Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: دانشگاه در نظام اسلامی باید تفاوتی آشکار با دانشگاه در نظام‌های غیر دینی داشته باشد و سبب ارتقای ایمان دانشجو شود. به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سید علی طاهری،  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان   در مراسم تکریم و معارفه روسای واحد بندرگز، ماهیت و ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی که نظام مقدس جمهوری اسلامی برای آن تعریف کرد را تربیت انسان‌هایی با میزان پایبندی بالاتر به آرمان‌های کشور عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    طاهری تصریح کرد: در نظام مقدس اسلامی تربیت نیروی انسانی نسبت به نظام‌های غیر اسلامی و غیردینی تفاوت دارد که این تفاوت در دو جهت است که یک بخش آن مربوط به خود فرد است که دانشگاه تلاش می‌کند در کنار بالابردن توان علمی و تحقیقاتی فرد، در جهت نزدیک شدن فرد به خدا نیز گام بردارد.    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان  تفاوت عمده نظام آموزشی در نظام اسلامی با نظام آموزشی غیر اسلامی را در جهت نزدیک کردن فرد به خدا دانست و گفت: این تفاوت عمده باید در نظام آموزشی اسلامی آشکار شود وگرنه از لحاظ علمی و تحقیقاتی همه دانشگاه‌های دنیا وظیفه دارند توان علمی و تحقیقاتی افراد را بالا ببرند.   وی ماموریت دوم دانشگاه را برشمرد و اظهار کرد: وقتی انسان، انسانی کامل می‌شود که فقط در بخش فردی خود احساس مسئولیت نکند و باید نسبت به همنوعان، کشور و نظام اسلامی نیز احساس مسئولیت کند.   عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: فردی که در نظام آموزشی اسلامی وارد دانشگاه می‌شود و تا زمانی که فارغ التحصیل خواهد شد باید تعلق خاطرش از نظام مقدس اسلامی و پایبندی به ارزش‌های دینی ترقی کند والا دانشگاه ماموریت خود را به خوبی انجام نداده است و این هدف جز با تلاش مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه در کنار یکدیگر حاصل نخواهد شد.

طاهری به وظیفه دانشگاه نسبت به جامعه تاکید کرد و گفت: دانشگاه توان زیادی برای رفع مشکلات جامعه دارد و مسئولان دستگاه‌های اجرایی اعم از دولتی و غیر دولتی می‌توانند از مشاوره استادان دانشگاه بهره‌مند شده و به این روش دانشگاه را در ادای دین خود به جامعه یاری کنند.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان خاطرنشان کرد: دانشگاه یک ظرفیت بالایی دارد ما به تمام مسئولین شهری و استانی اعلام می‌کنیم که اعضای هیات علمی و استادان ما می‌توانند بهترین مشاوره در زمینه‌های مختلف را برای مسئولان پر تلاش شهرستان و استان داشته باشند.   طاهری افزود: دستگاه‌های و نهاد‌های اجرایی می‌توانند از ظرفیت‌ها و پتانسیل بالای اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند و این آمادگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان است و حاضریم در خدمت مسئولان استان قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، فرح حدیب ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا ببیند، تاکید کرد: مسائل کشور، چالش‌ها برای دانشگاه، می‌بایست مسائل حقیقی، واقعی و اصلی باشد.

وی با بیان اینکه تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان از جمله دیگر مسائل مهم در نظام دانشگاهی کشورمان است، افزود: فراتر از مسئله تعلیم، باید تربیت با جهت گیری معنوی و اخلاقی و تلطیف روحی در کنار دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان دانشجو از دیگر رسالت‌های دانشگاهی است که آن را دنبال می‌کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزادهای کشور سه دسته هستند گروهی هیأت علمی پیوسته هستند گروهی هیأت علمی وابسته و گروه دیگر مدرس یارها هستند که تحولی در حوزه کارکرد استاد و دانشگاه و دانشجو را دنبال می‌کنیم، تاکید کرد: در واقع ما دانشگاه را در سند تحولی جدید دانشگاه آزاد به عنوان سکوی دانایی می‌دانیم.

حدیب گفت: تحولی که دنبال می‌کنیم، حرکت از دانشگاه مدرک گرا که استاد بر اساس تعداد مقاله ارزیابی شود و دانشجو هم علاقمند به گرفتن مدرک باشد به سمت دانشگاه تعاملی یاد دهی، یادگیری، ارزش آفرین، دانایی و توانایی است.

وی با بیان اینکه گروه‌های معماری و شهرسازی به واسطه اینکه در سبک زندگی مردم تأثیرگذار هستند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم تأثیر فرهنگ ساز دانشگاه را داشته باشیم تلاش داریم که تعامل بین استاد به عنوان رابط با دانشجویان، گروه‌ها و دانشکدگان را تقویت کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث با بیان اینکه ۸۷۶ هیأت علمی در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد کشور مشغول به تدریس و فعالیت علمی هستند، تاکید کرد: ۱۹۲ دانشگاه آزاد کشور رشته معماری و شهرسازی را دارد و در این رشته‌ها ۴۸ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند همچنین سرانه هیأت علمی به دانشجویان ما در رشته معماری و شهرسازی ۵۶ نفر به یک عضو هیأت علمی است.

حدیب با بیان اینکه ۴۲ درصد اساتید معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کشور خانم و مابقی آقایان هستند، تاکید کرد: رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد در کشور، دارای شش استاد تمام، ۲۲ دانشیار و ۴۶۸ استاد یار است.

وی با بیان اینکه در گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد مجلات بسیار خوبی نیز به لحاظ علمی داریم، تاکید کرد: ۱۴ مجله امروز در این رشته‌ها فعال هستند که از بین آنها چهار مورد مرتبط با علمی، پژوهشی وزارت علوم و مقالات آی اس سی هم می‌شوند و هشت مورد دیگر هم گرید آ دانشگاه آزاد را دارند و دانشجویان دکترای ما می‌توانند برای پیش دفاع‌ها و گرفتن مجوز دفاع از آنها استفاده کنند.

کد خبر 6098438

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت