Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران، با حضور وزیر بهداشت به شیوه ویدئوکنفرانس آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در کیش راه اندازی شده و همزمان با هفته ملی سلامت، با حضور وزیر بهداشت به شیوه ویدئوکنفرانس در کرج و همچنین حضور دکتر"سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و دکتر علی بهادر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جزیره کیش، کار خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه، به صورت همزمان با ۱۳۳ پروژه درمانی، ۱۳ پروژه آموزشی، ۶۰۱ پروژه بهداشتی و همچنین ۱۷ پروژه دیگر نظیر پردیس دانشگاه، در کرج، جهرم، شهرکرد، هرمزگان و کیش، به شیوه ویدئوکنفرانس، افتتاح شد.

از این تعداد، ۱۱۳ پروژه مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی جهرم، شهرکرد، هرمزگان و کیش و دیگر پروژه ها مربوط به کرج بوده است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور که در کرج حضور داشت، در ارتباط ویدئوکنفرانس برای گشایش این پروژه ها، با تشکر از تلاش ها و پیگیری های رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای راه اندازی موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران، ابراز امیدواری کرد که با بهره برداری این موسسه، بتوانیم با داشتن مدیرانی دانشمندتر و با  فعالیت بیشتر در حوزه سلامت، به ارایه خدمات بهتری در این زمینه بپردازیم.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی افزود: امید است با فعالیت این موسسه بتوانیم در حوزه توسعه مدیریت منابع وزارت بهداشت، شاهد اقدامات مفیدی از سوی مدیران باشیم.

پیچیدگی و حساسیت مدیریت در عرصه سلامت و اهمیت آموزش پویا

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت نیز با بیان اینکه اهمیت موضوع نیروی انسانی و منابع انسانی در هر سازمانی به ویژه سازمان های دولتی، بر هیچ کس پوشیده نیست، تاکید کرد: مهمترین سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی است و اگر نیروی انسانی پاینده، بالنده، توانا و ماهر باشد، می توان امیدوار بود که یک سازمان بالنده و موفق داشته باشیم.

دکتر سید علی صدرالسادات مدیران را پیشگامان هر سازمان خواند و افزود: بنابراین باید به آموزش مدیران توجه بیشتری شود و بستری فراهم کنیم که مدیران بیش از پیش بتوانند توانمندی های خود را بروز دهند و خلاقیت داشته باشند؛ چرا که با استفاده از خلاقیت و توانمندی می توانند سازمانشان را به سمت جلو پیش ببرند.

او با اشاره به مسوولیت وزارت بهداشت به عنوان سازمانی که تامین سلامت و درمان را به عنوان حیطه ای حساس و پیچیده برعهده دارد، ادامه داد: بنابراین موضوع مدیریت نیز در وزارت بهداشت، بسیار پیچیده است و نیازمند مدیرانی توانمند خواهد بود.

دکتر صدرالسادات یادآور شد: این مهم انجام نمی شود مگر با مدیریت مدیرانی که با غلبه بر سختی ها و پیچیدگی ها بتوانند به سمت اهداف پیش روند.

او با بیان اینکه تنوع وظیفه، گستردگی و کمیت مدیریت وزارت بهداشت، موضوع مهم دیگری در حیطه مدیریتی سازمان است، افزود: برای اینکه مدیران بتوانند به وظیفه خود به درستی عمل کنند، باید توانمند باشند و فعالیت های بسیار خوبی در وزارت بهداشت و درمان در این راستا انجام شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به اینکه همکاری هایی در داخل و خارج کشور با سازمان های بین المللی و دانشگاه های بزرگ کشور انجام شده است، تاکید کرد: هم اکنون هشت دانشکده مدیریت در دانشگاه های علوم پزشکی کشور با هدف توانمندسازی مدیران، کار آموزش و تربیت دانش آموختگان برای اداره بیمارستان ها و مراکز درمانی و بهداشتی را بر عهده دارند.

او افزود: با تلاش ها و پیگیری های انجام شده از سوی دکتر بهادررییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکترمحمدابراهیم انصاری لاری مدیرعامل منطقه آزاد کیش و موافقت وزیر بهداشت، موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران راه اندازی شد.

دکتر صدرالسادات ابراز امیدواری کرد که با تلاش اساتید و دست اندرکاران، این موسسه و دانشگاه ها بتوان برای توسعه و توانمندسازی مدیران و ارایه خدمات سلامت در کشور و عرصه های بین المللی اقدامات مفیدی انجام داد و بستری برای انجام کارهای حرفه ای در زمینه آموزش مدیران عرصه سلامت کشور و عرصه های بین المللی فراهم آورد.

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر توسعه آموزش

دکتر علی بهادر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آئین گشایش این پروژه ها، با بیان اینکه این دانشگاه از سال ۱۳۸۵کار آموزش آکادمیک را در جزیره کیش آغاز کرده است، گفت: از آن زمان تاکنون، هشت دوره دانشجو در رشته های علوم پزشکی، در این جزیره زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تحصیل کردند.

او ادامه داد: با توجه به اهمیت امر آموزش، تلاش داشتیم تا این هدف متوقف نشود و بتوانیم آن را تداوم ببخشیم که با ایده وزارت بهداشت، این موسسه شکل گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آموزش را مهم ترین رکن هر سازمان برشمرد و افزود: با آموزش نیروی انسانی، اهداف و ماموریت های هر سازمان، به روز رسانی می شود و هیچ سازمانی بدون آموزش مداوم، نمی تواند موفق باشد.

دکتر بهادر بر همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تحقق اهداف این موسسه تاکید و ابراز امیدواری کرد که راه اندازی آن بتواند زمینه ساز پرورش مدیران موفق در عرصه سلامت کشور باشد.

دکتر سید منصور کشفی مشاور عالی رئیس دانشگاه، دکتر سید جلیل معصومی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امام جمعه و معاون اقتصادی منطقه آزاد کیش، از دیگر شرکت کنندگان در آئین آغاز به کار این موسسه بودند.

تاسیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران، با هدف توانمندسازی مدیران، به استناد رای صادره در دویست و شصت و دومین نشست شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی کشور در دی ماه سال ۱۳۹۶ با تاسیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران مورد موافقت قرار گرفت.

این موسسه مرجع تربیت و مشاوره حرفه ای مدیران ارشد سلامت در کشور خواهد بود که این چشم انداز با توانمندسازی مدیران شاغل پایه، میانی و ارشد در سطح حرفه‌ای انجام می گیرد.

تربیت مدیران حرفه ای برای جانشینی مدیران فعلی و ارتقای توان مدیران بر اساس بهبود شایستگی ها و مهارت های موردنیاز بخش سلامت، از جمله اهداف این موسسه است.

توسعه مدیران در سطح بین الملل و توسعه همکاری ‌های مشترک با سازمان‌ها، مؤسسات و نهادهای ملی و بین‌المللی، از دیگر رسالت های این موسسه است.

کاربست دانش مدیریتی در تمامی فعالیت های مدیریتی و ایجاد فرصت هایی در سطوح مختلف کارشناسی بخش سلامت نیز از دیگر اقدام های مهمی است که در این موسسه به آن پرداخته می شود.

این موسسه به عنوان یک مرکز آموزشی در سطح حوزه سلامت عمل می کند و از اساتید، مدرسان و فراگیران داخل و خارج از کشور در آینده در این موسسه استفاده می شود.

در حال حاضر این موسسه با فضایی بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ متر مربع فعالیت خود را آغاز کرده است که به تدریج، متناسب با نیاز ها و گسترش فضای آموزشی، این فضا توسعه پیدا می کند.

امکانات آموزشی موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ایران

این موسسه با چهار رویکرد آموزش پژوهش، مشاوره و مرکز ارزیابی ایجاد شده است.

بخش آموزش این موسسه با دو هدف آموزش مدیران فعلی و آموزش مدیران آینده با شناسایی افراد در سطوح مختلف برای مدیریت و آماده سازی آنها برای آینده فعالیت دارد.

برای شناسایی توانایی و شایستگی مدیران، مرکز ارزیابی و همچنین برای حل مشکلات و مسایل مدیران داخل و خارج کشور در زمینه های مختلف در حوزه مدیریت، مرکز مشاوره این موسسه، آماده ارایه خدمت است.

در کنار بخش آموزش، مرکز پژوهش این موسسه نیز به عنوان یک بخش تاثیرگذار و کمک کننده، فعال است.

با توجه به موقعیت جغرافیایی این موسسه در همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس، این موسسه تصمیم دارد که با مدیران و اساتید داخل و خراج از کشور تعامل داشته باشد.

در کنار کلاس ها و فضاهای آموزشی این موسسه، مجتمع رفاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان محل اقامت فراگیران و مدرسان پیش بینی شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیاد‌های جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند، چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشور‌ها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشور‌ها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشور‌های مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است، اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزء کشور‌های پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد، چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استاندارد‌های آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشور‌ها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشور‌های اسکاندیناوی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است