Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@13:02:42 GMT

واردات تخم مرغ متوقف شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۱۵۱۸۰

واردات تخم مرغ متوقف شد

پول‌نیوز - دبیرکل کانون سراسری انجمن های صنفی پرورش دهندگان مرغ تخمگذار از کاهش قیمت تخم مرغ از خردادماه امسال خبر داد و گفت: نیاز کشور بویژه در ماه مبارک رمضان از محل تولیدات داخلی تامین است و واردات آن متوقف شد.

«سید فرزاد طلاکش» روز یکشنبه درباره وضعیت تولید تخم مرغ کشور و عرضه آن در ماه مبارک رمضان افزود: با شروع ماه مبارک رمضان همزمان با فصل گرما و تعطیلی مدارس و دانشگاه ها از خردادماه، مصرف این محصول و قیمت آن شهریورماه روند کاهشی می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به تشدید آنفلوانزای فوق حادپرندگان دراواخر سال گذشته و درگیری واحدهای مرغ تخمگذار مادر، قیمت تخم مرغ به دلیل عدم توازن در توزیع در استان های بزرگ همچون تهران افزایش یافت در حالی که در بحران بیماری آنفلوانزای مرغی نیز در خرده فروشی ها تخم مرغ تولید داخل عرضه می شد و در همان زمان نیز نیازی به واردات نداشتیم.

به گفته وی، تنها آن بخش از تولیدات تخم مرغ کاهش یاقت که برای افزایش سرانه مصرف و صادرات در نظر گرفته شده بود.

وی براین باوراست اگر در اواخر سال گذشته با مدیریت تولید تخم مرغ استان های همچون خراسان رضوی، اصفهان، یزد و فارس، آن را به بازار تهران سوق دهیم، هیچ شوک قیمتی در این زمینه رخ نمی داد.

دبیرکل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار پیش بینی کرد: در صورت بروز بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سال 97، با مدیریت بازار و عرضه تخم مرغ به میزان حداقل 200 تن از یک پایانه و رونق بسته بندی اقتصادی این محصول (درج قیمت روی بسته بندی تخم مرغ) به طور حتم با مشکلی مواجه نمی شویم.

** قیمت منطقی هرکیلوگرم تخم مرغ 5700 تومان است

طلاکش گفت: امسال قیمت تمام شده تخم مرغ به دلایل بروز بیماری آنفلوانزای فوق حادپرندگان و درگیری واحدهای مرغ مادر تخمگذار، افزایش قیمت جوجه یک روزه، افزایش نرخ نهاده های طیور رشد داشته است به طوری که سال گذشته به طور میانگین کیلویی 1200 تومان بود اما امروز 1600 تومان خریداری می شود.

وی افزود امروز قیمت تمام شده و منطقی هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری 5700 تومان است تا مرغداران متضرر نشوند.

وی یادآورشد: سال گذشته قیمت کارشناسی هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری 4700 تومان برآورد شده بود.

قیمت هر شانه تخم مرغ داخلی با کمتر از 12 هزار و 500 تومان عرضه می شود. طبق برآورد سال گذشته وزارت جهادکشاورزی، نزدیک به 930 هزارتن تخم مرغ در کشور تولید شد که قیمت تمام شده هر کیلوگرم آن 45 هزار ریال بود.

شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در فصل پاییز 96 سبب معدوم سازی 25 میلیون قطعه مرغ های آلوده در واحدهای تولیدی شد که این امر افزایش قیمت تخم مرغ را در بازار به دنبال داشت؛ به طوری که قیمت هر شانه تخم مرغ به مرز 21 هزار تومان رسید اما دولت برای متعادل سازی بازار اقدام به عرضه تخم مرغ وارداتی با نرخ 12 هزار و 600 تومان کرد.

وزارت جهادکشاورزی با جایگزینی 70 درصد گله های مرغ تخمگذار آسیب دیده از بیماری آنفلوانزای پرندگان، امیدوار است از خردادماه امسال شرایط تولید تخم مرغ پایدار شود و ایران دوباره به چرخه صادرکنندگان این محصول باز گردد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۵۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست

امتداد - بانک مرکزی در چارچوب مسئولیت خود در تامین ارز واردات به خوبی عمل کرده و نباید در بحث افزایش گرانی به عنوان مقصر معرفی شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعبان فروتن، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عراق با تاکید بر اینکه نوسان اخیر نرخ ارز به هیچ عنوان با وضعیت کنونی اقتصاد همخوانی ندارد، گفت: مدتهاست به وضوح شاهد آن هستیم که تمام نیاز ارزی واردات با نرخ نیما از سوی بانک مرکزی تامین شده و واقعا غیر منصفانه است که در روند و افزایش قیمت‌ها بانک مرکزی را مقصر اصلی معرفی کرد. در واقع انداختن تمام تقصیر‌ها بر گردن بانک مرکزی در شرایط کنونی به معنای پاک کردن صورت مساله و چشم پوشی از عملکرد دلالان و اخلال‌گران واقعی بازار است.

وی ادامه داد: دولت و بانک مرکزی با توجه به بسیاری از مشکلات و محدودیت‌های ارزی کشور، تاکنون توانسته اند تمامی نیاز‌های ارزی واردات کالای اساسی را تامین کنند، اما نظارت و مدیریت برخی بخش‌ها از دست بانک مرکزی خارج است. در واقع این امور، وظیفه سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی دیگر است که باید به آن جدی‌تر پرداخته شود. ضمن اینکه قیمت کالا‌های اساسی و مصرفی با دلار آزاد محاسبه نمی‌شود و اگر هم در معدود کالا‌هایی این اتفاق رخ دهد باید نهاد‌های مربوطه که ثبت سفارش می‌کنند و مسئول قیمت داخلی کالا‌ها هستند وارد عمل شوند. از سوی دیگر نهاد‌های نظارتی دیگر مثل سازمان‌های تعزیرات، اصناف و بازرسی هم باید در این روند، نظارت و پیگیری کنند تا در مواقع لزوم پاسخگوی مردم باشند.

فروتن با تاکید بر اینکه افزایش قیمت برخی کالا‌های اساسی از کانال بانک مرکزی خارج است و باید دلیل آن را در سایر بخش‌ها جستجو کرد، گفت: مدتی است درگیر تنش‌های داخلی و بین المللی در منطقه هستیم که هر کدام از این اتفاقات، تاثیر منفی بر اقتصاد ما داشته است. در این میان عده‌ای هم از هیچ تلاشی در زمینه شایعه پراکنی و سفته بازی و دلالی دریغ نمی‌کنند. مطمئنا برخی از این افراد متخلف با پس از دریافت ارز رسمی واردات، کالا‌های اساسی را وارد و در انبار‌ها دپو کرده اند تا حداکثر سود خود را از آشفته کردن بازار ببرند. این دقیقا همان جایی است که دولت و قوه قضاییه باید وارد عمل شوند و ضمن شناسایی آنها، بدون هیچ تعارفی با اخلال گران بازار برخورد کند.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران و عراق اظهار داشت: قطعا برای نظارت بهتر و جدی‌تر بر روند تامین ارز واردات و رسیدن کالای اساسی به دست مردم و مصرف کنندگان واقعی، دولت باید از همان آغاز روند رسمی تخصیص ارز بر تمامی امور نظارت داشته باشد. در واقع نباید تمام پروسه تامین ارز واردات کالا از ابتدا تا انتها انجام و بعد از انجام همه کارها، دولت وارد عمل شود و به دنبال بررسی و نظارت باشد. به نظر من به جای اینکه همه چیز را گردن بانک مرکزی بیاندازیم، باید بر این موضوع نظارت کرد که چه میزان ارز به چه افرادی داده شده تا چه کالایی را با چه قیمتی وارد و آنرا چگونه و با چه قیمتی عرضه کرده اند.

منبع: تسنیم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت دلار این‌گونه ۷ هزار تومان ریزش کرد/ خرید دلار متوقف شد
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست