Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین همایش ملی مسائل اجتماعی زنان با حضور استادان و صاحب نظران برجسته حوزه مطالعات زنان ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌گردد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  همایش دو روزه که به همت دانشکده علوم اجتماعی و با همکاری موسسات آموزشی_پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این حوزه با محور های زنان و مسائل اقتصادی و رفاهی، زنان و مسائل و تحولات فرهنگی ، زنان و آموزش عالی و آموزش و پرورش ، زنان و خانواده و آسیب های اجتماعی ، زنان و مشارمت سیاسی ، اجتماعی و مدنی  برگزار می‌گردد، در خصوص مسائل و مباحث این حوزه از جمله زنان، مسائل اقتصادی و رفاهی، مسائل و تحولات فرهنگی، آموزش عالی و آموزش و‌پرورش، خانواده و آسیب‌های اجتماعی و مشارکت سیاسی، اجتماعی و‌مدنی بحث و بررسی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد تقی کرمی قهی عضو هیات علمی گروه آموزشی مطالعات زنان و دبیر علمی این همایش در این خصوص گفت: پرداختن به مسأله اجتماعی در جامعه‌ای که هم در حوزه مسائل زنان تحولات بسیاری را تجربه می‌کند و هم بخشی از بحران‌های آن در قالب مسأله اجتماعی خود را نشان می‌دهند، برای این‌که این همایش را خاص و متمایز از سایر همایش‌ها نماید، نقطه قابل قبولی است.    
 کرمی درخصوص ضرورت برگزاری این همایش و نیز وجوه تمایز آن از سایر همایش‌های اجتماعی در حوزه زنان گفت: در حوزه مسائل زنان همواره همایش‌هایی در سطح کشور برگزار می‌شود و تقریباً هیچ سالی نبوده که شاهد برگزاری همایشی در حوزه مسائل زنان نباشیم. اما چند نکته وجود دارد که این همایش را از سایر همایش‌ها متمایز می‌کند. نخست این‌که عمده همایش‌ها در حوزه مسائل زنان را نهاد‌های اجرایی یا سیاست‌گذار برگزار می‌کنند و کمتر اتفاق می‌افتد که دانشگاه یا گروه پژوهشی آموزشی متولی یک همایش شود.

دبیر علمی همایش ملی «مسائل اجتماعی زنان» در ادامه درخصوص محور‌های همایش گفت: در این همایش، در ابتدا محور‌ها را کلی در نظر گرفته‌ایم؛ ۵ محور زنان و مسائل و تحولات فرهنگی؛ زنان و مسائل اقتصادی و رفاهی؛ زنان و آموزش عالی و آموزش و پرورش؛ زنان و خانواده و آسیب‌های اجتماعی و همچنین زنان و مشارکت سیاسی، اجتماعی و مدنی محور‌های اصلی این همایش هستند. او درخصوص ضرورت ارتباط میان حوزه پژوهش و سیاست‌گذاری در حیطه مسائل زنان در کشور گفت: باید اراده‌ای از سوی نهاد‌های اجرایی و سطوحی که بهره‌برداران اصلی تحقیقات اجتماعی محسوب می‌شوند وجود داشته باشد تا از محصول تحقیقات و گفت‌و‌گو‌ها استفاده کنند.

کرمی با بیان این‌که این همایش یک رخداد علمی فرهنگی است که باید از یک طرف زمینه را برای بحث‌های بعدی در حوزه مطالعات زنان فراهم کند و از طرف دیگر ایده و پژوهش پژوهشگران را به اجرا و عمل نزدیک سازد، خاطرنشان کرد: به دلیل این‌که مسأله زنان ماهیت چندلایه دارد و صرفاً ابعاد پژوهشی و علمی را شامل نشده است و در کنار آن، ابعاد اجتماعی و فرهنگی مسائل زنان نیز به اندازه خود سهم دارند، تلاش شده است در حاشیه همایش نمایشگا‌ه‌هایی مربوط به فعالیت‌های علمی و اجرایی نهاد‌ها و مؤسسات داشته باشیم. همچنین ۲ کارگاه مطالعات زنان و ۲ نشست با هدف بحث و گفت‌وگوی صاحب‌نظران در باب مسائل زنان خواهیم داشت. در این نشست‌ها مسائل روز جامعه توسط متخصصات تراز اول حوزه مطالعات زنان به بحث و گفت‌وگو گذاشته می‌شود.

لازم به ذکر است این همایش ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دانشکده علوم اجتماعی برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۹۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، این دانشگاه به منظور با لابردن کیفیت خدمات ورزشی و تندرستی و با هدف ارائه خدمات تخصصی ورزشی و تندرستی به کارکنان و دانشجویان و همچنین ایجاد بستری در زمینه توانمندسازی و اشتغال دانشجویان، به کوشش معاونت دانشجویی دانشگاه، در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد.
دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در آیین افتتاح این آکادمی گفت: برای بنده جالب بود که دانشجویان با چه عشق و علاقه‌ای زمینه راه‌اندازی این آکادمی را فراهم کردند. این مرکز می‌تواند منشا خدمات ارزنده‌ای به جامعه دانشگاهی و عموم مردم باشد.

وی با بیان اینکه سلامت تاجی بر سر ما است، افزود: شروع به کار این آکادمی تجربه بسیار خوبی است. نقشی که این آکادمی می‌تواند در جهت سلامت افراد و تهیه یک برنامه مناسب سلامت ایفا کند، بسیار قابل توجه است.

رییس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: از دست دادن سلامتی که بخشی از آن مربوط به سبک زندگی ما می‌شود را نمی‌توان با هیچ سرمایه‌ای جبران کرد. بنابراین وجود چنین مراکزی که بتواند آگاهی ‌ببخشد، اطلاعات دهد و کمک کند تا ما فراموش نکنیم که مواظب سلامتی خود باشیم، بسیار با اهمیت است.

وی به ضرورت ارائه خدمات تخصصی در زمینه‌های مختلف به‌ویژه حوزه ورزش اشاره کرد و افزود: افرادی که به دنبال فرصت بیشتر هستند و یا کسانی که در معرض آسیب قرار گرفته‌اند، می توانند از شرایط و خدمات این مرکز استفاده کنند. بنابراین باید با کمک رسانه، ظرفیت‌های این مجموعه را اطلاع‌رسانی کنیم تا به یک الگو تبدیل شود.

مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی نیز در این آیین گفت: در دو سال اخیر، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه، همکاری‌های علمی و اجرایی بسیار خوبی را با مرکز تربیت بدنی داشته است. امیدوار هستم که این همکاری‌ها تدام پیدا کند و ما از علم و تجربه اعضای هیئت علمی، نیروی متخصص، جوانی و انگیزه استادان جوان به نفع ارتقا وضعیت سلامت و ورزش دانشگاه استفاده کنیم.

محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علامه دانشگاه علامه‌طباطبایی نیز گفت: حوزه‌های فعالیت آکادمی ورزش و تندرستی شامل «تناسب اندام و تندرستی»، «توانبخشی و حرکات اصلاحی»، «ارتقاء عملکرد ورزشی»، «ورزش کودکان» و «ورزش سالمندان» است. خدمات این حوزه‌ها در چهار بخش اصلی «ارزیابی و پایش تندرستی»، «ارائه مشاوره ورزشی»، «ارائه برنامه‌های تمرینی» و «برگزاری کلاس‌های آموزشی تخصصی در رشته‌های ورزشی» ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: مخاطبان استفاده از خدمات در گام نخست، دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه هستند و در گام بعدی، این خدمات قابل ارائه به عموم افراد جامعه نظیر ورزشکاران، کودکان و سالمندان است. نکته قابل توجه این است که ارائه خدمات در این مرکز توسط متخصصان حوزه سلامت و علوم ورزشی و زیر نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی انجام می‌شود.

کد خبر 6087815

دیگر خبرها

  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است