Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دانشگاه شهید بهشتی یکی از دانشگاه‌هایی است که می‌تواند در خصوص مرجعیت علمی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد،‌گفت: شناسایی و تقویت ظرفیت‌ها یکی از اقداماتی است که باید در دستور کار این دانشگاه قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر امیرمحسن ضیائی امروز در سیزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه، اظهارکرد: هدف معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی است و در این راستا باید تولیدات علمی را متناسب با نیازهای جامعه و استانداردهای بین‌المللی پیش ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آموزش را یکی از سرمایه‌های بزرگ در کشورهای مختلف برشمرد و افزود: جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فرصتی است تا موضوعات مربوط به آموزش پزشکی و سلامت مطرح شود و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آموزشی شناسایی شوند و همچنین از اساتید مهم که در این حوزه فعالیت می‌کنند، تقدیر شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هفته آموزش زمان بسیار مناسبی است تا وزارت بهداشت گزارش‌های آموزشی خود را ارائه کند، بیان کرد: ایجاد تحول آموزش که در برنامه ششم توسعه و برنامه‌های وزارت بهداشت به آن اشاره شده است، امری ضروری است، زیرا چیزی که در حال حاضر به عنوان پیامدهای نظام آموزشی می‌بینیم، ایده‌آل ما نیست و باید استانداردهای آموزشی بهبود و افزایش یابند و از سوی دیگر ایجاد اصلاح در مجموعه پیچیده‌ای همچون آموزش که در دانشگاه‌های علوم پزشکی با موضوعات درمانی نیز گره خورده است، کار دشواری است.

دکتر ضیائی تاکید کرد: در حال حاضر 12 بسته به عنوان بسته‌های تحول آموزش در وزارت بهداشت به تصویب رسیده است و این بسته‌ها در دانشگاه با کمک 200 عضو هیات علمی در قالب کمیته‌های فعال در حال اجرا است و هر یک از اعضای هیات علمی که مایل به فعالیت در حوزه این بسته‌ها باشند و دانش لازم را دارند، می‌توانند در این زمینه به مجموعه دانشگاه کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف این دانشگاه‌، حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم است،‌ گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باید در راستای ایجاد رفاه برای مردم حرکت کند و بتواند تولید ثروت برای جامعه داشته باشد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در خصوص مرجعیت علمی یکی از دانشگاه‌هایی که می‌تواند در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و شناسایی و تقویت ظرفیت‌ها در این زمینه یکی از اقداماتی است که باید در دستور کار این دانشگاه قرار گیرد.

ضیائی با تاکید بر ضرورت استقرار حاکمیت آکادمیک، اظهار کرد: ستون فقرات حاکمیت آکادمیک، اعضای هیات علمی هستند و این ظرفیت باید به خوبی مورد استفاده قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه معاونت آموزشی دارای چهار وظیفه اصلی است، گفت: انتقال دانش، تولید دانش، مدیریت دانش و ارائه خدمت وظیفه ما در دانشگاه است و اگر اعضای هیات علمی دست به دست هم دهند، نیروی بزرگی برای استقرار برنامه حاکمیت جامعه آکادمیک به کار گرفته می‌شود و در این راستا به زودی نرم‌افزاری در دسترس قرار می‌گیرد تا اعضای هیات علمی فعالیت‌های خود را متناسب با ماموریت‌ها در آن نرم افزار وارد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)