Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رحمان‌زاده مدیر علمی ـ پژوهشی بسیج فرهنگیان در گفت‌وگو با خبرنگاربسیج فرهنگیان اظهار داشت:  مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره علمی ـ پژوهشی فرهنگیان بسیجی در اردیبهشت ماه امسال برگزار می‌شود و ۳۶ برگزیده مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ۳ هزار مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که  از این تعداد ۳۰۰ اثر به مرحله کشوری یافت، گفت: از آثار رسیده به مرحله کشوری، ۱۵۰ اثر توسط کمیته داوری پذیرش شد که در ۱۲ محور، رتبه‌های اول تا سوم معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمان‌زاده به ۱۲ محور این جشنواره اشاره کرد و افزود: «آموزش و پرورش مسیر پیشرفت کشور، الزامات و چالش‌ها»، « معلم و تربیت نسل تراز شهید حججی، الزامات و راهکارها»، «سبک زندگی خانواده و نقش تربیتی آن در پرورش نوجوانان دفاع مقدس»، «چگونگی فرآوری محتوای فرهنگ دفاع مقدس متناسب با درج در کتب درسی»، «نقش آموزش و پرورش و معلم در کنترل با کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان» و «موانع و راهکارهای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» از جمله محورهای این جشنواره است.

وی، «چشم‌انداز نظام تعلیم و تربیت پس از اجرایی شدن سند تحول بنیادین»، «وظایف و مسئولیت‌های آموزش و پرورش در تحقق تولید و اشتغال»، « نقش دانشگاه فرهنگیان در ارتقای نظام تعلیم و تربیت»، «چگونگی ایجاد عزم ملی برای ارتقای جایگاه آموزش و پرورش و در اولویت قرار گرفتن آن»، «آموزش تفکر محور در نظام  تعلیم و تربیت کشور، چالش‌ها، راهبردها و راهکارها» و «راهکارهای نهادینه‌سازی فرهنگ و تفکر بسیجی در نظام تعلیم و تربیت کشور» را از دیگر محورهای این جشنواره ذکر کرد.

مدیر علمی ـ  پژوهشی بسیج فرهنگیان اسامی رتبه های برتر چهاردهمین جشنواره علمی -فرهنگی فرهنگیان بسیجی – سال 96 را به شرح زیز اعلام نمود :

ردیف

عنوان محور

نام و نام خانوادگی پژوهشگر

 

استان

رتبه

1

 

محور اول :آموزش و پرورش مسیر پیشرفت کشور، الزامات و چالش ها

 

زینت مهدیانی

 

خوزستان

اول

2

 

احمد عباسی دره بیدی

 

اصفهان

دوم

3

 

سیدمحمدفاطمی وفاطمه ابوالحسنی حسن آبادی

 

اصفهان

سوم

4

 

محور دوم : معلم و تربیت نسل طراز شهید حججی، الزامات و راهکارها

 

مرضیه کیخا

 

س- ب

اول

5

 

خاتون گرکانی نژاد

و محمد رضا نگارستانی و فاطمه گرکاني نژاد مشيزي

 

کرمان

دوم

6

 

فرزان دوستی

نرگس صفا منش

 

خراسان رضوی

سوم

7

محور سوم: سبک زندگی خانواده و نقش تربیتی آن در پرورش نوجوانان دفاع مقدس

 

زهرابرهانی

 

هرمزگان

اول

8

روح الله شریفی

 

فارس

دوم

9

میثم توحیدی

 

خوزستان

سوم

 

 

 

ردیف

عنوان محور

نام و نام خانوادگی پژوهشگر

 

استان

رتبه

10

محور چهارم: چگونگی فرآوری محتوای فرهنگ دفاع مقدس متناسب با درج در کتب درسی

میثم توحیدی

 

کرمان

اول

11

احسان خرم آبادی

 

کردستان

دوم

12

فریده سادات قافله باشی

 

قم

سوم

13

محور پنجم: نقش آموزش و پرورش و معلم در کنترل یا کاهش آسیب های اجتماعی دانش

آموزان

بهزاد ارجمندی قجور،گوزل ارجمند

 

آذر- غربی

اول

14

اکبر سلطانی، زینب نیروزی

 

آذر-شرقی

دوم

15

رسول برقی

 

آذر-شرقی

سوم

16

میکائیل رسولزاده ورقیه شیخ الاسلامی

 

آذر-شرقی

سوم

17

محمد قاسم زاده

 

مازندران

سوم

18

محور ششم : موانع و راهکارهای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

 

پرویز صبوری

حسن خداوردی فر

 

اردبیل

اول

19

مرتضی زارعی

 

بوشهر

دوم

20

معصومه گلباز جباری

 

آذر شرقی

سوم

 

 

ردیف

عنوان محور

 

نام و نام خانوادگی پژوهشگر

 

استان

رتبه

21

محور هفتم:  چشم انداز نظام تعلیم و تربیت پس از اجرایی شدن سند تحول بنیادین

علی سیفی‌عارف

 

قم

اول

22

علیرضا پایمرد کیاسری

 

گیلان

دوم

23

رسول یحیی زاده ملک خیلی

حکیمه السادات شریف زاده

 

مازندران

سوم

24

محورهشتم: وظایف و مسئولیت های آموزش و پرورش در تحقق تولید و اشتغال

 

حامد ظفری

 

چ- ب

اول

25

سعید آذری راد

 

آذر-شرقی

دوم

26

اکرم امیربیکی یزدی

 

یزد

سوم

27

محور نهم: نقش دانشگاه فرهنگیان در ارتقاء نظام تعلیم و تربیت

 

عبدالرضا شیرکوند-ناصر شیرکوند-ملیحه شه دوست

 

استان تهران

اول

28

محمد جواد افروغ

 

یزد

دوم

29

فرشته لطیف پور مهتاب چنگایی

 

لرستان

سوم

ردیف

عنوان محور

 

نام و نام خانوادگی پژوهشگر

 

استان

رتبه

30

محور دهم: چگونگی ایجاد عزم ملی برای ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش و در اولویت قرار گرفتن آن

 

رقیه خمسه

رحیم کشاورز

 

قزوین

اول

31

ماه منیر حجام

حدیث طالبی

 

 

البرز

دوم

32

مریم منصوری رضی

 

گلستان

سوم

33

محور یازدهم:«آموزش تفکرمحور» در نظام تعلیم و تربیت کشور؛ چالش­ها، راهبردها و راهکارها

 

بابک سلمانی، سارا نوری، مهین سلمانی

 

آذر- غربی

اول

34

شهرزاد خسروی نژاد

 

خوزستان

دوم

35

مریم لطفی-سمانه محمدی

 

زنجان

سوم

36

محور دوازدهم: راهکارهای نهادینه سازی فرهنگ و تفکر بسیجی در نظام تعلیم و تربیت کشور

 

علیرضا اصغری

جعفر عموری

 

خوزستان

اول

37

سیده محبوبه محبی

 

قزوین

دوم

38

- زهرا ابراهیمی شاهرودی- علی باقری فر

 

س - ب

سوم

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • دیدار معلمان و فرهنگیان نمونه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • معلم گناوه ای رتبه برتر جشنواره ایده های نو را کسب کرد
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد