Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@08:47:22 GMT

تولید 100 کتاب صوتی برای نابینایان در سبزوار

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۲۱۵۸۶

تولید 100 کتاب صوتی برای نابینایان در سبزوار

علی بشیری، مسئول بخش نابینایان کتابخانه حاج‌ ملاهادی سبزواری شهرستان سبزوار در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، با بیان اینکه قریب به 9 هزار عنوان کتاب گویا با موضوعات دینی و مذهبی، فلسفی، روانشناسی و علمی در این بخش وجود دارد، اظهار کرد: در این قسمت کتابخانه 308 نفر عضو هستند.


وی با اشاره به اینکه برخی از اعضای بخش نابینایان و کم‌بینایان، از دیگر شهرستان‌ و استان‌های مجاور از جمله کاشمر، سیستان و بلوچستان و بردسکن هستند، افزود: در استان خراسان رضوی فقط در سه شهرستان سبزوار، مشهد و نیشابور این بخش ویژه فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بشیری اضافه کرد: افرادی که توان حضور در کتابخانه را ندارند از طریق پست و یا از طریق فضای مجازی فایل‌های صوتی برای آن‌ها ارسال می‌شود.
وی همچنین با ابراز اینکه با کتابخانه‌های استان‌های دیگری نظیر اصفهان، شیراز و آبادان همکاری داریم، عنوان کرد: در زمینه دفاع مقدس در سال 96 جلد اول کتاب «سلام بر ابراهیم» گویا شد، همچنین در سال جدید تا ماه آینده نسخه دوم این کتاب نیز گویا و در سراسر کشور توسط این کتابخانه منتشر خواهد شد.


وی با بیان اینکه از جمله کتب مهم در بخش نابینایان کتب تفسیر المیزان، مجمع البیان، قرآن گویا و بریل برای این قشر است، تصریح کرد: در زمینه تولید کتاب‌های صوتی در استان خراسان رضوی رتبه اول را داریم.
مسئول بخش نابینایان کتابخانه حاج ملاهادی سبزواری با اشاره به اینکه در استان خراسان رضوی تنها مرکز تولید کتاب‌های صوتی ویژه نابینایان هستیم، گفت: در سال 96 با تولید 100 کتاب گویا از موفق‌ترین شهرستان‌ها در این بخش بودیم.
وی اضافه کرد: در سال جاری قصد داریم در حوزه ادبیات فارسی کتاب‌هایی را تبدیل به فایل صوتی کنیم.
بشیری با بیان اینکه تولید فایل صوتی «نسیم مبارک عاشورا» از مجموعه سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب در سال‌ 86 از دیگر آثار تولیدی این مجموعه در سال گذشته است، گفت: مضامین این فایل در ارتباط با عاشورا و محرم است.
وی اضافه کرد: تمام خدمات ارائه شده در این بخش برای افراد نابینا و کم بینا به صورت رایگان است.
انتهای پیام 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۱۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود