Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ­دبيرکل اتحاديه عرب و فرستاده ويژه سازمان ملل به ليبي در نشستي در قاهره پايتخت مصر، راههاي تکميل روند سياسي در ليبي را بررسي کردند.
به گزارش روز دوشنبه پارس تودي، دبيرخانه اتحاديه عرب در بيانيه اي اعلام کرد: احمد ابوالغيط و غسان سلامه در نشست روز يکشنبه در قاهره راههاي حل بحران ليبي، پشتيباني از تلاشهاي بين المللي براي تکميل روند سياسي و نيز فرايند تکميل برنامه هاي سياسي، قانون اساسي و برگزاري انتخابات در اين کشور را مورد بررسي قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس نقشه راه پيشنهادي سازمان ملل، انتخابات پارلماني و رياست جمهوري ليبي بايد تا پيش از پايان سال 2018 برگزار شود.
بر اساس نقشه راه پيشنهادي سازمان ملل، بايد برخي مفاد توافق‌نامه سياسي امضا شده ميان طرفهاي درگير در ليبي در سال 2015 تغيير يابد، قانون اساسي جديد تدوين و آشتي ملي فراگير در اين کشور برقرار شود.
بر اساس بيانيه دبيرخانه اتحاديه عرب، غسان سلامه آخرين تلاشها براي اجراي نقشه راه پيشنهادي سازمان ملل و تشويق احزاب و گروهها براي شرکت در گفتگوهاي سياسي را به اطلاع ابوالغيط رساند.
غسان سلامه همچنين تشکيل کنفرانس ملي فراگير با حضور همه احزاب و طيف هاي جامعه ليبي، تقويت آشتي و وحدت ملي، همه پرسي درباره قانون اساسي جديد و برگزاري انتخابات پارلماني و رياست جمهوري تا قبل از پايان سال 2018 را از برنامه هاي نقشه راه سازمان ملل اعلام کرد.
دبيرکل اتحاديه عرب در اين ديدار بر پايبندي اين اتحاديه براي حمايت از هر تلاشي در جهت تشويق وفاق ملي ميان احزاب و گروههاي سياسي ليبي و کمک به تکميل روند انتقال دموکراسي در اين کشور تاکيد کرد.
قرار است نشست چهارجانبه با حضور احمد ابوالغيط، غسان سلامه، فدريکا موگريني مسئول ارشد سياست خارجي اتحاديه اروپا و نماينده عالي اتحاديه آفريقا با هدف بررسي تحولات منطقه روز دوشنبه در مقر اتحاديه عرب در قاهره برگزار شود.
بحران دولت مرکزي در ليبي
ادامه بحران در ليبي و نبود دولت مرکزي قدرتمند در اين کشور، سبب افزايش بي ثباتي و فعاليت گروه هاي تروريستي در ليبي شده است.
در حال حاضر گروه هاي سياسي، شبه نظامي و تروريستي مختلفي در ليبي حضور دارند که بسياري از آنها به صورت آشکار يا نهان از حمايت کشورهاي خارجي برخوردارند.
در آشکارترين صورت در دسته بندي هاي داخلي، دولت وحدت ملي مورد حمايت کشورهاي غربي و سازمان ملل قرار دارد و دولت شرق ليبي و خليفه حفتر مورد حمايت امارات، مصر و عربستان است.
تيم کارشناسان سازمان ملل چندي پيش گزارش داد: حضور نظامي امارات در ليبي و گسترش آن بدون موافقت و اطلاع دولت وفاق ملي ليبي، صورت مي گيرد.
برخي گزارش ها نيز حاکي از حضور و مشارکت برخي گروه‌هاي مسلح آفريقايي از جمله چاد، نيجر و سودان در جنوب ليبي است.
در چنين شرايطي، برخي تحليلگران و مقامات ليبي درباره تجزيه ليبي هشدار داده اند.
134/110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، رسانه های رژیم صهیونیستی در حالی به نقل از یک منبع سیاسی مدعی شدند که این رژیم در هر صورت به رفح حمله خواهد کرد و با پایان جنگ موافقت نخواهد کرد که برخی منابع روایت دیگری دارند.

رسانه صهیونیستی کان به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد: برخلاف آنچه شایعه شده اسرائیل با پایان جنگ در راستای توافق اسیران موافقت نخواهد کرد. مقامات سیاسی تصمیم به ورود به رفح و نابودی گردانهای حماس گرفته اند خواه آتش بس موقت انجام شود یا نشود.

این در حالی است که منابع آگاه از پیشرفت های حاصل شده در زمینه آتش بس خبر دادند.

همزمان خانواده اسیران صهیونیست نزد حماس قرار است که ساعت هشت و نیم عصر امروز به وقت محلی در تل آویو تظاهراتی برگزار کنند و خواستار پایان جنگ شوند.

خانواده های اسیران صهیونیست اعلام کردند که تنها راه بازگشت اسیران پایان جنگ است و کابینه باید به فکر نجات جان اسیران باشد و به فشار بن گویر و اسموتریچ تن ندهد.

همزمان هاآرتص اعلام کرد که قطر مذاکرات را به پیش می برد نه مصر.

از سوی دیگر یک منبع امنیتی مصری به رویترز گفت: نتایج مذاکرات در قاهره امروز متفاوت تر از قبل است. در بیشتر موارد توافق انجام شده و نکات زیادی نمانده است. این بار به نظر می رسد که اوضاع بهتر است اما همه چیز به اسرائیل بستگی دارد.

کد خبر 6096435

دیگر خبرها

  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی با حضور امیرعبداللهیان
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند