Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابوس ایران؛ در نخستین هفته کاری اردیبهشت‌ماه در حالی بازار اول با 37 و 45 درصد افت در حجم و ارزش مبادلاتی مواجه شد که در بازار دوم شاهد رشد 9 و 68 درصدی در حجم و ارزش دادوستدی بودیم. بدین ترتیب معامله گران سهام در بازار اول به جابه‌جایی 37 میلیون سهم به ارزش 64 میلیارد ریال اقدام کردند و بازار دوم نیز که رشد چشم‌گیر ارزش مبادلاتی را به همراه داشت، میزبان دست به دست شدن 367 میلیون سهم به ارزش 986 میلیارد ریال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازار پایه نیز در هفته منتهی به هفتم اردیبهشت‌ماه عملکرد سبزی را از خود به جای گذاشت و رشد 22 و 34 درصدی حجم و ارزش معاملاتی را نسبت به هفته پیش تجربه کرد که تابلو الف با حدود 90 درصد رشد در حجم و ارزش مبادلات، در صدر این بازار قرار گرفت.
در مجموع در بازار پایه شاهد دادوستد 422 میلیون سهم بودیم که این حجم از مبادلات، ارزش 642 میلیارد ریالی را به ثبت رساند.
از سوی دیگر نگاهی به مبادلات اوراق در بازار ابزارهای نوین مالی نشان می‌دهد که طی 5 روز کاری هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم 27 میلیون ورقه بهادار به ارزش افزون بر 5 هزار و 700 میلیارد ریال در این بازار دست به دست شده است.
در این بازار، اوراق بدهی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله با افت حجم و ارزش مبادلاتی روبه‌رو شدند. این در حالی است که استقبال خریداران و فروشندگان از اوراق تسهیلات مسکن با مبادله 4/. میلیون ورقه تسه به ارزش 239 میلیارد ریال موجب شد حجم و ارزش معاملات هفتگی اوراق تسه به ترتیب 55 و 50 درصد افزایش یابد.
همچنین شاخص کل فرابورس ایران نسبت به آخرین روز کاری هفته پیش با سه واحد کاهش مواجه شد و در ارتفاع 1060 واحدی مبادلات این هفته را خاتمه بخشید.
در هفته‌ای که سپری شد همچنین ارزش معاملات خرد بازار سهام به رقم یک‌هزار و 472 میلیارد ریال رسید که از این میزان گروه محصولات شیمیایی بیشترین سهم از ارزش کل معاملات را در اختیار گرفت. ارزش معاملات در این گروه 219 میلیارد ریال بود که 15 درصد از ارزش کل معاملات را شامل می‌شد.
در ادامه، گروه‌های فلزات اساسی و انبوه‌سازی، املاک و مستغلات با سهم 14 و 11 درصدی در جایگاه دوم و سوم صنایع فرابورسی با بیشترین سهم از ارزش کل معاملات بازار سهام قرار گرفتند.
در نهایت از رویدادهای مهم هفته نخست اردیبهشت‌ماه می‌توان به ادامه عرضه واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری ایده اینو تک آشنا 12 درصد تادیه در نماد «آشناتک» به مدت 6 روز کاری در بازار ابزارهای نوین مالی اشاره کرد که تعداد واحدهای قابل عرضه 25 هزار واحد و قیمت عرضه هر واحد 120 هزار ریال بود.
همچنین در روز سوم اردیبهشت‌ماه شاهد عرضه یکجای 2.29 درصد از سهام غیر مدیریتی شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه در بازار «پایه ج» بودیم که ارزش کل این معامله به بیش از 120 میلیارد ریال رسید.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش روزانه بورس ۱۷ اردیبهشت؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت
  • افت بیش‌از ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟