Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@04:40:14 GMT

بن سلمان: مسئله فلسطین اولویت اصلی عربستان نیست

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۱۲۵۸۳

 کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در گزارشی اختصاصی از جزئیات نشست «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی با سران سازمان‌های یهودی آمریکا پرده برداشت.

«باراک راوید» خبرنگار شناخته‌شده این شبکه به نقل از «سه منبع اسرائیلی و آمریکایی حاضر در این نشست» و همچنین «تلگراف محرمانه» کنسولگری رژیم صهیونیستی در نیویورک به نخست‌وزیری این رژیم، نوشته است که بن‌سلمان در این نشست که روز ۲۷ مارس (۷ فروردین) پشت در‌های بسته در نیویورک برگزار شده، به شدت از «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین انتقاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش، بن‌سلمان در این نشست با انتقاد شدید از عباس، گفته است: «در چند دهه اخیر، فلسطینی‌ها بار‌ها تمام پیشنهاداتی که به آن‌ها شده را رد کرده‌اند. فلسطینی‌ها یا آنچه [اکنون]به آن‌ها پیشنهاد شده را می‌پذیرند و به میز مذاکره بازمی‌گردند یا ساکت می‌شوند.»

وی هرچند گفته عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و ریاض نیازمند پیشرفت در مسئله حل و فصل مناقشه فلسطین است، اما تأکید کرده که «مسئله فلسطین جزء اولویت‌های اصلی حکومت سعودی یا افکار عمومی عربستان نیست.»

یک منبع مطلع از محتوای این نشست به کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفته سران یهودی حاضر در این گردهمایی از انتقادات شدید بن‌سلمان از فلسطینی‌ها جا خورده‌اند و آن را به انتقادات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا از فلسطینی‌ها تشبیه کرده‌اند.

پیش از این هم منابع مختلف گزارش داده بودند که ریاض تشکیلات خودگردان فلسطین را برای پذیرش آنچه «طرح معامله قرن» خوانده می‌شود، تحت فشار قرار داده است. بر اساس این طرح، حق فلسطینی‌ها بر بیت‌المقدس انکار شده و روستایی در نزدیکی قدس به عنوان پایتخت فلسطین در نظر گرفته شده است.

بن سلمان در جریان سفر ماه گذشته‌اش به آمریکا به صراحت موجودیت رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و با سران یهودی آمریکا، از جمله لابی‌های حامی رژیم صهیونیستی، دیدار کرد.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نیویورک رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین فلسطین عربستان تلویزیون دولت آمریکا پایتخت اسرائیل سعودی بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات جدید گروهان های قدس/ شهادت دو فلسطینی دیگر در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های فلسطینی، گروهان‌های قدس اعلام کرد نیروها و ادوات جنگی اشغالگران اسرائیلی را در منطقه شیخ عجلین در جنوب غرب شهر غزه هدف حمله خمپاره‌ای قرار داده است.

در تحولی دیگر، خبرنگار الجزیره اعلام کرد نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به سمت جوانی فلسطینی در خیابان رشید در نزدیکی منطقه وادی غزه در مرکز نوار غزه تیراندازی کرده و او را به شهادت رساندند.

توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی هم خانه‌ای را در منطقه التنور در شرق رفح هدف قرار داد که بر اثر آن جوانی فلسطینی شهید شد.

کد خبر 6093909 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • شهادت ۳ فلسطینی در حمله اشغالگران به شمال رفح
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • رهبر معظم انقلاب: جوانان باید منطق شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر رژیم صهیونیستی» را بدانند
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • عملیات جدید گروهان های قدس/ شهادت دو فلسطینی دیگر در غزه
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • دانشجویان فلسطینی، سفیر آلمان را از دانشگاه فراری دادند+ فیلم
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟