Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، محققان مرکز پزشکی ویک فورست کارولینای شمالی دریافتند رژیم غذایی گیاهی مدیترانه ای در مقایسه با رژیم غذایی غربی که مبتنی بر گوشت است تا ۷ درصد موجب افزایش باکتری های خوب روده می شود درحالیکه این رقم در رژیم غذایی غربی تنها۰.۵ درصد است.

در این مطالعه، شرکت کنندگان به طورتصادفی به گروه رژیم غذایی مدیترانه ای یا غربی تقسیم شدند و به مدت ۳۰ ماه مورد مطالعه قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رژیم غذایی غربی حاوی گوشت خوک، گوشت گاو، کره، تخم مرغ، کلسترول، شربت ذرت با قند فروکتوز بالا و ساکروز بود، در حالی که رژیم غذایی مدیترانه ای شامل روغن ماهی، روغن زیتون، وعده های غذایی ماهی، کره، تخم مرغ، آرد لوبیا سیاه و سفید، آرد گندم، آب سبزیجات، پوره میوه و ساکاروز بود. میزان کالری هر دو رژیم غذایی یکسان بود.

در پایان تحقیق، تیم تحقیق میکروبیوم های روده همه شرکت کنندگان را از طریق آزمایش مدفوع بررسی کردند؛ میکروبیوم روده، باکتری های خوب و بدی هستند که در دستگاه گوارش زندگی می کنند.

آنها دریافتند تنوع باکتری های روده در گروه رژیم غذایی مدیترانه ای در مقایسه با گروه رژیم غذایی غربی به شکل قابل توجهی بالاتر بود.

«هاریوم یاداو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در حدود ۲ میلیارد باکتری خوب و بد در روده همه انسان ها زندگی می کنند. اگر تعداد باکتری ها با یکدیگر متعادل نباشد، می تواند سلامت آسیب ببیند.»

به گفته وی، «ما مشاهده کردیم باکتری خوب روده و عمدتا Lactobacillus که بیشتر ناشی از پروبیوتیک ها هستند، به شکل قابل توجهی در گروه رژیم غذایی مدیترانه ای افزایش یافته بود.»

محققان عنوان می کنند این مطالعه می تواند با هدف فهم رابطه بین رژیم غذایی-میکروبیوم-سلامت در انسان ها در مشکلاتی نظیر چاقی، دیابت نوع۲، بیماری قلبی-عروقی و اختلالات روان پریشی سودمند باشد.

true برچسب ها : التهاب روده باکتری رژیم غذایی مدیترانه ای true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: التهاب روده باکتری رژیم غذایی مدیترانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت

مواجهه با مسمومیت غذایی که ممکن است ناشی از خوردن یک غذای ناسالم در بیرون از خانه باشد، می‌تواند تجربه‌ای را برای شما رقم بزند که با علائمی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکم همراه است.

به گزارش مشرق، در حالی که تماس با اورژانس یا فوریت‌های پزشکی در موارد مسمومیت شدید بسیار مهم است، چندین درمان خانگی می‌تواند ناراحتی را کاهش داده و به بهبودی مسمومیت کمک کند. در این مطلب به ۵ درمان طبیعی اشاره می‌کنیم که می تواند به مبارزه با مسمومیت غذایی کمک کند.

هیدراته بمانید: کم آبی یکی از عوارض شایع مسمومیت غذایی است که به دلیل از دست دادن مایعات ناشی از استفراغ و اسهال اتفاق می‌افتد. جایگزین کردن مایعات از دست رفته برای جلوگیری از کم آبی و کمک به بهبودی ضروری است. برای هیدراته ماندن آب فراوان، دمنوش‌های گیاهی، نوشیدنی‌های حاوی الکترولیت مانند آب نارگیل و آبگوشت‌های بدون رب بنوشید. از نوشیدنی‌های کافئین دار خودداری کنید، زیرا می‌توانند کم آبی بدن را تشدید کنند.

زنجبیل: این گیاه از دیرباز به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات گوارشی از جمله تهوع و استفراغ استفاده می‌شده است. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن می‌تواند به تسکین سیستم گوارشی و کاهش علائم مسمومیت غذایی کمک کند. چای زنجبیل را با قرار دادن تکه‌های زنجبیل تازه در آب داغ ظرف چند دقیقه آماده کنید. برای تسکین حالت تهوع ناشی از مسمومیت و بهبود هضم، در طول روز چای زنجبیل بنوشید.

زغال فعال: زغال فعال یک عامل سم زدایی قوی است که می‌تواند به جذب سموم و باکتری‌های مسئول مسمومیت غذایی کمک کند (زغال فعال که با عنوان کربن فعال نیز شناخته شده، دارویی است که برای درمان مسمومیت‌های ایجادشده از طریق دهان و دستگاه گوارش، استفاده می‌شود). مکل‌های زغال فعال را طبق دستورالعمل روی بسته بندی مصرف کنید یا پودر زغال فعال را با آب مخلوط کرده و بنوشید تا علائم مسمومیت غذایی را کاهش دهید.

سرکه سیب: این نوع سرکه به دلیل خواص ضد میکروبی و توانایی آن در ارتقای سلامت دستگاه گوارش مشهور است. می‌تواند به کشتن باکتری های مضر در دستگاه گوارش و بازگرداندن تعادل فلور روده کمک کند. یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و فیلتر نشده را در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و قبل از غذا بنوشید تا به هضم غذا کمک کرده و علائم مسمومیت غذایی را کاهش دهید.

پروبیوتیک‌ها: پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفیدی هستند که سلامت روده را تقویت کرده و از سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کنند. مصرف غذاهای غنی از پروبیوتیک مانند ماست، کفیر، کیمچی، کلم ترش و کومبوچا می تواند باعث بازگرداندن تعادل فلور روده که در اثر مسمومیت غذایی به هم می‌خورد، شود. این غذاها حاوی کشت‌های زنده باکتری‌های مفید هستند که به بازسازی میکروبیوم روده و بهبود عفونت‌های دستگاه گوارش کمک می‌کنند.

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • مذاکرات نظامی مغرب و ناتو
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی