Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای بانک مرکزی حکایت از آن دارد که در مجموع شش هزار و ۵۲ درخواست تامین ارز به این بانک ارایه شده که از این تعداد۲۹۱۱ فقره آن، یورویی و ۱۴۲۶ فقره آن بر مبنای یوان بوده است.

بعد از تصمیم دولت برای یکسان‌سازی نرخ ارز با دلار ۴۲۰۰ تومانی، اگرچه مخالفت‌ها و موافقت‌های بسیاری با این طرح دولت صورت گرفت، اما اعضای کابینه به خصوص مسئولان بانک مرکزی، دفاعی جانانه از تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان کالاهای رسمی کشور دارند و بر این باورند که درخواست‌های حقیقی را بدون هیچ مشکلی تامین اعتبار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر،در عین حال، بر اساس آمارهای بانک مرکزی در فاصله ۲۰ فروردین ماه سال جاری که رسما اجرای پروژه یکسان‌سازی نرخ ارز کلید خورده تا روزهای ابتدایی اردیبهشت ماه، در مجموع ۶۰۵۲ فقره درخواست تامین ارز به بانک مرکزی وارد شده که ارزش دلاری آنها معادل ۱۳۳۲ میلیون دلار است.

بر اساس آمارهای رسمی، برای ارز یورو تعداد درخواست تامین ارز معادل ۲۹۱۱ فقره معادل ۶۴۰ میلیون یورو است که معادل دلاری ۷۸۸ میلیون دلار برآورد شده است. در عین حال ۱۴۲۶ فقره درخواست تامین ارز به یوان ارایه شده که مبلغ ارزی آن یک هزار و ۵۷۶ میلیون یوان با معادل دلاری ۲۵۰.۸۷ میلیون دلار است.

بعد از یورو و یوان، وون کره جنوبی بیشترین تقاضا معادل ۶۸۳ فقره به ارزش ۱۰۶ هزار و ۱۰۳ میلیون وون معادل ۹۹.۳۶ میلیون دلار است.  در مورد روپیه هند و لیر ترکیه نیز به ترتیب ۵۲۴ و ۲۹۳ فقره درخواست تامین ارز به ترتیب به ارزش ۶هزار و ۱۲۲ میلیون روپیه و ۱۷۷ میلیون لیر است که معادل دلاری آنها نیز به ترتیب ۹۳ میلیون دلار و ۴۳ میلیون دلار است.

در حوزه فرانک سوئیس نیز تنها سه درخواست تامین ارز به ارزش ۲۳ میلیون فرانک و معادل دلاری ۲۴ میلیون دلار ارایه شده است؛ ضمن اینکه ین ژاپن نیز با ۱۶۰ فقره به ارزش ۲ هزار و ۲۲۱ میلیون ین و معادل دلاری ۲۰ میلیون دلار در جدول درخواست‌های تامین ارز قرار دارد.

در حوزه روبل روسیه ۴۶ فقره درخواست به ارزش ۳۹۵ میلیون روبل و ارزش دلاری ۶ میلیون دلار و در حوزه ریال عمان ۶ فقره درخواست به ارزش ۱.۹ میلیون ریال معادل ۵ میلیون دلار به بانک مرکزی رسیده است.

در مجموع با درخواست بانک‌های عامل در بازه زمانی ۲۰ فروردین تا ۳ اردیبهشت ماه، برای تأمین ۶۰۵۲ مورد گواهی ثبت آماری به منظور واردات کالا معادل ۱ میلیارد و ۳۳۲ میلیون دلار آمریکا با نرخ ۴۲۰۰ تومان اقدام کرده اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ارز بانک مرکزی دلار یورو ال سی گشایش ال سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۲۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)

گردشگر روس به انبوه اسکناس های ایرانی که در برابر 3 اسکناس دلار تعویض کرده می خندد.   به گزارش عصر ایران؛ تصویری از یک توریست روس در فضای مجازی در حال وایرال شدن است که گویای وضعیت غم انگیز سقوط ارزش پول ملی است.   کاربری در توییتر با انتشار این تصویر ماجرای این زن و پول‌های زیادی که همراه او است را چنین شرح داد: «وضعیت پول مملکت غم‌انگیزه. این گردشگر روس ۳۰۰ دلار را به ریال تبدیل کرده و با کیسه پلاستیکی پول رو حمل می‌کند. بیچاره ایران.»   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی
  • سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند/ ۱۵ فقره سرقت به ارزش ۱۰ میلیارد تومان
  • سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند/ ۱۵ فقره سرقت به ارزش ۱۰ میلیارد تومان 
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند / ۱۵ فقره سرقت به ارزش ۱۰ میلیارد تومان
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز