Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-29@23:18:37 GMT

سالانه ۱۲ میلیون نفر با پلیس ۱۱۰ تماس می گیرند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۰۹۴۵

سالانه ۱۲ میلیون نفر با پلیس ۱۱۰ تماس می گیرند


قزوین- معاون عملیاتی فرمانده انتظامی کشور گفت: سالانه بیش از ۱۲ میلیون نفر با مراکز پلیس ۱۱۰ در سراسر کشور تماس می گیرند که ۴۰ درصد انها منجر به عملیات می شود.

به گزارش امتداد نیوز، سردارسرتیپ حسین ساجدی نیا روز یکشنبه در سفر به قزوین برای افتتاح سامانه تجمیع پلیس ۱۱۰ در این استان در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال امتداد نیوز در خصوص اهداف پلیس از راه اندازی سیستم تجمیع اظهارداشت: با این سیستم توان پاسخگویی به تماسهای مردمی ۱۱۰ و اشتراک گذاری تماس شهرستانها افزایش می یابد و چابک سازی سازمانی نیز محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کاهش سفرها و استاندارد سازی رفتار کارکنان و در کنار آن کاهش هزینه از دیگر مزایای راه اندازی سیستم تجمیع پلیس ۱۱۰ در استانهاست.

ساجدی نیا بیان کرد: در حال حاضر در صددیم خدمات بیشتری را به هموطنان سراسر کشوردر پلیس ۱۱۰ و فوریتهای پلیسی ارائه کنیم و امروز با راه اندازی این سیستم در استان قزوین خدمات با سرعت بیشتری داده می شود.

راه اندازی سیستم تجمیع در ۱۱ استان کشور

وی اضافه کرد: در حال حاضر این سیستم در ۱۱ استان کشور راه اندازی شده و بزودی در سایر استانها نیز این خدمات ارائه خواهد شد.

ساجدی نیا در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار در خصوص تعداد تماس های مردمی با پلیس یادآورشد:  سالانه بیش از ۱۲ میلیون تماس در کشور گرفته می شود و با این تجمیع تماسها نیز افزایش خواهد یافت که ۴۰ درصد آنها عملیاتی می شود و تلاش می کنیم با افزیاش تماسها ما هم قابلیت های پلیس را برای پاسخگویی به نیازها بیشتر کنیم.

وی اضافه کرد: زمان حضور ماموران در صحنه حادثه حدود ۷ دقیقه پس از تماس است و به طور میانگین پلیس ۱۱۰  در مدت زمان ۱۰ دقیقه سر صحنه حاضر می شود که امیدواریم این زمان به استاندارد لازم برسد.

معاون عملیات نیروی انتظامی کشور تصریح کرد: اولویت امسال در فوریت های پلیسی بعد از تجمیع راه اندازی سیستم پیامکی در پلیس است که این کار در دو استان به صورت آزمایشی انجام شده است.

وی بیان کرد: این طرح سرعت عوامل پلیس را بیشتر می کند و بازخوردها بهتر کنترل می شود.

سردار ساجدی نیا در خصوص میزان رضایت مندی مردم از پلیس هم گفت: بر اساس ارزیبابی انجام شده از سوی مراکز خارج از محدوده پلیس میزان رضایت مندی مردم از پلیس ۱۱۰ بیشتر از ۹۰ درصد است.

وی اظهارداشت: مراکز سنجش خارج از محدوده پلیس و در سیستم اپراتوری بیش از ۹۷ درصد و در حوزه مراجعات دیگر بالای ۹۰ درصد است که باید آن را بازهم افزایش دهیم.

ساجدی نیا در خصو برخورد با منکرات هم گفت: در این زمینه صحبت های لازم صورت گرفته ولی آنچه باید گفته شود این است که پلیس بر اساس یک ماموریتی دارد که باید آن را بدرستی انجام دهد.

جرائم در کشور کاهش یافته است

معاون عملیاتی نیروی انتظامی کشور یادآورشد: در حوزه جرایم با اقدامات انجام شده شاهد کاهش جرایم خشن در کشور هستیم و با برنامه ریزی انجام شده امیدواریم در سایر جرایم نیز شاهد کاهش جرایم باشیم.

true برچسب ها : پلیس 110 حسین ساجدی نیا نیروی انتظامی قزوین true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: پلیس 110 حسین ساجدی نیا نیروی انتظامی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان