Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@15:31:53 GMT

بازدید مدیرعامل بانک ملت از کارخانه چای دبش

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۱۸۳۳

بازدید مدیرعامل بانک ملت از کارخانه چای دبش

ایران اکونومیست - به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در این بازدید بهمن اسکندری و سید ابوطالب دیبائی معاونان مدیرعامل، رحیم طاهری مشاور عالی مدیرعامل، مسعود نصراصفهانی مدیر امور بانکداری شرکتی، علی اکبر صابریان مدیر کل روابط عمومی، محمدرضا جنگجو مدیر کل بانکداری شرکتی و مجید قاسمی رییس شعبه ظفر دکتر بیگدلی را همراهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بانک ملت در دیدار با مدیرعامل شرکت دبش سبز گستر، تولید کننده محصولات با نام تجاری دبش گفت: وظیفه خود می دانیم از بنگاه های اقتصادی که تولید و اشتغال ایجاد می کنند حمایت کنیم و شخصا در کمک رسانی به واحدهای تولیدی همواره پیش قدم بوده ام.

دکتر بیگدلی اضافه کرد: شرکت دبش از مشتریان خوب بانک ملت است که همواره شاهد حرکت رو به جلو و افزایش سهم از بازار آن بوده ایم.

وی با تاکید بر نقش کلیدی بانک در استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال در جامعه افزود: مجموعه دبش ثابت کرده است مشتری خوبیست و ما نیز خود را متعهد می دانیم در چارچوب مقررات تمام نیازهای بانکی این شرکت را برآورده سازیم.

مدیرعامل بانک ملت، این بانک را بانکی بزرگ و توانمند در تامین نیازهای مشتریان بزرگ توصیف کرد و بر اجرای دقیق مفاد تفاهم نامه فیمابین تاکید کرد.

دکتر بیگدلی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سال حمایت از تولید داخلی خواستار اضافه شدن چای ایرانی به سبد محصولات این شرکت شد.

بهمن اسکندری معاون مدیرعامل در امور بانکداری شرکتی و تجاری نیز در سخنانی، از شرکت چای دبش به عنوان مشتری قدیمی و شناخته شده بانک ملت یاد کرد و گفت: بانکداری شرکتی قصد دارد برای مشتریانی که منافع متقابل برای خود و بانک ایجاد می کنند امکانات ویژه فراهم کند.

وی افزود: تاکید مدیر عامل بانک همواره بر همراهی با مشتریان و تولیدکنندگان بوده است و انتظارات مشتریان بزرگ نیز ویژه است.

مسعود نصراصفهانی مدیر امور بانکداری شرکتی نیز در این جلسه گزارشی از آمار عملکردی تعاملات بانک و مجموعه دبش ارایه کرد.

مهندس رحیمی مدیرعامل شرکت دبش سبز گستر نیز با بیان اینکه چای دبش تاثیرگذارترین شرکت در صنعت چای ایران است، از بانک ملت به عنوان شریک تجاری قدیمی این مجموعه یاد کرد و افزود: شرکت چای دبش با کمک های بانک ملت به جایگاه کنونی خود دست یافته است و امروز شاهد صادرشدن بیش از ۵۰ درصد محصولات خود به خارج از کشور هستیم.

رحیمی صنعت چای را صنعتی پربرکت و با اشتغال زایی بالا ذکر کرد و با اشاره به پیشنهاد مدیرعامل بانک ملت، از اضافه شدن چای ایرانی به سبد محصولات این شرکت در آینده نزدیک خبر داد.

وی همچنین از خدمات مجموعه بانکداری شرکتی تقدیر کرد و افزود: از زمان راه اندازی بانکداری شرکتی، ارایه خدمات به این شرکت متحول شده است و این مجتمع صنعتی خدمات بانکی خود را با سرعت و کیفیت بالاتری دریافت می کند.

در جریان این بازدید دکتر بیگدلی و هیات همراه از بخش های مختلف شرکت چای دبش دیدن کردند و از نزدیک با فرآیند تولید محصولات آن آشنا شدند.

گفتنی است شرکت دبش سبز گستر با مساحتی بالغ بر ۴۵ هزار متر مربع، تولید و بسته بندی ۲۰ هزار تن چای در سال و با اشتغال زایی مستقیم افزون بر یک هزار و پنجاه نفری از دهه ۱۳۴۰ در صنعت چای کشور فعال بوده و علاوه بر در اختیار داشتن حدود ۲۰ درصد از سهم بازار داخلی، محصولات خود را به چند کشور خارجی صادر می کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه

رئیس جمهور گفت: احیا و راه‌اندازی هزاران کارگاه‌ و کارخانه‌ تعطیل و نیمه‌تعطیل به ایجاد شغل کمک می‌کند. طبق آخرین آمار، حدود ۹۰۰۰ کارخانه در سراسر کشور به چرخه تولید بازگشته که جای خرسندی دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ایجاد سالیانه یک میلیون شغل یکی از وعده های دولت سیزدهم بود که با روی کارآمدن طبق برنامه ریزی هایی از سوی وزارت کار این موضوع دنبال شد و به روایت آمار طی دو سال گذشته محقق شده است. مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال و رونق تولید  نهضت ملی احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و غیرفعال یا افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکلات و اعطای تسهیلات است.

دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست

ابراهیم رئیسی,رئیس‌جمهور شامگاه (سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه) در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی درباره اقدامات دولت برای اشتغالزایی گفت: دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست و این کارخانه‌ها و کارگاه‌های احیا شده هم به افزایش اشتغال کمک کرده‌اند.

آیت الله رئیسی افزود: آمار بیکاری به کانال 7درصد کاهش پیدا کرده و در برخی استانهای ما قریب به 8درصد است؛ نسبت به این قضیه خود را برای ایجاد زمینه اشتغال خصوصا تحصیلکرده‌ها متعهد می‌دانیم. رهبر انقلاب گفتند باید شرکت‌های دانش بنیان به شکل کمّی و کیفی افزایش پیدا کند روزی که دولت را در دست گرفتیم، 5هزار شرکت دانش بنیان فعال بود امروز 10هزار شرکت دانش بنیان فعال داریم که دو برابر افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: زمینه برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم است و به آنها می‌گویم با کمک دانشگاه‌ها و معاونت علمی فناوری رئیس جمهور و پارک‌های علم و فناوری زمینه فعالیت فراهم شده است. صندوقی هم برای اعطای تسهیلات و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینی فعال کرده ایم تا بتواند از این شرکت‌ها حمایت حقوقی و مالی کند. امیدوارم روزی بیاید که اصلا بیکار در کشور نداشته باشیم.

وی اظهار داشت: احیا و راه‌اندازی هزاران کارگاه‌ها و کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل به ایجاد شغل کمک می‌کند. طبق آخرین آمار، حدود 9000 کارخانه در سراسر کشور به چرخه تولید بازگشته که جای خرسندی دارد. ابتدای دولت 5000 شرکت دانش‌بنیان داشتیم و این آمار امروز دو برابر شده است و این یعنی تحصیل‌کردگان در این زمینه شاغل شده‌اند. زمینه برای کار و فعالیت فراهم است.

رئیس‌جمهور با اشاره به آمار تولید افزود: در بخش‌های مختلف شاهد رشد تولید هستیم و در برخی حوزه‌ها رشد منفی تولید را داشتیم و امروزه مثبت شده و تولید کالاهای اساسی رشد 22 درصدی دارد. این‌ها نشان می‌دهد که دولت به‌دنبال کار و فعالیت است و حمایت مردم در این زمینه نیز مشهود است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر آتش‌سوزی کارخانه مدیران خودرو در بم
  • آتش‌سوزی کارخانه خودروسازی بم مهار شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • مدیرعامل فصل بعد پرسپولیس مشخص شد | تصمیم مهم در جلسه ۳ نفره
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد