Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره‌ جنگل‌بانی کشور گفت: مالچ پاشی هیچ‌ گونه عوارض جانبی نداشته و در ۶ سال گذشته حتی یک بیمار هم وجود نداشته است و شایعه وجود بیماری بهانه‌ای برای کار نکردن است. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر ماهشهر، محمدرضا گنجی در همایش گرد و غبار، چالش‌ها و راهکارها اظهار داشت:
امروزه 13 هزار و 900 هکتار مالچ پاشی انجام شده که خوشبختانه ما خوزستان را به عنوان سنبل مالچ پاشی در سطح جهان معرفی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرمولاسیون مالچ مختص ایران بوده و تنها در ایران تولید می‌شود، امارات نیز برای اولین بار مالچ را از ایران خریداری کرده است. 

عضو هیئت مدیره‌جنگل‌بانی کشور بیان کرد: مالچ پاشی هیچ‌گونه عوارض جانبی نداشته و طی 6 سال گذشته حتی یک بیمار هم وجود نداشته است؛ شایعه وجود بیماری بهانه‌ای برای کارنکردن است. ترکیه با ایجاد سدها و عراق با جنگ تحمیلی بیشترین تاثیر را در افزایش کانون ریزگردها داشته اند.

گنجی با بیان اینکه 2 میلیون هکتار بیابان‌زدایی و تصفیه شن انجام شده که پیشنهاد ما این است که در زمینه مالچ پاشی اقدامات بیشتری انجام شود، عنوان کرد: ایران بیش از 40 سال است که به فرمولاسیون مالچ رسیده اما در زمینه مالچ پاشی فعالیت زیادی نداشته است.

انتهای پیام/ح

R41468/P1357/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در روز‌های آفتابی و به ویژه گرم سال، آنچه در استان خوزستان و به خصوص اهواز نایاب می‌شود، سایه‌ای برای در امان ماندن از تابش مستقیم خورشید و اشعه‌های مضر آن است.

نور آفتاب همه طول موج‌ها را در خود دارد، طول موج‌هایی که به راحتی به قسمت‌های مختلف چشم آسیب می‌رسانند.

دکتر خاتمی نیا، متخصص بیماری‌های چشمی در اهواز می‌گوید: نور آفتاب علاوه بر ایجاد آب مروارید، می‌تواند به قرنیه و حتی شبکیه چشم آسیب بزند.

وی ناخنک را یکی از بیماری‌های شایع در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: این بیماری به علت نور شدید آفتاب بروز می‌کند.

دکتر خاتمی نیا ادامه داد: اگر با هر وسیله محافظتی که در اختیارمان قرار دارد بتوانیم شدت نور آفتاب و اشعه خورشید را کم کرده و در حد متعادل نگه داریم، می‌توان از عوارض یادشده جلوگیری کنیم.

در استان خوزستان که شدت نور آفتاب زیاد است، استفاده از چتر می‌تواند یک فرهنگسازی مناسب و مهم در حوزه سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های پوستی، چشمی و ... باشد.

دکتر پازیار، متخصص پوست و مو می‌گوید: امواج نامرئی آفتاب در تابستان آسیب جدی به پوست می‌زند و باعث التهاب پوست، قرمزی، ایجاد تاول و... می‌شود.

وی افزود: برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی، می‌توان از چتر‌های که اثر مهاری روی امواج مضر نور خورشید دارند، استفاده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • تعرض مرد رمال به زنان به بهانه بخت گشایی
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه