Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@08:32:10 GMT

تامین هزینه‌های ارزی حج ۹۷ با ارز مبادله ای

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۰۱۶۴

تامین هزینه‌های ارزی حج ۹۷ با ارز مبادله ای

به گزارش پارسینه، حجت‌الاسلام سید علی قاضی عسکر نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه در سال جاری کار‌های حج ۹۷ زودتر آغاز و فرصت بیشتری برای کار‌های آموزشی و توجیهی فراهم شده است، اظهار داشت: امیدواریم نتایج این جلسات نیز برگزاری حجی مطلوب همچون سال گذشته باشد.

وی افزود: با عنایت خداوند متعال و اهل بیت (ع) فضای تند سال گذشته را پشت سر گذاشتیم و الحمدلله حج قبلی در کمال امنیت و عزت زائران برگزار شد و ما نیز به اهدافی که در مسائل فرهنگی داشتیم رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه حج امسال نیز همچون سال‌های قبل جدا از روابط سیاسی پیگیری خواهد شد، عنوان کرد: آن‌ها نیز این مسأله را پذیرفته‌اند، به همین جهت تنشی در مذاکرات حج به وجود نیامده است.

حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر با بیان اینکه در مدینه ساختمان‌های جدید ساخته نشده به همین دلیل با محدودیت‌هایی رو به رو هستیم، ولی به لطف و عنایت خداوند در همان روز‌های نخست توانستیم اجاره هتل‌ها را به موقع انجام دهیم، خاطر نشان کرد: نباید آرامش سال قبل موجب فریب ما بشود حتما لازم است مراقبت‌ها نسبت به سال قبل بیشتر شود چراکه ما از اتفاقات پیش رو خبر نداریم هرچند قرائن و شواهد این مسأله را تایید می‌کند که وضعیت حج امسال حداقل مثل حج سال گذشته باشد.

التهابات بازار ارز بر حج کمترین تأثیر را خواهد داشت

حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر تأکید کرد: التهابات بازار ارز موجب نگرانی زیادی شده بود و قطعا افزایش قیمت حج برای زائران خیلی سخت بود و شاید موجب می‌شد برخی افراد از استطاعت بیفتند، ولی با همراهی دولت محترم قرار شد هزینه‌های ارزی حج سال جاری با ارز مبادله‌ای پرداخت شود.

وی افزود: البته باز هم با نرخ ارز مبادله‌ای امسال نسبت به سال گذشته افزایش قیمت داریم و همین طور بحث مالیات بر ارزش افزوده در عربستان که این عوامل موجب افزایش قیمت حج در سال جاری نسبت به سال گذشته شده است.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه یادآور شد: پس از حج سال گذشته نزدیک به ۲۵ کمیته برای بررسی مشکلات مختلف تشکیل دادیم تا مسائل و معضلات سال قبل را نداشته باشیم، نتایج این جلسات و نشست‌های تخصصی و طولانی مدت زیادی عزیزان ما در سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری بسیار خوب و مطلوب بود.

وی از روحانیون خواست تا این مسایل را به زائران منتقل کنند و در جریان امور قرار گیرند و افزود: بعثه و سازمان حج نمی‌توانند از یکدیگر جدا باشند و متمایز از هم عمل کنند به همین جهت اصلا معنا ندارد که روحانی با مدیر اختلاف داشته باشد.

حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر با اشاره به اینکه همه ما باید در پیشگاه خداوند در برابر مسؤولیتی که داریم پاسخگو باشیم، گفت: ما نسبت به صحت حج زائران موظف هستیم و باید سطح مباحث و جلسات و شیوه طرح مسائل به گونه‌ای باشد که زائر اقناع شود.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید براینکه اگر به خوبی با زائر برخورد کنیم تا پایان عمر قدردان شما خواهند بود، تصریح کرد: یاوران حجاج بهترین ابزار برای کمک به شما هستند لذا باید از ظرفیت بزرگ سفر حج برای معرفت افزایی در بین زائران استفاده کنید، باید ادبیات امروز ما متفاوت از گذشته باشد و از مسائل ثقیل و مطالبی که مورد پذیرش مردم نیست در سخنرانی‌ها استفاده نکنید.

حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر با تأکید بر اینکه حرف‌هایی برای مردم لازم است زده شود که به حج و مسائل دینی علاقه‌مند شوند، گفت: امروز آمار طلاق و برخی آسیب‌های اجتماعی در کشور نگران کننده است از این رو یکی از مباحث مهمی که می‌توانید مطرح کنید بحث مهارت‌های زندگی برای شیرین کردن زندگی‌ها است.

وی افزود: کنترل خشم، تربیت، فرار از گناه، تحول در نفس از مسائل مهم و قابل طرح است؛ باید از ظرفیت‌های مهم حج و حرمین شریفین و دو شهر مکه و مدینه استفاده کنیم تا زندگی زائران و افرادی که در خدمت آن‌ها هستیم تحت تاثیر معنویت حج قرار گیرد از این رو به طور کلی مدیریت فرهنگی سفر را برعهده بگیرید.

حجت الاسلام قاضی‌عسکر اضافه کرد: رعایت حساسیت‌های امنیتی در هتل‌ها و سخنرانی‌ها و رعایت ادب از جمله نکات ضروری و مهم در جلسات آموزشی است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که راه برای تربیت نفوس و نیز جذب محبت ملت‌های دیگر فراهم شود.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت عنوان کرد: یکی از سیاست‌های تشویقی سال جدید این است افرادی که بالاترین امتیاز را در ارائه خدمت به زائران در حوزه فعالیت‌های فرهنگی بعثه کسب کنند، سال آینده مجددا به حج اعزام شوند.

وی با اشاره به شعار سال با عنوان حمایت از کالای ایرانی، بیان داشت: یکی از راه‌های حمایت از معیشت مردم گسترش تولید داخلی و یکی از راه‌های گسترش تولید داخلی حمایت مردم از تولید داخلی و کالای ایرانی است، از این رو طرحی از چندین سال پیش داشتیم و امسال نیز با توجه به شعار سال مورد تأکید قرار دادیم که زائران حتی المقدورکالا‌های مورد نیاز خود را از داخل کشور تهیه کنند.

حجت الاسلام قاضی‌عسکر با تأکید بر این که در این طرح کالا‌های مورد نیاز زائر در داخل خانه از طریق فضای مجازی مورد مشاهده زائر قرار می‌گیرد، ابراز داشت: با شرکتی در این زمینه به توافق رسیده‌ایم تا بدون دریافت سود و یا با سود بسیار کم کالای مورد نیاز زائر را پیش از سفر در اختیار آن‌ها قرار بدهد.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه یادآور شد: از جمله دیگر برنامه‌ها بحث مناسک است که هر سال سعی می‌کنیم مناسک را به روز کنیم و برای سال جدید نیز چند مناسک به روز رسانی و آماده شده است، در بحث نرم افزاری هم کار‌های مهمی صورت گرفته است.

حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر اضافه کرد: تا حج هنوز فرصت خوبی مانده و شما از فرصت‌های پیش رو از جمله ماه رمضان برای آگاهی بخشی زائران استفاده و مردم را با مناسک و اسرار و معارف حج و وظایف آن‌ها در سفر آشنا کنید.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه معینه‌ها نیز تا جایی که می‌توانند با خانم‌های زائر همراهی داشته باشند و تلاش خویش را برای بالا بردن سطح معارف آنان افزون کنند، گفت: زائران میهمان خداوند هستند و ما نیز خدمتگزار آن‌ها هستیم و امیدواریم به لطف و عنایت الهی امسال نیز سفر حج آرام و مطلوبی داشته باشیم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه کارگران روی میز مسئولان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، تشکل‌های کارگری و بازنشستگان در هفته الی که بنام آنها نام گذاری شده مشکلات، مطالبات خود را در حضورنمایندگان استان و مسئولان مطرح کردند.

رئیس کانون عالی کارگران  بازنشسته تامین اجتماعی در این نشست با اشاره به مطالبات کارگران گفت: افزایش دستمزد متناسب با نرخ تورم، امنیت شغلی، بهره مندی از خدمات درمانی در بیمارستان ها، سن بازنشستگی و سوابق بیمه ای از اهم خواسته های بازنشستگان است.

آیت اسدی در ادامه گفت: مشکلات معیشتی جامعه کارگری، تعطیلی واحدهای تولیدی، مسکن، مالیات بر ارزش افزوده و حقوق و دستمزد از دغدغه ای این قشر زحمتکش است.

کشاورز مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: نرخ بیکاری استان ۴.۷  است و رتبه اول اشتغال  درکشور به استان قزوین اختصاص دارد.  طبقه بندی ۶۷ شغل در سال ۱۴۰۲ ، کاهش حوادث شغلی و اصلاح بیمه کارگران ساختمانی از اقدامات مهم  اداره کل کار بود.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن تقدیر از اقدامات خوب دولت سیزدهم در موضوع کار و گکارگر از جمله کاهش نرخ بیکاری، و ایجاد اشتغال، ارتقا امنیت شغلی و کسب و کار پایدار گفت با این اوصاف انتظار نداشتم وزیر کار وظایف شورای عالی کار را به گردن نمایندگان مجلس واگذار کنند
فاطمه محمدبیگی افزود: اجرای ماده ۴۱ قانون کار برای کاگران و ماده ۹۶ بریبا بازنشستگان، یک مطالبه ساده، عادی و قانوی ما در مجلس شورای اسلامی است لذا انتظار داریم دولت محترم و وزیتعاون کار و رفاه اجتماعی این این موضوع را به جد در ذدستور کار قرار دهند
وی با بیان اینکه جامعه امروز جامعه تعاملی است در خصوص میزان حقوق کارگران گفت باید با مذارکرات عقلانی و منتطقی سبد معیشتی و تورم را حساب کرد و مر قانون را اجرا کرد.
وی افزود امروز ما نیازمند رسیدگی ویژه به معیشت کاگران هستیم و نباید منتظر باشیم تا کلام از زبان رهبری منعقد شود و تا گوش ما پیچیده شود وی افزود این همه ما گفتیم، اما نشنیدند تا اینکه رهبر انقلاب در دیدار خود با کارگران به مسائل کارگران ازجمله امنیت شغلی، رسیدگی به وضعیت کارگران و اینکه کارگر رکن جهش تولید است و رضایت نیمی از جامعه با رضایت کارگر اشاره و پرداختند.
رییس مجمع نمایندگان استان افزود وقتی که رهبر معظم انقلاب سیاست‌های کل تامین اجتماعی را ابلاغ کردند آیا جایی برای مصامحه است هنوز در چالش‌های ۲۰ سال پیش گیر کردیم باید روی میز ما اجرای کامل این سیاست‌های تامین اجتماعی باشد.
محمد بگی افزود: درنشست سه جانبه نمایندگانی از کارفرمایان کارگران و دولت باید صحبت‌های و دغدغه‌های هر سه اینها را شنید و نباید واقعیت‌های را نادیده گرفت و همیشه جامعه کاگری پای واقعیت‌ها ایستاده است.
محمدبیگی گفت: ۳۳۰ هزار واحد کاگری در کشور فعالیت می‌کند که ۸۷ درصد جمعیت این واحد‌ها زیر ۱۰ نفر است ما باید کاری کنیم که کارگاه‌های کوچک و بزرگ بتوانند برای هزینه‌های دستمزد بتوانند به این مسائل رسدیگی کنند.
وی افزود: نباید این گونه باش که در کاگاه‌های زیر ۱۰ نفر شاهد عدم امینت شغلی، اخراج کارگران و قرارد‌های سفید امضا باشیم وی افزود سختی کار، عدم رسدیگی به دقیق بر کمسیون‌های پزشکی تامین اجتماعی، مراجعات تعداد زیادی از مراجعان من را تشکیل میدهد بسیاری از مواقع قرار‌های که سازمان تامین اجتماعی (دکتر موشوی) گذاشته میشود به اجرا در نمی‌آید چرا در طول ۴ سال باید هر سال مجوز ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی ازوزیر کار مربوطه اخذ شود، اما در عمل کاری انجام نشود چه مکانیزم ناکارآمدی وجود دارد که این کار عملی نمیشود چرا باید صدای ما برای دفاع از کارگر گرفته و یا زخمی شود اینها باید حل شود موضوع قارداد‌ها باید حل شود
وی اظهار کرد: بدهی ۱۳۰۰ میلیارد تومانی سازمانی تامین اجتماعی از مابه تفاوت نسخ الکترونکی و کاغذی برای احتساب دارو به مردم دارد و اینها همه از جیب شما کارگران رفته است و سال گذشته با استناد به ماده ۲۳۴ برری رسیدیگی به این موضوع به قوه قضایه شکایت کردم و هنوز سازمان تامین اجتماعی پاسخی به من نداده است وی به شاخص‌های رو بر رشدی در حوزه کاگری مثل تعطیلی ۹۴۰ واحد نیمه تعطیل و یا تعطیل و مشکل دار با ۱۱۱ هزار کارگر اشاره کرد و گفت اکنون با همت کارگران و مسئولان در دولت سیزدهم این تعداد به به ۶۰۷ واحد با ۸۰ هزار کاگر کاهش داشته است.
وی گفت تولید ناخالص کشور ۳۶۰ میلیارد تومان داشته ایم و ۴ درصد آن یعنی ۱۵ میلیاراد صرف بیمه وحوادث شغلی میشود، اما چرا بعد از حلادثه باید این پول هزینه شود خساراتی، چون قطع عضو و ناراحتی‌های جسمی در ضمن کار برای کارگران بوجود می‌آید بعد به وضعیت او رسیدیگ میشود آن همه با این وضعیت خدمات بیمه‌ای این هزینه‌ها باید در حوزه پیشگیری و طب کار و افازیش ایمین کاران هزینه شود باید تمامی واحد‌های تولید بالا و یا زیر ۱۰ نفر تمام موارد ایمنی را رعایت کنند

محمدبیگی گفت: در حوزه تامین مسکن کارگران طرح‌هایی خوبی به مجلس آمده و تمرکز خود را به این مموضوع کذاشتنه، چون ۷۰ درصد سهم سبد معیشت خانوار را هزینه‌های مسکن تشکیل می‌دهد می‌توان با همکرای بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون و تامین مالی طرح‌های مسکن کارگری طرح‌های خوبی را برای مسکن کارگران اجرا کنیم استان قزوین رتیه دوم ساخت و تامین مسکن کارگران و ریته اول اشتغال کارگری را در کشور دارد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • اعزام کاروان زائران مازندران و گلستان به سفر حج
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • قاضی‌القضات جدید قزوین منصوب شد