Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@10:57:45 GMT

راه‌اندازی تورهای ورودی برای گردش در خطوط راه آهن

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۱۵۹۵۹

راه‌اندازی تورهای ورودی برای گردش در خطوط راه آهن

مدیر طرح گردشگری راه آهن از اجرای تورهای ورودی برای گردشگران خارجی در مسیر گردشگری راه آهن ایران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد محسنیان مدیر طرح گردشگری راه آهن گفت: تا کنون بیش از چهار هزار نفر در طرح گردشگری ریلی و راه آهن شرکت کرده اند در نظر داریم تا گردشگران خارجی نیز از این مسیر استفاده کرده و با راه آهن ایران آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اکنون در هر مسیر سه یا چهار گردشگر خارجی نیز داریم که از کشورهای مختلف مانند کشورهای اروپایی و یا آسیای جنوب شرقی و حتی آمریکایی بوده‌اند.

وی ادامه داد: زمانی که حر ف از راه‌آهن شمال می‌شود برای برخی از افراد قسمت های کوهستانی تداعی می‌شود در حالی که وقتی از تهران خارج می‌شویم دشت حاصلخیز ورامین را داریم و دو سه کیلومتر بعد از آن بیابان گرمسار وجود دارد. فاصله کم این دو پدید بسیار جذاب است گردشگران خارجی فاصله گرمسار تا فیروزکوه را بسار دوست دارند چون این بخش از مسیر جنبه متفاوتی از طبیعت را دارد حتی آنها از وجود دودکش های جن هم متحیر می‌شوند.

این باستان شناس گفت: مسیرهای دیگر نیز برای لرستان و خوزستان وجود دارد که آن را نیز به گردشگران نشان می‌دهیم آشنایی آنها با این مسیرها موجب می‌شوند که تنها به راه آهن به چشم یک وسیله و یا راه ارتباطی نگاه نکنند بلکه جاذبه های در طول مسیر را نیز ببینند. به عنوان مثال جاذبه های مسیر لرستان همیشه ناشناخته بوده است. ما برای شناساندن این مسیر مجبوریم که از قطارهای کوپه ای استفاده کنیم که در عین حال دارای سالن هایی با امکان دید مناظر به بیرون داشته باشد.

وی ادامه داد: تا سال گذشته از سوبسید قطارهای حومه ای استفاده می‌کردیم اما امسال این طور نیست و ما با شرکت راه آهن قطار را با قیمت تجاری حساب می‌کنیم که این هزینه ها به مسافر تحمیل می‌شود.

وی افزود: سال گذشته گردشگران برای دیدن مسیر راه آهن تهران به ساری از شهر تهران تا شورآب را با ماشین طی می‌کردند اما الان کل برنامه از ایستگاه راه آهن آغاز می‌شود و از همان ابتدا با روند فعالیت راه آهن آشنا خواهند شد. همچنین در این مسیر به ایستگاهها نیز افزوده شده است

محسنیان درباره اینکه قرار بود تا در مسیر راه آهن تهران به شمال ساختمانهای قدیمی‌راه آهن نیز احیا و مرمت شده و کاربری اقامتی داشته باشند نیز گفت: اکنون هزینه ای که مردم باید برای استفاده از قطارهای این مسیر کنند کم نیست اگر قرار باشد که اقامت را نیز به این مجموععه اضافه کنیم هزینه آن بالاتر می‌رود از سوی دیگر اکنون بخش زیادی از این هزینه ها برای قطار در نظر گرفته می‌شود و ما بقی برای اجرای تور بنابراین افزودن اقامت منجر به پایین آمدن سود می‌شود.

این کارشناس گردشگری گفت: از نظرسنجی صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که اجرای طرح گردشگری راه آهن موجب تغییر دیدگاه مردم شده است همچنین استفاده از وسایل و ملزومات پلاستیکی باید از میز پذیرایی آنها حذف شود با سازمان هلال احمر نیز تفاهم کرده ایم که از توان آنها در یاری رساندن به گردشگران در مواقع خطر استفاده کنیم.

منبع:مهر

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • بدون خسارت بودن رانش زمین در روستای کشکک رامیان