Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@02:59:19 GMT

مهمترین مسئله استان فارس از نظر آقای استاندار

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۴۳۶۱

مهمترین مسئله استان فارس از نظر آقای استاندار

به گزارش ایسکانیوز، اسماعیل تبادار شنبه ۸ اردیبهشت در همایش شوراهای اسلامی استان فارس با بیان اینکه نگاه ما به آب مهمترین موضوع عمومی شهر و روستا است، تصریح کرد: اگر 15 تا 20 درصد مصرف آب در بخش کشاوری کاهش یابد، تاثیر بسیار مهمی بر جلوگیری از مشکلات ناشی از کمبود آب خواهد داشت.

تبادار با بیان اینکه شوراها متولیان امور شهر و روستا محسوب می‌شوند و بیشترین ارتباط مردم با شهرداری‌ها است، ادامه داد: شوراها باید به سمت شفاف سازی فعالیت‌ها در شهرداری‌ها حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه امروز همه‌ی نگاه‌ها به سمت جمهوری اسلامی ایران معطوف است، اعتقاد دارد که بروز مشکل و اختلاف در یک شورا معادل با وقوع 10 تخلف در شهرداری‌ها بوده و این نشان‌دهنده درجه‌ی اهمیت شوراها است.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه آسیب‌شناسی شوراها باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: آنچه به عنوان یک اولویت در استان مد نظر گرفته شده توجه به زیرساخت‌ها است تا بتوانیم شاهد توسعه فارس باشیم.

تبادار با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی از ابتدا بر پایه مردم سالاری دینی بنیان گذاری شد، افزود: تمام ارکان به طور مستقیم و غیر مستقیم برگرفته از رای مردم است.

وی با یادآوری اینکه حکمروایی یعنی عملیاتی شدن تصمیم جمعی و بخشی از امور مملکت توسط نمایندگان مردم، خاطر نشان کرد: شورا بخشی از نظام حکمروایی مناسب محسوب می‌شود و به عنوان نهادی که ۲ دهه را پشت سر می‌‌گذارد دارای کارکرد خوبی داشته است.

تبادار با تاکید براینکه قضاوت در هر موضوعی باید مبتنی بر آگاهی از موضوع باشد، گفت: استفاده از تریبون‌های عمومی باید آگاهانه، منصفانه و عادلانه باشد، نباید از تریبونی که در اختیار داریم هرآنچه باب نظر خودمان است را مطرح کنیم.

استاندار فارس تاکید کرد که باید با آگاهی و بصیرت از تریبون‌های عمومی با مردم صحبت کرد زیرا وحدت مهمترین اولویت برای ایجاد هم‌افزایی است.

تبادار تاکید کرد: امسال ۱۱ هزار میلیارد تومان پروژه صنعتی با اشتغال حدود ۶ هزار نفر به بهره برداری خواهد رسید و مجموعه پتروشیمی‌ها ساماندهی خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: برخی از تصدی‌های دولتی باید به شهرداری‌ها واگذار شود.

سید احمدرضا دستغیب با بیان اینکه براساس برنامه دوم توسعه باید ۲۳ وظیفه به شهرداری واگذار شود، خاطر نشان کرد: واگذاری بخشی از امور دولتی به شوراها هنوز اجرایی نشده است.

دستغیب اعتقاد دارد که برای نجات اقتصاد کشور و رفع بخشی از بروکراسی حاکم باید قسمتی از وظایف دولت به بخش خصوصی و شهرداری‌ها واگذار شود.

901/900

اسماعیل تبادار فارس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج فارس جفا به مردم محروم منطقه است
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • آب مهمترین مسئله در شرق اصفهان است
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است