Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@11:37:59 GMT

فیلیپین کارگر به کویت نمی فرستد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۶۶۲۸

رودریگو دوترته، رئیس جمهوری فیلیپین اعلام کرد، منع موقت اعزام کارگران فیلیپینی به کویت دائمی شد. مساله‌ای که میزان اختلاف دیپلماتیک درباره شیوه برخورد با کارگران خارجی در کشور‌های عرب حاشیه خلیج فارس را افزایش می‌دهد.

دوترته در ماه فوریه پس از کشته شدن کارگر زن فیلیپینی که جسدش در سردخانه پیدا شد، سفر کارگران کشورش به کویت را ممنوع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بحران زمانی عمیق‌تر شد که به دنبال فیلم‌های منتشر شده از کارمندان سفارت فیلیپین در کویت که در حال کمک به کارگران جهت فرار از منازل کارفرمایان خود بودند، هفته گذشته مقامات این کشور به سفیر فیلیپین دستور دادند به کشورش بازگردد، زیرا آن‌ها معتقدند رفتار کارمندان سفارت فیلیپین بد بوده است.

به دنبال این ماجرا، دو کشور برای دستیابی به توافق بر سر کارگران زن وارد مذاکره شدند و مقامات فیلیپینی اعلام کردند، ممکن است این توافق منجر به رفع ممنوعیت شود، اما تشدید تنش اخیر دستیابی به این توافق را با تردید مواجه کرد تا جایی که دوترته به روزنامه‌نگاران گفت: منع اعزام کارگران دائمی خواهد ماند و استخدام به ویژه خدمتکاران زن در منازل اجرایی نخواهد شد.

براساس آمار وزارت خارجه فیلیپین حدود ۲۶۲ هزار فیلیپینی در کویت کار می‌کنند که حدود ۶۰ درصد از آن‌ها خدمتکاران زن در منزل هستند.

فیلیپین هفته گذشته بابت فیلم‌های مذکور غذرخواهی کرد، اما مقامات کویت اعلام کردند که سفیر فیلیپین را اخراج و سفیر خود را از این کشور فراخواهند خواند.

دوترته وضعیت کویت را فاجعه‌بار خوانده و تاکید کرد، خدمتکاران زن فیلیپینی که با آن‌ها بدرفتاری شده را بازخواهد گرداند و از خدمتکاران راغب به ماندن در کویت خواست به کشورشان بازگردند.

وی افزود، به دنبال انتقام‌گیری از کویت نیست و از این کشور بدش نمی‌آید، اما اگر ملت فیلیپین باری بر دوش یکدیگر و دولت‌هایی هستند که باید از آن‌ها حمایت کرده و حقوقشان را حفظ کنند، دولت فیلیپین آنچه لازم باشد را در چنین مواردی انجام خواهد داد. این در حالی است که حدود ۱۰ میلیون فیلیپینی در خارج کار می‌کنند و سالانه میلیارد‌ها دلار ارز وارد اقتصاد کشورشان می‌کنند.

دوترته با اشاره به بهبود روابط با چین اعلام کرد، کارگرانی که از کویت بازگردند می‌توانند در مدارس چین به عنوان دبیر مشغول شوند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کویت حاشیه خلیج فارس وزارت خارجه دولت ارز اقتصاد چین کویت فیلیپین کارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۶۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارند

امام جمعه چادگان گفت: کارگر دارای شرافت و کرامت است و نقش مهمی در اقتصاد کشور و بی‌نیازی از واردات دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سید محمود بنی‌جمالی، ظهر امروز جمعه_ هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه چادگان اظهار کرد: روز کارگر را پیشاپیش به تمامی رزمندگان جنگ اقتصادی تبریک می‌گویم، بزرگ‌ترین افتخار برای این قشر این است که نبی مکرم اسلام (ص) بر دستان کارگر بوسه زده و در جامعه دینی و اسلامی کار و کارگر با ارزش است.

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب افزود: زمانی حال اقتصاد کشور خوب می‌شود که حال کارگر خوب باشد و امیدواریم روزی برسد که کارگری شغلی با ارزش در جامعه باشد زیرا کارگر دارای شرافت و کرامت بوده و نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارد و کشور را از وابستگی به واردات بی نیاز می‌کند.

امام جمعه چادگان با اشاره به در پیش بودن روز معلم اضافه کرد: شهید مطهری دردانه زمانه ما بود که یک اسلام شناس، زمان شناس، فقیه، فیلسوف، مفسر و یک انسان خطیب و جهادگر عرصه تبیین است.

حجت‌الاسلام بنی‌جمالی تاکید کرد: سخنان شهید مطهری همچنان نو، قلم او روان و بیانش شیوا است و فردی دغدغه‌مند است که غیرت دینی برجسته‌ای دارد و تجلی و تبلور غیرت دینی است که بسیار نسبت به دین و باورهای دینی غیور و شجاع بود.

وی اضافه کرد: نمی‌توان کسی را همچون او یافت که در عرصه مبارزه با انحرافات فکری در آن زمانه‌ای که هجمه‌های سنگینی از طرف مارکسیست‌ها و لیبرالیست‌ها علیه اسلام وارد می‌شد از حقانیت اسلام دفاع کند و نمونه‌ای از این مجاهدت‌ها کتاب «نظام حقوق زن در اسلام» است که در یکی از بدترین مجلات زمان پهلوی نوشته شد و از حقوق زن دفاع کرده است.

امام جمعه چادگان با یادآوری اینکه در نهایت این شخصیت بزرگ به دست گروهک منحط «فرقان» به شهادت رسید که این روز و روز معلم را گرامی می‌داریم، بیان کرد: معلمی دارای یک جایگاهی خطیر و انسان ساز است که تربیت نیروی انسانی را برعهده دارد، از تأثیرگذارترین اقشار در جامعه است و زمانی جامعه به رشد و شکوفایی می‌رسد که معلم‌ها در آن جامعه ارزش والایی داشته باشند.

حجت‌الاسلام بنی‌جمالی تاکید کرد: در این دولت اقدامات خوبی نظیر جذب و گزینش معلمان صورت گرفته تا آموزش و پرورش را که یکی از مهم‌ترین ارکان نظام اسلامی است سازمان دهد و یکی از ایرادات آموزش و پرورش که نیروهای خرید خدمات بود، اکنون در حال رفع شدن است و امیدوارم نیاز آموزش و پرورش به معلم‌های فرهیخته و وارسته برطرف شود.

وی در ادامه از نیروی انتظامی تقدیر کرد و افزود: نیرو انتظامی با طرح نور به میدان آمده و کاستی‌های دیگر نهادها را کنار گذاشته و در میدان عفاف و حجاب ایستاده است و با این اقدام از کیان و استحکام خانواده و امنیت اخلاقی جامعه حراست و پاسداری می‌کند که قدردان آنان هستیم.

امام جمعه چادگان خاطرنشان کرد: هجمه سنگینی علیه حجاب در کشور ما رخ داده که به حجاب اجباری متهم شدیم درحالی که خودشان با اجبار جامعه ما را از حجاب دور کردند و امروزه دشمنان از طریق رسانه‌ها اسارت را به عنوان آزادی القا می‌کنند و بردگی زنان را اشاعه و قبح زدایی می‌کند.

حجت‌الاسلام بنی‌جمالی بیان کرد: آزادی خوب است اما آنچه که به زنان دیکته می‌شود، عین اسارت و بردگی است که ما جلوی آن ایستاده‌ایم و اجازه این کار را نمی‌دهیم: تأمین امنیت اخلاقی جامعه وظیفه حاکمیت است که به آن عمل می‌کند و نیرو انتظامی برای حفظ خانواده و امنیت زنان و دختران جامعه تلاش می‌کند.

امام جمعه چادگان تصریح کرد: امروزه از مشکلات جامعه ما طلاق و طلاق عاطفی است که ارتباط مستقیمی با حجاب دارد و این آزادی که دنیای غرب مدعی آن است به نام زنان و به کام دیگران و سرمایه داران است که سبک زندگی افراد را تغییر می‌دهد.

وی افزود: نیاز است که دیگر نهادها و ارگان‌های فرهنگی هم به میدان بیایند، ما انقلاب کردیم تا زن را به جایگاه والا و حقیقی خود برسانیم.

امام جمعه چادگان تصریح کرد: حجاب علاوه بر اسلام فرهنگ ایرانی هم هست و ریشه در فطرت انسان‌ها دارد که دشمنان با زور و ساخت فیلم و صنعت مد و لباس در پی از بین بردن آن است.

کد خبر 748102

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۲۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در زنجان
  • کارگران مایه رشد و شکوفایی کشور هستند
  • کارگران بازوان حرکت و شکوفایی کشور
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • کارگران نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارند
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • بنای اقتصاد کشور به دست کارگران ساخته می‌شود
  • چرخه اقتصادی کشور وابسته به قشر کارگر است
  • تلاش کارگران برای تولید در کشور «مجاهدانه» است