Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری ایکنا، سردار علی فضلی، فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) و جانشین سابق سازمان بسیج مستضعفین در دیدار با جانبازان به ذکر خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس اشاره کرده و آن را اینگونه روایت می‌کند: در عملیات والفجر8 و فتح فاو ما در لشکر 10 سیدالشهدا(ع) به نیت 14 معصوم، 14 فرمانده را به رزمندگان معرفی کردیم که اگر هر کدام از ما شهید یا مجروح شد، نفر بعدی فرمانده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

14 فرمانده لشکر معرفی کردیم. حوادثی پیش آمد و من مجروح شدم، جانشین لشکر یعنی شهید جعفر جنگروی هم به شهادت رسید. خبر رسید که علمدار لشکر سیدالشهدا(ع)، حاج یدالله کلهر مجروح شده و همینطور به ترتیب همه 14 نفر یا شهید و یا مجروح شدند. من و شهید کلهر همزمان در بیمارستان در جانبازان بستری بودیم. بعد از مدتی کمی حالمان بهتر شد و به جبهه برگشتیم.

وی در ادامه افزود: خبر دادند دیداری با حضرت آقا داریم. ایشان آن موقع رئیس جمهور بودند. شهید کلهر در عملیات والفجر8 عصب یک دستش قطع شده بود و یک کلیه‌اش را تقدیم اسلام کرده بود و بعضی از اعضای بدن آسیب جدی دیده بود. من که تا شهادت این شهید بزرگوار حدود 6 سال تقریبا همه ایام با هم بودیم. حتی یک بار هم شکوه‌ای از درد دست او را از زبانش نشنیده بودم. وقتی رفتیم خدمت حضرت آقا. ایشان کریمانه با ما رفتار می‌کردند. از شهید کلهر سراغ گرفتند و گفتند: «آقا یدالله! دستت چطور است؟» شهید کلهر با زیرکی به ما نگاه کرد ببیند حواسمان هست یا نه. از پاسخ تشریحی سرباز زد و گفت:« آقا الحمدلله با آن کنار آمدم.» و باز ما نفهمیدیم که دردش چگونه است.

سردار فضلی در بخش دیگری از خاطراتش گفت: آقا هم که در جریان 6 تیر ماه سال 60 در عملیات تروریستی بمب گذاری منافقین به شدت مجروح شد و عصب دستش آسیب دیده بودند، وضعیت شهید کلهر را خوب می‌فهمیدند. رو به او گفتند: «آقا یدالله! من از درد دست بعضی شب‌ها تا پاسی از شب خوابم نمی‌برد و امکان استراحت برایم فراهم نیست.» شهید کلهر با زیرکی می‌خواست با آقا حرف بزند و چون ما نشسته بودیم حیا می‌کرد در این باره حرفی بزند. کمی که جلب توجه نشود رو به حضرت آقا کرد و گفت: «آقا منم همینطورم.» ما بعد از ماه‌ها که از مجروحیت او می‌گذشت و بعد از سال‌ها رفاقت و برادری که بین ما بود تا آن روز از درد دستش خبر نداشتیم. درد جانبازان اینگونه است. فقط معامله با خداست. اجر و ثواب این کار محفوظ است و کسی غیر از خدا نمی‌تواند میزانی برای این مجروحیت‌ها تعیین کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید

ایسنا/کرمان مدیر گلزار شهدای بین‌المللی کرمان گفت: شهید هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان بود که سرعت عمل در کار و انجام وظیفه داشت و یک فرمانده باهوش، با شجاعت و تواضع بسیار بالا بود.

سردارمحمدرضا حسنی سعدی غروب ۱۰ اردیبهشت ماه در مراسم جشن تولد سردار شهید سیدحمیدرضا هاشمی (فرمانده اطلاعات سپاه سلمان) اظهار کرد: حضور عاشقان در گلزار و آرامش گرفتن در کنار شهدا نشان می‌دهد که آرمان و راه شهدا زنده است.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید هاشمی بیان کرد: شهید هاشمی بعد از جذب در قرارگاه قدس سپاه، به واحد اطلاعات و عملیات معرفی شد و مدت زیادی با شهید مدافع حرم سردار جمالی و مدتی با سردار موسوی مسئول اطلاعات قرارگاه قدس کار کرد.

وی اظهار کرد: هر ماموریتی به سردار هاشمی واگذار می‌شد، اول خودش بررسی و شناسایی می‌کرد و وارد میدان می‌شد.

حسنی سعدی بیان کرد: شهید هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان بود و تیزهوشی بسیار بالایی داشت؛ در مدت کمی به تمام سران عشایر و طوایف سیستان و بلوچستان اشراف پیدا کرد و به منطقه مشرف بود.

مدیر گلزار شهدای کرمان گفت: شهید هاشمی سرعت عمل در کار و انجام وظیفه داشت و یک فرمانده باهوش، با شجاعت وتواضع بسیار بالا بود.

وی بیان کرد: شهادت حق سیدحمید بود زیرا فردی خدایی، مخلص، انقلابی بود و شب و روز نمی‌شناخت. شهید هاشمی برای دفاع از ناموس مردم و برای برقراری امنیت در سیستان و بلوچستان به میدان رفت و هشتم مهرماه سال ۱۴۰۱ در زاهدان به شهادت رسید.

حسنی سعدی در پایان گفت: از شهید هاشمی سوال کرده بودند چه زمانی برمی‌گردی کرمان؟ در پاسخ گفته بود یا بازنشسته می‌شوم و می‌آیم یا شهید می‌شوم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم، مسئول گروه جهادی شهید سیدحمیدرضا هاشمی نیز بیان کرد: اولین گرمخانه را در کرمان از شش ماه قبل در بلوار ۲۲ بهمن راه‌اندازی کردیم و تاکنون ۲۹ نفر از میهمانان «مددسرای بهشت» را به کمپ ترک اعتیاد فرستاده و پنج خانم را به مرکز تی سی معرفی کردیم.

حسینی اظهار کرد: در گروه جهادی برای کودکان کار نیز برنامه داریم و از ماه آینده یک طرح در این زمینه آغاز خواهیم کرد و مطالبه گری در محلات را نیز دنبال می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، مراسم جشن تولد ۴۶ سالگی سردارشهید سیدحمیدرضا هاشمی با حضور پدر، همسر، برادر شهید و جمعی از مردم و خانواده شهدا همراه با برنامه‌های فرهنگی، مدیحه سرایی و ... در گلزار شهدای کرمان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • روایت حیرت‌ انگیز یک نویسنده از خاطره‌بازی دو فرمانده ایرانی و عراقی سال‌ها پس از جنگ تحمیلی
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • تمام محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب به نمایش در می‌آید
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • استقبال شاعر «سلام فرمانده» از غزل رهبر انقلاب
  • شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت