Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ میرکی متخصص بیماری‌های داخلی گفت: غده تیروئید یکی از مهم‌ترین غدد ترشحی است که با ترشح هورمون تیروکسین تنظیم سوخت وساز بدن را برعهده دارد.  وی ادامه داد:کم کاری تیروئید شایع‌ترین بیماری در جنوب آذربایجان غربی  است ومهم‌ترین علت آن کمبود ید دربدن است که جهت جلوگیری از آن با قراردادن غذا‌های دریایی بخصوص ماهی در رژیم غذایی خانواده‌ها می‌توان باعث کاهش شیوع بیماری‌های تیروئید بخصوص کم کاری تیروئیدشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  میرکی افزود:پرکاری تیروئید در موارد کمتری نسبت به کم کاری تیروئید درافراد دیده می‌شود که پس از تشخیص، بادارو ودر بعضی مواقع جراحی وید تراپی درمان می‌شود. کم کاری مادرزادی تیروئید در نوزادان  تشخیص دیر هنگام بیماری تیروئید در نوزادان باعث عقب ماندگی ذهنی دائمی می‌شود.  تردست کارشناس مسئول مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت مهاباد گفت:جهت تشخیص کم کاری تیروئید معمولا در ۳ تا ۵ روز اول تولد که به زمان طلایی مشهور است تقریبا ۳ لام خونی از پاشنه‌ی پای نوزاد گرفته می‌شود که درصورت تشخیص بادادن قرص لووتیروکسین میتوان از کم کاری تیروئیدمادرزادی که منجر به عقب ماندگی ذهنی نوزاد می‌شود جلوگیری کرد.  وی ادامه داد:این برنامه بیش از ۱۲ سال است در سیستم بهداشتی کشور ادغام شده وبا تشخیص به هنگام می‌توانیم از بیماری کم کاری مادرزادای تیروئید درنوزادان پیشگیری کنیم. برچسب ها: کم کاری تیروئید ، استان آذربایجان غربی ، سلامت

منبع: خرداد

کلیدواژه: کم کاری تیروئید استان آذربایجان غربی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ورود گرد و غبار به آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی
  • گرد و غبار آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • گردوغبار آسمان شهر‌های جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر