Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@15:58:30 GMT

راهنماي خريد بهترين نوع عسل

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۵۱۳۶

راهنماي خريد بهترين نوع عسل

خبرگزاري آريا -

عسل گل هاي مختلف رنگ و طعم متفاوتي دارند
عسل يکي از خوراکي هاي مفيد وعده صبحانه است که در دو نوع موم دار و بدون موم موجود است. سوالي که در اينجا مطرح مي شود اين است که عسل موم دار بخريم يا بدون مو؟ کدام بهتر است؟
عسل موم دار بخريم يا بدون موم؟
در وعده صبحانه از خوردن کره با مربا خسته شده بود و قصد داشت عسل را جايگزين مربا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مغازه‌اي رفت تا عسل بخرد. اما در قفسه مورد نظر با تعداد زيادي از عسل‌هاي موم دار و بدون موم با رنگ‌هاي تيره و روشن مواجه شد. شنيده بود که عسل تقلبي زياد است. يک عسل با رنگ تيره و موم دار انتخاب کرد. به اين گمان که هر عسلي که با موم عرضه شود و رنگ تيره تري داشته باشد بدون شک طبيعي خواهد بود. اما آيا واقعا اين باور صحت دارد؟
رنگ و طعم ملاک سنجش عسل نيست
عسل براساس اين که از يک يا چند گل تهيه شده باشد داراي انواع تک گل و چند گل است. عسل گل هاي مختلف رنگ و طعم متفاوتي دارند و رنگ آنها از سفيد، کهربايي و حتي قهوه‌اي و سياه متغير است. عسل‌هاي روشن طعم ملايم و عسل‌هاي تيره طعمي تندتر دارند و نمي‌توان کيفيت و اصالت عسل را بر حسب رنگ و مزه آن شناسايي کرد.
موم مصنوعي در عسل هاي زنبور نديده
براي اين که زنبور براي تهيه موم انرژي زيادي مصرف نکند موم را به شکل صنعتي (مصنوعي) نيز توليد مي‌کنند و در کندو مي‌گذارند. در اغلب عسل‌هاي تقلبي زنبور نديده از موم مصنوعي استفاده مي‌شود. موم مصنوعي را با پارافين و ترکيبات مشابه تهيه کرده و آن را درون ظروف شيشه‌اي گذاشته و روي آن عسل مي‌ريزند.
عسل مصنوعي در بازار
نه تنها موم بلکه عسل را هم به روش مصنوعي توليد مي کنند. شکر، آب، کمي آبليمو و اسانس‌هاي شيميايي تقليد‌کننده طعم عسل را با هم مخلوط و حرارت مي دهند. با مقاديري شربت قند، عسل را به غلظت مناسب مي رسانند. با افزودن فروکتوز، شکرک زدن عسل را به تاخير انداخته و با اضافه کردن شربت ذرت، امکان تشخيص آن از عسل واقعي را سخت تر مي کنند.
موم را نجويد
گاهي توصيه مي شود که جويدن موم موجب تقويت دستگاه گوارش و لثه ها مي شود. اما بايد بدانيد داروها و سمومي که عليه بيماري‌هاي زنبور استفاده مي شود مي تواند در لايه هاي موم رسوب کرده و با جويدن وارد بدن شود.
عسل طبيعي قند کمتري دارد
اغلب عسل هاي موجود در بازار يا از نوع تغذيه اي هستند يعني زنبور علاوه بر شهد گل ها و گياهان از شربت و شکري که در مجاورت کندو قرار داده مي‌شود، عسل توليد مي‌کند يا از نوع تقلبي و زنبور نديده است. اين عسل ها قند بالايي داشته و فوق العاده براي بيماران ديابتي و افراد چاق مضر است. اما عسل هايي که به روش طبيعي تهيه شده اند با در نظر گرفتن قند محصول براي ديابتي ها منع مصرف ندارد.
تفاوت شکرک عسل طبيعي و تقلبي
عسل طبيعي هم شکرک مي‌زند، اما با انواع تقلبي آن تفاوت هايي دارد. عسل طبيعي به مرور زمان کدر و ته نشين شده و شکرک آن مانند شکرک شيره خرما نرم و در زير دندان احساس نمي‌شود و در دهان به سرعت مايع مي شود. اما شکرک عسل تقلبي مثل نبات سفت و به سختي با قاشق جدا شده و دانه هاي شکر در زير دندان حس مي شود.
عسل وحشي خوب يا بد؟
عسلي که زنبور، آن را داخل کندو توليد نکرده و موم آن روي تنه درختان يا شکاف سنگ ها و صخره ها توليد شده باشد عسل وحشي نام دارد. زنبورهاي وحشي ظاهري متفاوت دارند و در کشور ما جثه اي بسيار کوچک تر از زنبور عسل معمولي و در برخي مناطق آفريقايي چند برابر بزرگتر از زنبور عسل هستند.
عسل براي کودکان ممنوع!
اين نوع عسل چون به روش طبيعي و ارگانيک توليد مي شود حاوي بيشترين ميزان مواد مغذي است. باکتري خطرناک کلستريديوم بوتولينوم مي تواند از طريق لاروهاي مرده زنبور وارد عسل شود و به همين دليل مصرف عسل به کودکان زير يک سال که سيستم ايمني ضعيفي دارند توصيه نمي شود.
منبع : چهارديواري جام جم - seemorgh.com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۵۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، علاوه‌بر بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴، گفت: مشارکت بین مراکز تحقیقاتی این نهاد و بخش خصوصی نمونه‌ای از تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم است.

مسلمی نائینی بیان کرد: این محصولات بعضا در دنیا به عنوان محصولاتی محسوب می‌شوند که برای اولین بار تولید شده و نیازمند این هستند تا در جایی عرضه شوند.

وی افزود: یکی از روش‌های عرضه محصولات تولیدی در بازار برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها است که نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴ تاکنون موفق بوده و مهمانان خارجی بسیاری دعوت شده‌اند و از محصولات تولیدکنندگان ایرانی بازدید می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این نهاد از ابتدای تشکیل به عنوان نهادی پیشران در حوزه علم و فناوری مطرح شده است، اضافه کرد: محققان و متخصصان جهاددانشگاهی محصولات دانش بنیان متعددی تولید کرده‌اند که در غرفه این نهاد در این نمایشگاه عرضه شده است.

مسلمی نائینی به نام گذاری سال جاری با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و عنوان کرد: یکی از نمونه‌های واقعی تحقق این شعار مشارکت بین مراکز تحقیقاتی مانند پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و شرکت خصوصی بوده که تبدیل به شرکت وینافارما شده و نمونه واقعی از شعار جهش تولید با مشارکت مردم را تداعی می‌کند.

وی در پایان اضافه کرد: ان‌شاءالله تولیدات علمی و دانش فنی که در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایجاد شده، تا مرز تولید پیش رفته و به مرحله تولید انبوه محصول برسند.

ارائه ۱۵ طرح حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سیدضیاء نصرتی مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی نیز در حاشیه بازدید رئیس جهاددانشگاهی از این نمایشگاه، گفت: نمایشگاه اکسپو بزرگترین فرصت صادراتی برای کشور ما و سایر کشور‌هایی است که این نمایشگاه در آنجا برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با طرح‌های منتخب خود در این نمایشگاه شرکت کرد که بر این اساس ۱۵ طرح از واحد‌های مختلفی که در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت می‌کنند، در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی یادآور شد: پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی، پژوهشگاه‌های ابن سینا و رویان و سایر همکارانی که در این حوزه زحمت می‌کشند طرح‌های خود را در این غرفه ارائه کرده‌اند.

نصرتی با تأکید بر اینکه خوشبختانه غرفه جهاددانشگاهی بنا به طبیعت و ذات کار‌های پژوهشی این نهاد که کاربردی و محصول محور است بسیار خوب مورد استقبال قرار گرفت، افزود: به عنوان مثال طرح تولید جنین گوساله‌های ممتاز که توسط پژوهشگاه ابن سینا ارائه شده بسیار مورد استقبال هیئت‌های خارجی بازدید کننده در این نمایشگاه قرار گرفت و پیشرفت‌های خوبی در بحث عقد قرارداد با  شرکت‌های خارجی داشتیم.

وی یادآور شد: علاوه بر بازدید هیئت خارجی از غرفه جهاددانشگاهی، قرار بعدی‌مان با آنها این شد که از مجموعه‌های جهاددانشگاهی بازدید کنند و از نزدیک با ظرفیت‌های مختلف حوزه کشاورزی و منابع طبیعی این نهاد آشنا شوند تا بتوانیم وارد مرحله عقد قرارداد و همکاری بین المللی در طرح‌های منتخبمان بشویم.

همچنین در بازدید رئیس جهاددانشگاهی از غرفه شرکت وینافارما، در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» قرارداد انتقال دانش فنی چهار داروی ترک اعتیاد، کمک به کاهش و درمان آلزایمر، درمان کبد چرب و داروی لاغری و چربی‌سوز از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به این شرکت خصوصی که سهامدار آن صندوق پژوهش فناوری البرز و جهاددانشگاهی هستند، به امضاء رسید.

 توسعه ارتباطات جهاددانشگاهی در حوزه بین الملل با ارائه محصولات فناورانه و دانش بنیان صادراتی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی از مهمترین مولفه‌های حضوراین نهاد علمی در نمایشگاه IRAN EXPO ۲۰۲۴ است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، این نمایشگاه از ۸ اردیبهشت آغاز شده است و تا ۱۲ این ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • 10 ایده کیک زنبور عسل (عکس)
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل