Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@20:10:25 GMT

اردبیل| ۸۰۰۰ مدرس خانواده در مدارس کشور فعال هستند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۰۶۷۱۲

اردبیل| ۸۰۰۰ مدرس خانواده در مدارس کشور فعال هستند

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: هشت هزار مدرس خانواده در حال حاضر در مدارس کشور مشغول فعالیت هستند که در نظر داریم با ارتقای روش‌ها و محتوای آموزشی کیفیت کلاس‌های آموزش خانواده را ارتقا دهیم. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نورعلی عباسپور امروز در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: در سند تحول بنیادین به استفاده از نظر و تفکر خانواده‌ها در برنامه‌ریزی حوزه تعلیم و تربیت تاکید فراوان شده که با توجه به این موضوع باید  آموزش و پرورش زمینه را برای بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت خانواده‌ها مهیا کند و نقش خانواده‌ها را در تصمیم‌گیری‌های آموزش و پرورش پررنگ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مطالبات رئیس جمهور تشریفاتی نیودن انجمن اولیا و مربیان است، گفت: از تمامی ظرفیت‌ها برای حضور اولیا در انتخابات انجمن اولیا و مربیان مدارس استفاده خواهیم کرد تا این حوزه جایگاه نظارتی و اصلی خود را در مدارس پیدا کرده و تثبت کند چرا که با توجه به اینکه حوزه انجمن اولیا و مربیان با حوزه‌های مختلف درون و برون سازمانی در ارتباط مستقیم بوده نباید در مدارس حضور تشریفاتی داشته باشد.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش و پرورش با 25 میلیون جمعیت خانواده در ارتباط است و این نهاد باید شرایطی را فراهم کند تا خانواده‌ها بتوانند در حوزه تعلیم و تربیت نقش‌آفرینی کنند.

عباسپور با اشاره به اینکه انجمن اولیا و مربیان هر چند در درون مدارس فعالیت می‌کند ولی ماهیت غیردولتی دارد، افزود: اساسنامه انجمن اولیا و مربیان که در سال 95 در شورای عالی اداری به تصویب رسیده است، آخرین مراحل اداری خود را تا چند روز آینده به پایان خواهد رساند و با این اساسنامه در واقع انجمن اولیا و مربیان می‌تواند به صورت مستقل عمل کرده و در جذب منابع مختلف درون و برون سازمانی موفق عمل کند.

وی با تاکید بر ایجاد انگیزه برای مشارکت خانواده‌ها در آموزش و پرورش تصریح کرد: رسالت اصلی انجمن اولیا و مربیان تلاش برای همسو کردن خانواده و مدرسه در فعالیت‌های تربیتی و آموزشی است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش از تنظیم دستورالعمل جدید در زمینه سرویس مدارس خبر داد و گفت: در بحث آموزش خانواده که از موضوعات محوری وزارت است هشت هزار مدرس خانواده در حال حاضر مشغول فعالیت هستند که در نظر داریم با ارتقای روش‌ها و محتوای آموزشی کیفیت کلاس‌های آموزش خانواده را ارتقا دهیم.

رئیس اداره مراکز مشاوره خانواده وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه اظهار کرد: بها دادن به انجمن اولیا و مربیان و نظارت آنها بر فعالیت‌های مدارس، سبب خواهد شد تا پرسنل مدارس توجه بیشتری به پاسخگویی مسایل تربیتی مدرسه خود داشته باشند.

جهانگردی فعالیت اصلی اداره مراکز مشاوره خانواده وزارت را در سه حوزه کلاس‌های آموزش خانواده، کتاب و مجله برشمرد و افزود: کتاب‌هایی که در این حوزه تدوین شده‌اند از نوع بهترین منابعی هستند که در اختیار خانواده‌ها قرار دارد و مجله پیوند نیز از پرتیراژترین مجله‌هایی است که در حال حاضر در کشور به چاپ می‌رسد.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت:باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود.

به گزارش‬ خبرگزاری‬ ایمنا از‬ زنجان، ‬ محسن‬ افشارچی، ‬ امروز_‬ دوشنبه‬ هفدهم‬ اردیبهشت-‬ ‬ در برنامه متمرکز هفته گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که باید روی آن متمرکز بشویم، بحث آسیب‌های اجتماعی است، اظهار کرد: سهم آموزش ‏و پرورش و مدارس در پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی در کشور بیشتر است، به شرطی که روی آموزش و پرورش به درستی سرمایه‌گذاری شود.

وی حوزه آموزش و هم حوزه پرورش را مهم دانست و افزود: متأسفانه سال‌های گذشته به آن اندازه که باید به پرورش پرداخته می‌شد، پرداخته نشده است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت: در این راستا می‌طلبد که ما هم نسبت به مسائل پرورشی در کنار آموزش متفاوت کار کنیم.

افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در اکثر شاخص‌ها نسبت به استان‌های دیگر رتبه زیر ۱۰ را دارد، افزود: ما به عدالت آموزشی در استان باید تمرکز کنیم، مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان دارای استعدادهای برتری هستند، منتهی باید روی مدارس عادی سرمایه‌گذاری کنیم و اصلی‌ترین وظیفه شما این است که سطح دانش‌آموزان مدارس عادی را هم بالا ببرید.

استاندار زنجان تاکید کرد: در تابستان سال‌جاری باید تمرکزمان روی مسائل پرورشی باشد و در این راستا اگر اعتباراتی لازم باشد، در اختیار شما می‌گذاریم.

وی با بیان اینکه شریف‌ترین قشر جامعه ما معلمان ما هستند، افزود: هیچ شغلی مثل معلمی نیست و چرا که معلم‌های هر سال با یک استعداد و با یک اخلاق متفاوت روبه‌رو می‌شوند که این خودش به تنهایی یک انگیزه برای ادامه کار است.

کد خبر 751117

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد