Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- نماینده ولی فقیه در کردستان از ارسال نامه ای به مقام معظم رهبری به منظور تسریع در رسیدگی به وضعیت مرزنشینان شهرستان بانه درپی تعطیل مرزاین شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرنگارمهر، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی امروز شنبه در نشست ائمه جمعه استان کردستان با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی  در سنندج  با اشاره به وضعیت مرزهای استان گفت: کالاهایی که از مرزهای کردستان ایران به خارج از کشور صادر توسط کولبران بار دیگر وارد کشورمان می شد و بی شک این اقدام  وکار صحیحی نیست  و باید اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: برای ساماندهی وضعیت مذکور، ایجاد بازارچه و محلی در مرز برای خرید و فروش این کالاها توسط مرزنشینان دردست اقدام و پیگیری است.

وی اظهارداشت: براساس تحقیقات انجام شده  برنامه هایی که تدوین شده است اگر اجرایی شود سود حاصل از خرید وفروش کالاهای مرزی بجای اینکه به واسطه ها برسد نصیب خود مرزنشینان  خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: برای تسریع در رسیدگی به وضعیت مرزشنیان شهرستان بانه درصدد ارسال نامه ای به مقام معظم رهبری هستیم.

آیت الله حسینی شاهرودی بیان کرد: باید با بهره مندی صحیح از ظرفیت های استان وافزایش تولیدات وایجاد ارزش افزوده بیشتر و جلوگیری از خام فروشی زمینه و بستر اشتغالزایی را فراهم کنیم.

وی بر حمایت از واحدهای تولیدی تاکید کرد وافزود: با حمایت های مالی دولت از واحدهای تولیدی، آنها می توانند با قیمت مناسب کالای خود را در بازار عرضه کنند و پیروز میدان رقابت شوند.

وی عنوان کرد: متاسفانه بسیاری از واحدها وکارخانجات تولیدی استان تولید ثروت می کنند ولی توزیع ثروت آنها در استان نیست و تنها آلوده شدن هوا را برای استان ما داشته اند.

نماینده ولی فقیه در کردستان اظهارداشت: کارها واقدامات فراوانی در حوزه راه استان انجام شده واعتبارات زیادی هم اختصاص پیدا کرده ولی به دلیل عقب ماندگی تاریخی استان این دستاوردها زیاد قابل مشاهده نیستند.

یکی از نمایندگان مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری هم دراین نشست با اشاره به اینکه روحانیون عظمت وجایگاه والایی دارند به گونه ای که خداوند متعال در پنج آیه رسالت آنها را تمجید کرده است، گفت:  قشر روحانی در فرایند شکل گیری فرهنگ و تمدن منطقه تاثیرگذار بودند.

فایق رستمی با بیان اینکه روحانیون محور آسایش و آرامش هستند، اظهارداشت: قشر روحانی هیپ گاه سنگر ارشاد و وحدانیت را ترک نکرده و نمی کنند چون با خدا و پیامبر پیمان بستند.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه عضو خبرگان رهبری می توانند در همه حوزه ها از مسئولان مطالبه کنند، بیان کرد: مردم کردستان با تقدیم ۱۰ هزار شهید، جانباز و آزاده وفاداری خود را به نظام وانقلاب ثابت کردند و انتظار می رفت مسئولان هم در رفع مشکلات این مردم بیشتر تلاش می کردند.

وی از عدم پاسخگویی برخی از مسئولان استان گلایه کرد و گفت: برای اطلاع و گفتگو در ارتباط بسیاری از مشکلات استان با برخی از مسئولان تماس گرفتیم ولی متاسفانه پاسخگو نبودند.

منبع: مهر

کلیدواژه: رهبری سیدمحمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان مجله ایران مهر بوشهر کرمانشاه گرگان شیراز شهرکرد خرم آباد بارش باران بیرجند هفته سلامت تبریز خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی مشهد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۹۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • دومین مرزبان هنگ مرزی بانه به شهادت رسید
  • یک مرزبانان در بانه به شهادت رسید
  • شهادت دومین مرزبان هنگ مرزی بانه
  • یکی دیگر از مرزبانان در بانه به شهادت رسید