Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:45:22 GMT

اربعین را از مردم عراق نگیرید!

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۳۸۰۲

اربعین را از مردم عراق نگیرید!

رئیس کمیته «لواء الخدمه الحسینی» گفت: مشکلاتی در جریان اربعین بروز کرده که دیده نمی‌شود؛ مردم عراق دچار احساس دوگانگی شده‌اند که مبادا آنچه خودشان از "هیچ" در اربعین به وجود آورده‌اند به اختیار ایرانی‌ها درآید.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حمید حسینی که به عنوان یکی از مسئولان عراقی برای ارائه گزارش وضعیت خدمات‌رسانی مردم عراق در اربعین در این جلسه حاضر شده بود، در نخستین نشست کمیته مشارکت‌های مردمی اسکان و تغذیه ستاد اربعین اظهار کرد: با توجه به تعدد موکب‌های(چادر) ایرانی بزرگترین مشکل در حال بروز است چرا که عراقی‌ها احساس می کنند که شاید اربعین را با جمعیتی نزدیک به صد هزار نفر شروع کردند، ایرانی‌ها به دست بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما برای حل این مشکل حدود سه سال است که اسکان در خانه‌های مردم عراق را مهیا کردهایم تا این احساس دوگانگی از بین برود.

وی افزود: شناسایی خانه‌های مردم برای اسکان اربعین در عراق از چند ماه پیش آغاز شده و مشخصاً در شهر نجف نزدیک به ۱۹۰۰ خانه، مکان یابی شده که برای اسکان تقریبا ۵۰۰ هزار نفر آماده است. سی ساختمان هم در نجف برای کمک رسانی به اسکان در نظر گرفته شده است.

او ادامه داد: شناسایی ماشینها برای اسکان زائران نیز به عنوان طرح جدید در حال اجرا است که تاکنون در شهر نجف ۱۵۳ ماشین، راننده به همراه جزئیات و مشخصات کامل آنها شناسایی شده‌اند.

حسینی گفت: ساماندهی امکانات مردم عراق توسط کمیته لواءالخدمه الحسینی برای دست کم ۷۰۰ هزار نفر کفایت میکند.

او در عین حال متذکر شد: دولت عراق به شکل ظاهری هیچ نقشی در اربعین ندارد و خواهش میکنم این کمکها به مردم عراق وصول شود نه دولت این کشور، این دولت به کمک مردم نیاز ندارد در عوض این ما هستیم که باید از دولت کمک دریافت کنیم.

وی سپس درخواست کرد: اقدامات زیرساختی که در عراق به انگیزه اربعین اجرا می‌شود دائمی باشد و امروز هم ماندگار باشد چراکه این بهترین کمک ایرانیها به عراق محسوب میشود.

حسینی در ادامه با انتقاد از وضعیت خدمات رسانی به خبرنگار اعزامی برای پوشش اربعین اظهار کرد: سال گذشته اسکان و تغذیه ۱۲۰۰ خبرنگار که ۶۰۰ تن آنها ایرانی بودند با مشکل روبرو شد. امسال ما همین خدمات را هم نداریم که به خبرنگاران بدهیم در حالی که آنها مهمترین نقش را در انعکاس اربعین دارند.

وی همچنین از ستاد اربعین درخواست کرد که خدمات خود را در اربعین امسال به شهر بغداد نیز معطوف کنند و در ادامه گفت: تا چند روز دیگر تغییرات اساسی در حکومت و پارلمان عراق صورت میگیرد و فتح بزرگ سیاسی در این کشور رخ خواهد داد. بنابراین ما راه را برای سازمانها و نهادهای مختلف باز میکنیم تا امکانات خود را به این کشور برای پوشش اربعین انتقال دهند.

کمیته "لواء الخدمه الحسینی" که از حدود سه سال پیش توسط مقامات عراقی تشکیل شده، مسئولیت ساماندهی خانه‌های مردم عراق در اربعین را به عهده دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۳۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • عملیات جدید مقاومت اسلامی عراق علیه رژیم صهیونیستی
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده