Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-07@10:36:15 GMT

آغاز بارگذاری سوخت در راکتور AP1000 چین

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۳۴۷۳

به گزارش وانانیوز، 

به نقل از خبرگزاری رویترز، بارگذاری سوخت در راکتور هسته‌ای AP1000 در شرق استان ژجیانگ چین روز چهارشنبه هفته گذشته آغاز شد. این مرحله یک گام کلیدی در روند عملیاتی شدن این راکتور محسوب می‌شود.

عملیات بارگذاری سوخت عصر روز 25 آوریل پس از آن‌که مقررات طراحی و نصب مورد نیاز این راکتور تکمیل شد، آغاز گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود این واحد به زودی عملیاتی شود.

بنابر این گزارش، انتظار می‌رفت راکتور هسته‌ای AP1000 که ساخت شرکت وستینگ هاوس است در سال 2014 آغاز به کار کند اما به دلیل نگرانی‌های ایمنی و تغییرات در طراحی آن، این روند بیش از سه سال است که به تعویق افتاده است.

چین قصد دارد دو پروژه راکتورهای نسل سوم خود که توسط شرکت‌های خارجی طراحی شده و مدت‌هاست به تعویق افتاده‌اند، تکمیل کند شامل راکتور AP1000 وستینگ هاوس در استان ژجیانگ و اولین واحد پروژه موسوم به راکتور فشار بالای اروپایی تایشان که توسط شرکت آروای فرانسه طراحی شده است.

به گزارش رویترز، وستینگ هاوس که هم‌اکنون در تملک شرکت توشیبای ژاپن قرار دارد، یکی از اصلی‌ترین تامین‌کنندگان سوخت هسته‌ای در جهان به شمار می‌آید و به گونه‌ای به 80 درصد از 450 راکتور تجاری جهان خدمات می‌دهد.

پکن قصد دارد ظرفیت هسته‌ای نصب شده خود را تا پایان دهه جاری (میلادی) از 35.8 گیگاوات تا پایان سال 2017 به 58 گیگاوات برساند. این کشور همچنین قصد دارد 30 گیگاوات را در دست ساخت دارد که انتظار می‌رود تا پایان 2020 کامل شود.

چین همچنین قصد دارد در سال جاری شش تا هشت راکتور هسته‌ای را در این کشور راه‌اندازی کند که ظرفیت برق هسته‌ای‌ این کشور را شش گیگاوات افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این راکتورها از نوع نسل سوم محسوب می‌شوند که عمدتا در "سیستم های ایمنی" آنها سعی شده از پمپ و فن‌های برقی استفاده نشود. گرچه برای سیستم‌های ایمنی از مسیرهای مختلف و منابع مختلف برق برای راه‌اندازی به کار گرفته می‌شود. در عین حال ممکن است در شرایط حادثه برق رسانی به سیستم‌ها صورت نپذیرد از این رو نتوان حرارت را از قلب راکتور گرفت. در این صورت همان می‌شود که برای نیروگاه‌های " فوکوشیما" اتفاق افتاد. به طور مثال، آب‌رسانی به صورت گردش طبیعی با استفاده از مخزن آب در بالاتر از سطح راکتور و استفاده از مخازن با فشار نیتروژن صورت می‌گیرد. هوا نیز با تماس با محیط سردتر به صورت طبیعی جابجا می‌شود.

در این نسل از راکتورها "سیستم‌های ایمنی" برای شرایط حادثه طراحی می‌شوند که معمولا نقش مهم‌تری دارند و حتما از کاربرد آنها باید اطمینان داشت.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای،  رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاورد‌ها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیودارو‌ها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیودارو‌های تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویداد‌ها ارایه شده در اصل آخرین دستاورد‌هایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشور‌ها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و... هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم، زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد