Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وقتی تروریست‌ها به سمت ما حمله کردند، تنها توانستم در قسمت جنگلی و پشت درختان مخفی شوم. بعد از اینکه تروریست‌ها نیرو‌ها را به شهادت رساندند، به نیرو‌های کادری تیر خلاصی زدند. در دقایق آخر دیدم آن‌ها یکی از سربازان را که زنده بود با خود بردند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، یکسال از واقعه مرزی میرجاوه و شهادت ۱۰ مرزبان ایرانی و همچنین ربوده شدن «سعید براتی» سرباز ایرانی توسط تروریست‌ها گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پاسگاه میل ۱۰۰چه گذشت؟
حوالی غروب چهارشنبه ۶ اردیبهشت، خبر ناگواری فضای سیاسی و اجتماعی کشور را تحت تاثیر گذاشت؛ خبر از نقطه صفر مرزی می‌آمد و حکایت از حادثه‌ای تروریستی داشت. آنطور که در اخبار و بر مبنای اطلاعات صادره از فرماندهی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان قید شده بود ساعت ۱۹ روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت، ۱۰ تن از نیرو‌های مرزبانی پاسگاه میل ۱۰۰ از گروهان چاهندو (هنگ مرزی میرجاوه) در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسیدند و تعداد دیگری از مرزبانان نیز مجروح شدند.

در همان نخستین دقایق وقوع این حادثه تروریستی سردار سعید کمیلی، فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان برای بررسی موضوع درگیری اشرار با مرزبانان و شهادت ۹ مرزبان عازم محل حادثه در مرز میرجاوه شد.

مرکزاطلاع رسانی پلیس هم اعلام کرد: درحین گشت زنی مرزبانان منطقه میرجاوه، متاسفانه تعدادی از تروریست‌ها از داخل خاک پاکستان مرزبانان را با استفاده از سلاح‌های دوربرد به شهادت رساندند. مسئولیت این اقدامات به‌عهده دولت پاکستان است؛ فرماندهی مرزبانی ناجا هم اکنون درمنطقه حاضر و درحال بررسی موضوع است.

ساعتی پس از وقوع حادثه، گروهک تکفیری - تروریستی جیش الظلم، مسئولیت حمله به مرزبانان جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفت.

در اخبار تکمیلی حادثه فوق‌الذکر آمده بود: حوالی ساعت ۱۹:۴۰ چهارشنبه شب (۶ اردیبهشت) ماموران پاسگاه مرزی میرجاوه استان سیستان وبلوچستان حین تعویض شیفت بین میل مرزی ۹۹ و ۱۰۰ در کمین تروریست‌های تکفیری گرفتار شده و تروریست‌ها ناجوانمردانه با توجه به غافلگیری مرزبانان کشورمان، با شلیک گرینف، ۱۱ مرزبان غیور را به رگبار بستند.

مفقود شدن یک سرباز
اما با مشخص شدن مفقود شدن یک سرباز در جریان این حادثه تروریستی، نیرو‌های هنگ مرزی میرجاوه که احتمال می‌دادند این سرباز در نقطه‌ای دیگر به شهادت رسیده باشد به جستجوی گسترده محل حادثه و اطراف آن پرداختند، اما هیچ ردی از سرباز «سعید براتی» که مفقود شده بود، به دست نیامد.

در حالیکه معمای گم شدن این سرباز همچنان ادامه داشت، «داود باشتنی» سربازی که در این حادثه مجروح شده بود، مدعی شد: وقتی تروریست‌ها به سمت ما حمله کردند، تنها توانستم در قسمت جنگلی و پشت درختان مخفی شوم. بعد از اینکه تروریست‌ها نیرو‌ها را به شهادت رساندند، به نیرو‌های کادری تیر خلاصی زدند. در دقایق آخر دیدم آن‌ها یکی از سربازان را که زنده بود با خود بردند.

اما بلافاصله پس از وقوع این حادثه تروریستی که ۱۰ شهید و سه زخمی و یک مفقودی داشت، دستگاه‌ها و مقامات ذیربط کشورمان وارد عمل شدند؛ در نخستین گام وزیر کشور طی نامه‌ای مراتب اعتراض ایران را به مسئولان پاکستانی اعلام کرد؛ نیروی انتظامی نیز از دستگاه دیپلماسی کشور خواست موضوع شرارت و جنایت تروریست‌ها از داخل خاک پاکستان در قبال کشورمان و شهادت مرزبانان را پیگیری کند.

واکنش وزارت خارجه
وزارت امور خارجه نیز بلافاصله به این درخواست که البته در زمره وظایف ذاتی اش است، لبیک گفت و سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان اعلام کرد: انجام عملیات ایذائی و تروریستی از سوی اشرار مسلح و گروهک‌های ابزار دست مروّجان شناخته شده خشونت و افراط و تکفیر از مرز‌های ایران و پاکستان محکوم و غیرقابل پذیرش است و دولت پاکستان باید درباره نحوه حضور و عملیات این گروهک‌های شریر در خاک خود پاسخگو باشد.

در بیانیه سخنگویی وزارت امور خارجه نیز به این موضوع اشاره شده بود که: جا دارد کشور‌هایی که در ائتلاف‌های ضد تروریستی مشارکت می‌جویند پاسخ دهند چگونه از مقابله با گروهک‌ها و اشرار مسلح تروریستی در خاک خود عاجزاند؟ به نظر می‌رسد این بخش از بیانیه وزارت خارجه تعریضی بود به عضویت پاکستان در ائتلاف به اصطلاح ضدتروریستی سعودی‌های علیه مردم مظلوم یمن.

البته در بیانیه سخنگویی وزارت امور خارجه کشورمان این نکته قید شده بود که: جمهوری اسلامی ایران ضمن پیگیری این موضوع از همه مجاری دیپلماتیک و سیاسی حق دفاع برای دفع شرارت را برای خود محفوظ می‌داند.

سرنخ‌های جدید
اما به فاصله ۵ روز از وقوع حادثه تروریستی میرجاوه، اطلاعات بیشتر از عاملان این حادثه تروریستی که عضو گروهک جیش الظلم بودند، واصل شد؛ در همین رابطه، ولی الله نانواکناری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به میزان گفت: نیرو‌های امنیتی سرنخ‌هایی از این عوامل تروریستی بدست آورده و آن‌ها را شناسایی کرده‌اند و درصدد هستند تا این عوامل تروریستی را به سزای اعمالشان برسانند. نانواکناری این را هم گفت که تعداد تروریست‌های میرجاوه دقیقا مشخص نیست، اما بین ۱۰-۱۵ نفر تخمین زده می‌شوند.

سفر هیئت عالی‌رتبه سیاسی، نظامی و امنیتی به پاکستان
اما موضوع حادثه تروریستی میرجاوه و احتمال قصور و اهمال پاکستانی‌ها در این حادثه به اندازه‌ای حاد بود که موجب شود یک هیئت عالی رتبه سیاسی، نظامی و امنیتی از جانب جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد عزیمت کند؛ از اینرو یک هفته پس از وقوع حادثه تروریستی میرجاوه و شهادت ۱۰ مرزبان غیور کشورمان و مفقودشدن یکی دیگر از این عزیزان، در روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به همراه آقایان محرابی معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح، ذوالفقاری معاون امنیتی وزارت کشور، رضایی فرماندهی مرزبانی کشور و هاشمی استاندرا وقت سیستان عازم اسلام آباد پاکستان شدند و مذاکراتی جدی با مقامات پاکستانی برای مراقبت بیشتر مرزی از جانب آن‌ها صورت دادند و همچنین در خصوص راه‌های تامین امنیت مرز‌های دو کشور و بستن راه‌های نفوذ گروهک‌های ترویستی و تضمین امنیت مرز‌های مشترک، با مقامات بلند پایه پاکستان گفتگو و تبادل نظر کردند.

طرف پاکستانی در جریان این ملاقات‌ها با طرف ایرانی قول تجدید نظر در آرایش نیرو‌های خود را در مناطق مرزی داد؛ همچنین آن‌ها بر نظارت مداوم و همکاری لحظه‌ای با ایران پیرامون اتفاقات مرزی تاکید کردند؛ علاوه بر این‌ها مقرر شد طرف پاکستانی در دستگیری عوامل اقدام تروریستی اخیر در مرز میرجاوه همکاری‌های لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید:
ارتشی که در مانور «رعد شمال» برای «پابرهنگان یمنی» خط و نشان می‌کشد، چگونه از کنترل مرزهایش عاجز است؟ / کشوری که مامن تروریست‌هاست!

در میانه‌های مردادماه سال ۹۶ در حالیکه حدود ۱۰۰ روز از ربوده شدن سعید براتی سرباز مفقودشده حادثه میرجاوه می‌گذشت، مجید آقابابایی مدیرکل وقت امور مرزی وزارت کشور به خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، گفت: وضعیت این سرباز کشورمان هم از طریق وزارت امور خارجه و هم از طریق مسئولان استانی در دست پیگیری است.

وی تصریح کرد: در کمیته امنیتی ایران و پاکستان که احتمالا در شهریور ماه با مسئولیت وزارت کشور برگزار خواهد شد، یکی از موضوعات مورد بحث، وضعیت این سرباز مفقود شده خواهد بود.

بیشتر بخوانید:
آخرین وضعیت سرباز ربوده‌شده حادثه میرجاوه/ طرح موضوع در کمیته امنیتی ایران و پاکستان

خبر امیدوار کننده فرمانده مرزبانی
کمیته امنیتی ایران و پاکستان نیز در شهریور ماه ۹۶ در تهران برگزار شد، اما خبری از وضعیت «سعید براتی» نشد. البته در اواخر شهریور ماه، سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که سعید براتی سرباز ربوده شده حادثه میرجاوه زنده است و هم‌چنان پیگیر برگرداندن او به کشور هستیم.

سردار رضایی افزود: با پیگیری‌های انجام شده هم از طریق سیستم‌های اطلاعاتی و دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران و هم از طریق اقوام منطقه ۲ طرف (منطقه مرزی چاهند و میرجاوه سیستان و بلوچستان) مطلع شدیم که این سرباز زنده است و اکنون در حال رایزنی هستیم تا این سرباز را به خانواده‌اش باز گردانیم.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به بازگرداندن این سرباز ایرانی به وطن افزود: از دولت پاکستان و مسئولان پاکستانی در این زمینه درخواست داشتیم که سرباز ایرانی سالم به کشور بازگردد که آنان در این خصوص تلاش می‌کنند. حتی در این خصوص سفیر ایران در پاکستان نشست‌هایی با دادستان کل پاکستان برگزار کرده تا سرباز یاد شده سالم به آغوش خانواده خود بازگردد.

جیش‌الظلم مرتباً جای براتی را تغییر می‌دهد
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی، بهمن ماه سال ۹۶ نیز در خصوص آخرین وضعیت سرباز مفقود حادثه میرجاوه، اظهار داشت: وضعیت همرزم عزیزمان سعید براتی را هر هفته حداقل دو تا سه بار از مرکز رصد کرده و به صورت استانی نیز هر روز بررسی می‌شود؛ لیکن از دست ما خارج است.

وی در همان مقطع با اعلام این مطلب که براتی در خاک پاکستان است و گروه جیش‌الظلم مرتباً جای وی را تغییر می‌دهد، تصریح کرد: به شدت پیگیر وضعیت وی از طریق دولت، مرزبانی، دستگاه قضا و نیروی نظامی پاکستان هستیم، اما تا این لحظه موفق به برگرداندن وی نشده‌ایم.

سعید براتی زنده است/ از همه ظرفیت‌ها برای بازگرداندن این سرباز استفاده می‌کنیم
در فروردین ماه سال جاری نیز شهریار حیدری مدیرکل امور مرزی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی میزان، درباره آخرین وضعیت «سعید براتی» سرباز ایرانی که در اردیبهشت‌ماه سال ۹۶ در نقطه مرزی ایران و پاکستان (میرجاوه) از سوی تروریست‌ها ربوده و به کشور پاکستان انتقال داده شد، گفت: هم از طریق دستگاه دیپلماسی و هم خود وزارت کشور در نشست‌های مشترکی که با مقامات کشور پاکستان داشته‌ایم، پیگیر این موضوع هستیم.

وی ادامه داد: جریان تروریستی که این حرکت را انجام داده است، تابع قوانین و مقررات مشخصی نیست، اما از نظر ما یک جریان، سازمان یافته و محکوم است، لذا کشور مقابل (پاکستان) باید برای حل این موضوع به ایران کمک جدی کند.

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با بیان اینکه اصولا چنین جریاناتی نباید درکشور پاکستان و یا هرکشور دیگری باشند، تصریح کرد: سرنوشت این سرباز، برای ما قابل اهمیت و توجه است و از همه ظرفیت‌ها برای بازگرداندن او به کشور استفاده می‌کنیم، البته هنوز به نتیجه جدی در این زمینه نرسیده ایم، اما دست از تلاش برنمی‌داریم.

حیدری درباره آخرین وضعیت جسمانی سعید براتی نیر عنوان کرد: براساس اخباری که در دست داریم، سعید براتی زنده است و انشالله ایشان را به کشور باز گردانیم. البته این موضوع بستگی به رفتار آن گروه تروریستی دارد که با سرنوشت چنین افرادی، چطور رفتار می‌کنند.

وی با بیان اینکه به صورت رسمی از کشور پاکستان، پیگیر بازگرداندن سعید براتی به کشور، شده ایم، افزود: با این جریانات، ارتباطی نداریم. از پاکستان خواسته ایم که از ورود این جریانات به ایران ممانعت کند و همچنین تلاش کند تا سرنوشت این سرباز برای ما مشخص شود.

به هر ترتیب یکسال از حادثه تروریستی میرجاوه و ربوده شدن سرباز براتی گذشته است و او همچنان در اسارت تروریست‌های جیش‌الظلم قرار دارد؛ خانواده این هموطن عزیز ۲۵ ساله همچنان چشم به راه جوانشان هستند و دوستان و همرزمان سعید برای بازگشت او به مام وطن روزشماری می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی از همگان برای حضور در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم کرد و انتخابات ۲۱ اردیبهشت را تکمله برای مجلس تحول و تکامل دانست.

به گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان در جلسه تبیین مواضع حزب موتلفه ادامه داد: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است که نباید در آن کوتاهی کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا و افتتاح نیروگاه و سد بزرگ جلوه‌ای از ارتباطات منطقه‌ای و رشد صنعتی ایران بود.

بادامچیان سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا را موفقیتی مهم در شرایط منطقه غرب آسیا و تحولات آن دانست و تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیای سیاسی و اقتصادی ایران و پاکستان و احساسات صمیمانه دو ملت مسلمان ارتقاء سطح همکاری‌ها و روابط مودت آمیز دو کشور،نقش موثری در تحولات منطقه خواهد داشت و در جلوگیری از توطئه‌های در نقاب مذهب در پاکستان و ایجاد اختلال در روابط دو ملت،اثر قطعی خواهد داشت.

بادامچیان درباره سریلانکا نیز گفت: افتتاح سد و نیروگاه مهم توسط متخصصان ایران پیروزی بزرگی برای ملت سریلانکا در توسعه اقتصادی و برای ایران در پیشرفت چشمگیر صنعتی است و قدرت و توانایی نیروهای تخصص یافته ایران را اعلام می‌دارد که کاری که غربی‌ها نتوانستند یا نخواستند برای این کشور انجام دهند، ایران به بهترین وجه و پیشرفته‌ترین صنعت به آن ملت اهدا کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین گفت: ایران تا قبل از پیروزی انقلاب،امکان سدسازی نداشت ولی اکنون فراتر از ایران در ۲۰ کشور جهان به ارائه خدمات مهندسی و صنعتی ممتاز اقدام کرده است.بادامچیان در بخش دیگری از سخنان خود درباره ادامه جنایات رژیم کودکش صهیونیست اظهار داشت: رژیم صهیونیستی کاملاً فرومانده و جنون حاکی از این شکست‌ها آنها را به دیوانگی، قتل عام و کشتار و ویرانگری رسانده و مدعیان دروغین حقوق بشر و صلح و مدنیت را رسوا کرده است.

وی افزود: هرچه این جنگ طول بکشد، غرب در منجلاب بیشتر فرو رفته و به فروپاشی و سقوط نزدیک‌تر می‌شود و بر قدرت و استقامت نیروهای مقاومت اسلامی افزوده می‌شود.

بادامچیان ادامه داد: امروز اسرائیل موجب افزایش نفرت جهانی از آمریکا و اروپای حامی آن است و دیگر سودی برای غرب استعماری ندارد. سران غرب نیز در شکست روز افزون در صحنه بین المللی حیران و سرگردان مانده‌اند که چه کنند؟

وی اضافه کرد: آنها طرح دو کشور در فلسطین را مطرح می‌کنند و رای می‌دهند و آمریکا آن را وتو می‌کند. آتش بس در غزه طرح می‌شود وتو می‌کنند و بعد آمریکا با نهایت حماقت به اوکراین در حال فروریزی و رژیم صهیونیستی در حال سقوط وام می‌دهد و خشم مردم جهان را تشدید می‌کند.

بادامچیان انتخابات روسیه را در حین جنگ اوکراین، پیروزی جدیدی برای پوتین دانست.

دبیرکل حزب موتلفه درباره اختصاص ۹۶ میلیارد دلار کمک آمریکا به اوکراین و اسرائیل و تایوان،آن را ریختن دلارها به زباله دانی دانست زیرا شکست اوکراین قطعی شده و اسرائیل در حال فروپاشی است و جنون جنایت، آن را محکوم به فنا کرده است و در تایوان هم آسیب آمریکا بیش از چین است.

بادامچیان در پایان سالروز شهادت آیت الله شهید مطهری،عضو موثر شورای روحانیت مؤتلفه اسلامی و خاطره آن شهید راه اسلام خالص را گرامی داشت و به فرهنگیان و معلمان کشور روزشان را تبریک گفت.دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با تبریک روز کارگر به همه کارگران، از مسئولین خواست که در اجرای رهنمودهای امام خامنه‌ای در دیدارشان با کارگران، برنامه ویژه‌ای را برای گام دوم طراحی و اجرا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم