Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، از شناسایی 200 هزار هکتار اراضی زراعی جهت اختصاص به طرح تبدیل دیمزارهای کم‌بازده خبر داد و گفت: با توجه به مقرون به صرفه بودن کشت بذور یونجه و تولید علوفه و حفظ منابع، تولید علوفه با مشارکت عرصه‌نشینان در اولویت اداره‌کل منابع‌طبیعی استان زنجان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، جلیل سلطان‌نژاد ضمن تاکید بر لزوم حفظ و حراست از عرصه‌ها و منابع‌طبیعی در اراضی ملی، اظهار کرد: برای مدیریت عوامل تخریب و کاهش خسارات زیان‌بار در اراضی ملی و طبیعی پروژه تبدیل دیمزارهای کم‌بازده را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 

وی با اشاره به اختصاص بودجه برای اجرای این پروژه در سال 95 از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان زنجان، ادامه داد: در سال 96 نیز اعتبارات ملی و استانی مطلوبی برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص داده شده که در سال 96، پروژه توزیع 2.5 تن بذر یونجه جهت تولید علوفه عملیاتی شده است.

 

معاون فنی اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با بیان اینکه پروژه نامبرده در اراضی کم‌بازده، متروکه و شیب‌دار اجرا می‌شود، اضافه کرد: زمانی که ارزش تولید نسبت به هزینه کاهش می‌یابد، اراضی توسط افراد رها می‌شود و دچار فرسایش می‌گردد که به این اراضی اصطلاحا متروکه و رها شده گفته می‌شود.

 

وی اجرای پروژه تبدیل دیمزارهای کم‌بازده را گامی در جهت ارتقای سطح معیشت و وضعیت اقتصادی دامداران ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 800 هزار هکتار اراضی زراعی در استان زنجان وجود دارد که 200 هزار هکتار برای اجرای پروژه شناسایی شده است.

 

سلطان‌نژاد، زنجان را یکی از استان‌های پیشرو کشور در زمینه اجرای پروژه‌های تبدیل دیمزارهای کم بازده دانست و با توجه به وضعیت اقلیمی قرارگیری استان در مناطق خشک و نیمه خشک ایران، تصریح کرد: با این وجود پیش روی استان زنجان در اجرای پروژه تبدیل دیمزارهای کم‌بازده نسبت به استان‌هایی که در این وضعیت آب و هوایی قرار گرفته‌اند، قابل توجه است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اصغر اسماعیلی افزود: بخشی از این پروژه های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان بیجار، زنجان دندی تخت سلیمان، زنجان بناب، منجیل، سه راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می شود.

اسماعیلی راه و حمل و نقل را یکی از مولفه های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل ونقل شناخته می شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت های حمل ونقل جاده ای است.

وی نگهداری راه ها اعم از راه های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل ونقل جاده ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان در ادامه به هزینه های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت های اعتباری باید از ظرفیت های خارج از اعتبارات دولتی که می تواند به پروژه ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی
  • رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم