Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شرکت‌های لبنی که هر سال به دنبال افزایش قیمت محصولات خود هستند در سال جدید نیز با همان تاکتیک همیشگی و قدیمی بدون سر و صدا قیمت‌ها را خودسرانه افزایش دادند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، گشت وگذار در بازار و پرس و جو از صاحبان واحدای صنفی نشان می‌دهد که برخی شرکت‌های لبنی بدون سرو صدا و همانند دفعات قبل قیمت‌های محصولات لبنی را افزایش دادند و این بار نیز بدون کسب مجوز ۱۰ درصد قیمت‌های محصولات خود را افزایش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های لبنی که سال گذشته نیز سخت به دنبال افزایش قیمت بودند درخواست خود را به سازمان حمایت ارجاع دادند و مقرر شده بود این سازمان پس از بررسی دفاتر این شرکت‌ها درباره افزایش یا ثابت ماندن قیمت‌ها تصمیم گیری کرده و درباره آن اطلاع رسانی کند.

اما با گذشت چندماه از درخواست شرکت‌های لبنی مبنی بر افزایش قیمت خبری از سازمان حمایت نشد تا این شرکت‌ها معترض شده و خودسرانه نسبت به افزایش قیمت‌ها اقدام کردند و در آن برهه قیمت محصولات لبنی افزایش یافت.

این اقدام شرکت‌های لبنی با واکنش سازمان حمایت مواجه شد و این سازمان اعلام کرد با توجه به اینکه بر اساس مفاد مصوبه هجدهمین جلسه‌ی ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها ۶/۴/ ۱۳۹۴ محصولات لبنی پرمصرف شامل شیر، ماست و پنیر مشمول کالا‌های اولویت اول هستند و هر گونه افزایش قیمتی صرفا بعد از تصویب و ابلاغ کارگروه تنظیم بازار قابلیت اجرا دارد.

این سازمان اعلام کرد: شرکت هایی که اقدام به افزایش قیمت کردند باید قیمت های خود را به قبل از افزایش قیمت برگردانند در صورت عدم تمکین و ادامه روند فعلی، در اسرع وقت نسبت به اعمال قانون اقدام خواهد شد.

با توجه به واکنش سازمان حمایت، شرکت‌های لبنی قیمت محصولات خود را اصلاح کردند و همچنان در انتظار قیمت‌های جدید از سوی سازمان حمایت بودند که پس از مدتی رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی از ارجاع پرونده شرکت‌های لبنی به ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: سازمان حمایت نظر خود را اعلام کرده و منتظر اعلام تنظیم بازار در باره قیمت محصولات لبنی هستیم، امری که تا پایان سال صورت نگرفت.

عدم اعلام قیمت جدید برای محصولات لبنی در سال گذشته ظاهرا به مذاق شرکت‌های لبنی خوش نیامده و این شرکت‌ها در همین ابتدا سال جدید مجددا ساز خود را برای افزایش قیمت کوک کردند و با همان تاکتیک قدیمی تصمیم خود را اجرایی کردند.

به گزارش میزان، حال باید دید آیا این افزایش قیمت خودسرانه با واکنش وزارت صنعت، معدن و تجارت همراه خواهد شد و قیمت‌ها مجددا کاهش می‌یابد یا شرکت‌های لبنی به خواسته خود می‌رسند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229143 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • قیمت خودرو امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت ساینا و شاهین در بازار
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ تداوم کاهش قیمت خودرو در بازار