Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش در خصوص برنامه‌های این وزارتخانه در برابر مدارک جعلی، اظهار داشت: یکی از کارهایی که در این چند سال انجام دادیم، پیگیری‌ها و برخوردهای جدی‌تر و فراگیرتر با مسئله جعل مدرک تحصیلی است.

وی با تأکید بر اینکه در ابتدا ساختارسازی را برای پیشگیری از جعل مدرک انجام دادیم، گفت: در گذشته فقط در ستاد وزارتخانه کارگروهی را تشکیل می‌دادیم و معمولاً اینگونه بود که وقتی گزارش‌ جعل می‌آمد،  بررسی می‌کردیم و برای ابطال به شورای عالی ارائه کرده و همچنین پرونده را به مراجع مربوطه برای پیگیری ارسال می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرافشان اضافه کرد: آن زمان متوجه شدیم که آخر خط ایستادیم و ما برای حل این مشکل باید به سرخط برویم لذا در استان‌ها، کمیته‌های پیشگیری از جعل مدارک تحصیلی را به ریاست مدیرکل آموزش و پرورش تشکیل دادیم و کمیته موظف بود با نظارت بر مدارس و بررسی سوابق تحصیلی و پرونده‌ها نسبت به تأیید صحت مدارک تحصیلی اقدام کنند. 

وی ادامه داد: این موضوع موجب شد مسائلی که در گذشته روی می‌داد و ما مطلع نبودیم، شناسایی شوند و بعد هم با فعال شدن این کارگروه، مواردی که در حال انجام بود شناسایی شدند؛ به عنوان مثاال در سال گذشته دو باند جعل مدرک شناسایی شدند که یکی از باندها در یکی از استان‌های شمالی مستقر بود و از آنجا تهران را هدایت می‌کرد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴ کارگروه شامل «حقوقی»، «فناوری»، «جعل معنوی» و «جعل فیزیکی» در معاونت آموزش متوسطه ایجاد کردیم، گفت: با توجه به اینکه باید برای جاعلان دادخواستی تنظیم شده و به مراجع قضایی برای برخورد ارائه می‌شد، کارگروه حقوقی تشکیل شد.

وی به کارگروه فناوری اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دیگر جعل مثل گذشته اتفاق نمی‌افتد که مثلا یک معلم یا دفترداری، نمره ۷ را به ۱۰ تغییر دهد بلکه با توسعه فناوری، جعل در فضای مجازی اتفاق می‌افتد یعنی جاعلان وارد سامانه‌ها می‌شوند و نمره‌ها را تولید می‌کنند و از آن پرینت می‌گیرند که ما به این اتفاق، جعل معنوی می‌گوییم.

زرافشان اضافه کرد: شما در این جعل، می‌بینید که همه چیز درست است، کاغذ کارنامه هست ولی آن چیزی که در آن قرار دارد، جعلی است؛ در حقیقت فناوری اطلاعات کار جاعلان را پیچیده کرده است و برخورد ما یک مقدار سحت است.

وی ادامه داد: کارگروه فناوری برای این تشکل شده است که بتوانیم فضاهای خالی که جاعلان از آن طریق وارد شده‌اند را بتوانیم ببندیم؛ به عنوان مثال یک جاعل را گرفتیم و به دفتر معاونت آموزش متوسطه آوردیم ضمن اینکه مسئولان شرکت تولید کننده نرم‌افزار هم حضور داشتند؛ در اختیار جاعل یک سیستم قرار دادیم و او جلوی گروه،جعل را انجام داد که کسی فکر نمی‌کرد از این طریق بتوان انجام داد.

زرافشان به جعل فیزیکی اشاره کرد و اظهار داشت: اعتباری در بودجه ۹۷ پیش‌بینی کردیم و ضریب ایمنی گواهینامه تحصیلی را با دو مقیاس ۶ ضریب ایمنی و ۴ ضریب ایمنی پیش‌بینی کردیم ضمن اینکه با چاپخانه‌هایی که اسکناس، شناسنامه و پاسپورت چاپ می‌کنند وارد مذاکره شدیم که بتوانیم ضریب ایمنی گواهینامه‌ها را از نظر فیزیکی بالا ببریم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: گروهی از جاعلان را در البرز دستگیر کرده بودند که مدارک تحصیلی از دوره ابتدایی تا مقطع دکتری را جلع کرده بودند.

وی  گفت: باید در سیستم خودمان امکان ایجاد سابقه تحصیلی را از بین ببریم و در این راستا به دنبال یکپارچه‌سازی سیستم‌های نرم‌افزاری وزارت آموزش و پرورش هستیم.

 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از معلمان برگزیده اهر باحضور معاون وزیر آموزش و پرورش
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند