Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@04:50:46 GMT

هنیه: به دنبال جایگزین برای شورای ملی و ساف نیستم

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۲۸۷۶

هنیه: به دنبال جایگزین برای شورای ملی و ساف نیستم

به گزارش پارس نیوز، 

، اسماعیل هنیه امروز (شنبه) در گفت‌وگو با شبکه الغد تصریح کرد، نشست‌ها و کنفرانس‌هایی قرار است در غزه، بیروت و رم با مشارکت گسترده اقشار و جریان های مختلف فلسطین برگزار شود اما این نشست‌ها هرگز جایگزینی برای شورای ملی فلسطین نخواهد بود.

هنیه اظهار کرد که این نشست‌ها و کنفرانس‌ها بر اساس قاعده و موضعی واحد و یکپارچه برگزار می‌شود؛ مبنی بر این که برگزاری نشست شورای ملی به شیوه کنونی در رام‌الله، تنها موجب تعمیق دودستگی و اختلافات داخلی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما به هیچ وجه به دنبال دودستگی و اختلافات داخلی بیشتر نیستیم و می‌خواهیم سازمان‌ آزادی‌بخش قوی و جامع باشدو بر همین اساس، نتایج نشست شورای ملی در رام‌الله هرگز بیانگر اجماع ملی فلسطین و خواست و اراده فلسطینیان نخواهد بود.
رهبر حماس تصریح کرد: ما هرگز به دنبال تشکیل شورای ملی جایگزین یا موازی نیستیم و با دیگر گروه‌های فلسطینی بر این مسأله اتفاق نظر داریم و تلاش زیادی کردیم تا محمود عباس را قانع کنیم که از برگزاری نشست شورای ملی در رام‌الله به این شیوه صرف نظر کند.

هنیه خاطرنشان کرد که حماس تماس‌های زیادی با مسئولان کشورهای عربی و در رأس آن‌ها مصر و دیگر کشورهایی که با تشکیلات خودگردان روابط دارند، برقرار کرده است تا این کشورها عباس را از برگزاری نشست شورای ملی منصرف کنند اما تمامی تلاش‌های انجام شده در این زمینه به شکست کشیده شد و عباس همچنان بر برگزاری این نشست اصرار دارد.

به گفته او، اعضای شورای ملی که مخالف برگزاری نشست آن به شیوه کنونی هستند، طی نامه ای به سلیم زعنون، رئیس این شورا خواستار تعویق زمان برگزاری آن شدند تا اتحاد و یکپارچگی این نهاد حفظ شود.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی تأکید کرد که ازسرگیری تلاش‌ها برای تحقق آشتی ملی نیازمند بسترسازی و فراهم کردن برخی عوامل است که در مقدمه آن تعویق زمان برگزاری نشست شورای ملی قرار دارد که قرار است اواخر ماه جاری در رام الله برگزار شود. همچنین دعوت به برگزاری نشست کمیته آماده سازی برای بازسازی و سروسامان دادن به شورای ملی بر اساس تفاهمات قاهره و بیروت، لغو کلی مجازات های اعمال شده بر نوار غزه و اجرای تمامی بندهای توافق 2011 قاهره نیاز ملی ضروری و مبرم است.

هنیه اظهار کرد که برگزاری نشست شورای ملی بدون حضور گروه های مطرح فلسطینی موجب تعمیق اختلافات داخلی شده و سازمان آزادی‌بخش را به عنوان مرجع جامع ملت فلسطین به حاشیه می‌راند.

وی گفت، حماس به خاطر پیشبرد آشتی ملی، خواستار لغو نشست شورای ملی به این شیوه و برداشتن تمامی مجازات های اعمال شده بر غزه شده است.

رئیس دفتر سیاسی حماس بیان کرد: به هیچ وجه قابل قبول نیست که تشکیلات خودگردان در شرایطی که ملت فلسطین با تمامی اقشار و جریان های ملی و سیاسی آن وارد نبردی مردمی با رژیم اشغالگر شده است، آن‌ها را مجازات کرده و حقوق کارمندان را قطع کند و این مسأله از نظر ملی و اخلاقی نادرست است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اسماعیل هنیه فلسطین حماس محمود عباس کشورهای عربی مصر اعضای شورای رام الله غزه حقوق فلسطین پارس کشور ملی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن

نمایندگان جنبش‌های حماس و فتح با برگزاری نشستی در پکن به مساله حل و فصل اختلافات و مغایرت‌ها با یکدیگر پرداختند.

به گزارش ایسنا، منابع مطلع در این باره به شبکه الجزیره اعلام کردند در نشست دو روز گذشته جنبش حماس و فتح که به میزبانی پکن، پایتخت چین برگزار شد، بر ضرورت وحدت و پایان دادن به اختلافات تاکید شد.

این منابع افزودند اعضای ۲ جنبش تاکید کردند که این دیدار در چارچوب سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و با پیوستن تمامی احزاب و گروه‌های فلسطینی به آن خواهد بود و در نشست بعدی که قرار است اواسط ژوئن در پکن برگزار شود، پرونده‌های مختلف را بررسی خواهند کرد.

طبق این گزارش، از جمله این پرونده‌ها، تمرکز بر نقش چین در تقویت وحدت فلسطین، تلاش برای پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی است. این دو جنبش همچنین درباره ضرورت تشکیل یک دولت موقت، غیرجناحی و ملی در برهه فعلی رایزنی خواهند کرد. یکی از وظایف اولیه این دولت متحد کردن نهادهای فلسطینی و آماده‌سازی برای برگزاری انتخابات سراسری خواهد بود.

حاضران در نشست پکن بر وحدت موضع فلسطین در قبال جنگ علیه نوار غزه، اهمیت توقف جنگ نسل‌کشی، خروج کامل ارتش رژیم اشغالگر از این باریکه و هماهنگی تلاش‌های ملی مشترک برای کمک‌های فوری امدادرسانی به نوار غزه تاکید کردند. همچنین از جمله پرونده‌های مهم در دستور کار این نشست، بررسی هماهنگی مواضع و تلاش در کرانه باختری و قدس برای مقابله با حملات شهرک‌نشینان تندرو صهیونیست به روستاها و شهرک‌ها و حمله به مسجد الاقصی بود.

حماس و فتح همچنین بر اولویت موضوع اسرا و ضرورت حفاظت از حقوق و حمایت از آنها در این مرحله تاکید کردند.

در سطح داخلی نیز نمایندگان ۲ جنبش علاوه بر توقف تبادلات رسانه‌ای، ضرورت احیای کمیته‌های مشترک و رسیدگی به مشکلات پیش روی آنها را بررسی کردند. حماس و فتح همچنین بر سر ادامه گفت‌وگو و تلاش برای دستیابی به وحدت فلسطین در سریع‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

رویترز پیشتر به نقل از مقامات حماس و فتح اعلام کرد چین میزبان مذاکرات برای گفت‌وگو درباره تلاش‌های آشتی داخلی خواهد بود. این خبرگزاری گزارش داد ریاست هیئت حماس را «موسی ابومرزوق» از اعضای دفتر سیاسی این جنبش و هیئت فتح را «عزام الاحمد» بر عهده دارد.

در همین حال وزارت خارجه چین اعلام کرد، فتح و حماس اراده سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق گفت‌وگو ابراز کرده‌اند.

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در یک نشست مطبوعاتی گفت نمایندگان فتح و حماس اخیرا برای گفت‌وگو در مورد ترویج آشتی فلسطین به پکن آمده‌اند. به گفته پکن که میزبان مذاکرات وحدت فلسطین است، طرفین برای ادامه گفت‌وگوها موافقت کردند و بر سر ایده‌هایی برای ادامه گفت‌وگو به توافق‌هایی دست یافتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت
  • فیدان: تصمیم ورود به پرونده بین‌المللی علیه اسرائیل گرفتیم
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • رئیس حزب آینده ترکیه با هنیه دیدار و درباره جنگ غزه گفت وگو کرد
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس