Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:23:14 GMT

شیر حیوانات، نقشی در پیشگیری یا درمان آلرژی ندارد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۹۱۹۴

شیر حیوانات، نقشی در پیشگیری یا درمان آلرژی ندارد

یزد- ایرنا- عضو هیات مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران گفت: شیر حیوانات، هیچ نقشی در پیشگیری یا درمان آلرژی ندارد.

دکتر 'محمدحسن بمانیان' روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: تجویز شیر حیوانات برای درمان یا پیشگیری، هیچ جایگاه علمی در کتابهای طب پزشکی ندارد.
این فوق تخصص آسم و آلرژی به علائم آلرژی اشاره کرد و گفت: این علائم در بخش های مختلف بدن متفاوت است مثلا در پوست موجب کهیر، خارش و اگزما و در چشم با قرمزی، ریزش اشک و خارش بینی، عطسه های مکرر، گرفتگی بینی و آب ریزش همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی علائم آلرژی در دستگاه گوارش را تهوع، دل درد، اسهال، دفع خون در مدفوع، ترش کردن ، سوزش و خارش زبان و حلق بیان کرد .
دکتر بمانیان، استفاده از غذای طبیعی و سالم و حذف غذاهای افزودنی مانند سوسیس ، کالباس، انواع سس ، نوشابه ، تنقلات با طعم مختلف ، ورزش های منظم ، استفاده نکردن از دخانیات و عدم مصرف مشروبات الکی را از جمله راههای پیشگیری از آلرژی دانست.
وی اظهار کرد: همچنین می توان با نگهداری نکردن از گل و گیاه و حیوانات خانگی در منزل، از بین بردن حشرات موذی از جمله سوسک های خانگی و استفاده از گرمایش و سرمایش مطلوب در منزل از آلرژی پیشگیری کرد.
این فوق تخصص آسم و آلرژِی خاطرنشان کرد: شومینه چوب سوز و پنکه برای سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب نیستند.
وی استفاده نکردن از اسپری های خوشبو کننده ، برف شادی و مواد آرایشی در فضای درون منزل، استفاده از شیر مادر در شیرخوار بخصوص 6 ماهه اول زندگی و عدم استفاده از شیر خشک را از دیگر راههای پیشگیری از آلرژی نام برد.
دکتر بمانیان اضافه کرد: آلرژی، واکنش ناخواسته سیستم ایمنی فرد به عوامل مختلف مثل غذا ، دارو ، گرده های گیاهان، برخی از اجزای بدن پرندگان یا حیوانات است.
این فوق تخصص آسم و آلرژی در ادامه به علل و عوامل ابتلای فرد به آسم و آلرژی اشاره کرد و گفت: وجود برخی ژن ها و در واقع استعداد ژنتیکی افراد باعث ایجاد پاسخ ایمنی ناخواسته سیستم ایمنی می شود و از این رو 2 عامل استعداد ژنتیکی و عوامل حساسیت زا باید وجود داشته باشد تا آلرژی و آسم بروز کند.
وی، خس خس سینه ، تنگی نفس ، احساس سنگینی با درد قفسه صدری و سرفه های طولانی مدت (بیش از دو تا سه هفته) را از علائم آسم نام برد و اظهار کرد: آسم، بیماری مزمن ریه است که در آن راههای هوایی بیمار دچار التهاب می شود و عوامل گوناگونی در ایجاد این التهاب نقش دارند که یکی شایعترین آنها حساسیت یا آلرژی است.
6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آسم يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری در حوزه سلامت از جمله کنگره کنسر ژنومیکس، اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور اثربخش باشد و این صندوق آماده تقویت و حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

وی «سلامت» را از موضوعات راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و تاکید کرد: معاونت توسعه این نهاد را مسؤول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسر ژنومیکس معرفی کرد.

در این نشست همچنین دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند، می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به‌ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دومین کنگره کنسر ژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد