Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@15:46:27 GMT

ایمیل و پیام کوتاه را روی پوستتان بخوانید

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۷۳۴۵

ایمیل و پیام کوتاه را روی پوستتان بخوانید

فیس‌بوک تکنولوژی پوشیدنی توسعه داده است که به کاربر اجازه می‌دهد ایمیل و پیام کوتاه را روی پوست دستش بخواند.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، اخیرا کمپانی فیس‌بوک دستگاه پیشرفته‌ای را توسعه داده است که به کاربران اجازه می‌دهد ایمیل‌ها و پیام‌‌‌های کوتاه خود را روی پوست دستشان بخوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه که شبیه آتل دست است دور بازوی کاربر بسته می‌شود و با استفاده از سنسورهای لمسی امواج را به الگوهای مشخصی تبدیل می‌کند.

این الگوها مانند ضربه‌های ظریفی روی پوست احساس می‌شوند و زبان گفتاری یا نوشتاری را روی دست کاربر پیاده می‌کند.

توسعه‌دهندگان این دستگاه می‌گویند که تکنولوژی جدید می‌تواند اعتیاد به گوشی‌های هوشمند را تحت کنترل دربیاورد و حتی در برقراری ارتباط به افرادی که از مشکلات بینایی و شنوایی رنج می‌برند نیز کمک کند.

نمونه اولیه این تکنولوژی پوشیدنی اوائل ماه جاری رونمایی شد اما فیس‌بوک چهارشنبه گذشته در کنفرانس کانادا آن را به صورت رسمی معرفی کرد.

در این مطالعه، دانشمندان به کمک یک اپلیکیشن یادگیری، نحوه کار با این دستگاه را به مردم نشان می‌دهند.

کاربران ارتعاشات اندکی را روی بازویشان حس می‌کنند که به شکل واج، کوچک‌ترین جز مشخص کلام است که جایگزینی آن با واجی دیگر تفاوت معنایی ایجاد می‌کند، کدگذاری شده‌اند که این امر روند یادگیری را آسان می‌کند.

یادگیری کار به این دستگاه چنان آسان است که محققان فیس‌بوک می‌گویند شرکت‌کنندگان توانستند چهار واج مختلف را تنها در سه دقیقه یاد بگیرند.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که حتی کاربران ضعیف نیز می‌توانند در سه دقیقه کدگذاری لمسی را یاد بگیرند، از آنها در تولید کلمات جدید و ساختار جملات برای ارتباطات روزمره استفاده کنند.

به گفته علی اسرار، سرپرست این پژوهش، شرکت‌کنندگان پس از یک ساعت و نیم تمرین توانستند 100 کلمه جدید شناسایی کنند.

دانشمندان از برخی از نشانه‌های بریل استفاده کردند تا نشان دهند که چگونه می‌توان از ارتعاش یا لمس به عنوان راهی برای برقراری ارتباط استفاده کرد.

این تکنولوژی پوشیدنی مجهز به دو نمایشگر است که هر کدام از آنها هشت سنسور لمسی یا سیم پیچ صوتی دارد. این سنسورها در یک محفظه (ساخته شده با چاپگر سه‌بعدی) قرار دارد که در صفحات فومی جاسازی شده‌اند.

تیم تحقیقاتی می‌گوید: «بازو را به عنوان واسطه انتخاب کردیم چرا که دلیل نسبت به دیگر بخش‌های بدن حساسیت لمسی بالاتری دارد. همچنین نسبت به دست فعالیت روزانه کمتری دارد و از لحاط اجتماعی قابل‌قبول‌تر از پیشانی یا پاست».

دانشمندان از واج استفاده کردند چرا که انتقال آن نسبت به حروف آسان‌تر است. برای انتقال واج‌ها، محققان باید مطمئن می‌شدند که تمایزی بین واج‌های صدادار و بی‌صدا وجود دارد.

مترجم: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۷۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پویانمایی «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از ۳۰ می‌تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • لاپید به امارات می‌رود
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!/ نمادی که می توانست نهاد شود اما نشد
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟