارد، عنوان کرد: این شرکت ها توانسته اند مهندسی، طراحی، ساخت و تولید قطعات را بومی سازی کرده و به تولید قطعات متعدد در سطح تجاری نیز دست یابند. این مجموعه ها هم چنین، از توان صنعتی سازی خوبی بهره مند بوده و توانسته اند نیازهای گروه صنعتی ایران خودرو و سایر خودروسازان و حتی بازار خودرو را نیز پاسخ‌گو باشند.

کیان منش، با اشاره به این‌که آخرین نماینده از گروه صنعتی ایران خودرو در این نمایشگاه، شرکت تولیدی نیرو محرکه است، بیان کرد: این شرکت تولیدکننده موتور سیکلت با برند نامی و NMI است که برندی خوشنام در برخی بازارهای صادراتی بوده و توانسته سهم بازار بسیار خوبی را در خصوص موتورسیکلت هایی که از موتورهای درون سوز استفاده می کنند، کسب کند.  
وی با اشاره به این‌که شرکت تولیدی نیرو محرکه در زمینه توسعه محصول عملکرد بسیار خوبی داشته است، گفت: موتورسیکلت تمام برقی نیز چند سالی است که در سبد محصولات تولیدی نیرو محرکه قرار گرفته و با مراودات جدیدی که با کشورهای متعدد شکل گرفته، امیدواریم بازارهای صادراتی این شرکت تنوع و توسعه یابند. 

گفتنی است، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران از روز هشتم اردیبهشت‌ماه آغاز به کار کرده و تا ساعت ۱۷ امروز در محل دائمی برگزاری نمایشگاه‌های تهران پذیرای بازدیدکنندگان است.

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • هشدار درباره تاثیر اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی بر امنیت ناوبری هوایی لبنان
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران