Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@19:27:21 GMT

افزايش توليد کليد حل مشکلات اقتصادي کشوراست

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۲۳۰۸۱

افزايش توليد کليد حل مشکلات اقتصادي کشوراست

خبرگزاري آريا - بروجرد - ايرنا - امام جمعه بروجرد با اشاره به اينکه نقش کارگران دراستقلال اقتصادي کشور برجسته و ممتاز است، گفت: افزايش توليدات با کيفيت کليد حل مشکلات اقتصادي کشوراست.

به گزارش خبرنگارايرنا حجت الاسلام والمسلمين حسن ترابي روز دوشنبه در ديدار کارگران واحدهاي توليدي و صنعتي شهرستان که به مناسبت روز جهاني کارگر که دردفترامام جمعه بروجرد برگزار شد، اظهارکرد: اسلام براي کار و‌ کارگر ارزش فوق العاده اي قائل است و ملت نيز بايد براي مقاومت در برابر نظام سلطه پايه هاي اقتصادي کشور را محکم و تقويت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه توليد ازاصول اوليه اقتصاد است، افزود: ستون اصلي توليد کار و کارگر است و تلاش کارگران پيشرفت و توسعه کشور را رقم خواهد زد.
امام جمعه بروجرد بيان کرد: افزايش توليد با استفاده از توان و امکانات داخلي، کشور را در برابر تحريم ها مقاوم مي کند.
حجت الاسلام والمسلمين ترابي اضافه کرد: عقب نشيني در برابر نظام سلطه ذلت را براي ملت به همراه مي آورد و کوتاه آمدن در برابر دشمن آنها را گستاخ تر مي کند.
وي با بيان اينکه دشمنان به دنبال تضعيف ايران اسلامي درمنطقه هستند، ادامه داد: دشمن از وجود مشکلات اقتصادي در کشورآگاه است برهمين اساس با هدف ايجاد اختلال در کشور تحريم هاي ظالمانه اي را برعليه ايران اسلامي وضع مي کند.
امام جمعه بروجرد با تاکيد براينکه کارگران امروز امنيت شغلي ندارند، گفت: براي برطرف کردن مشکلات جامعه کارگري بايد از سرمايه گذار و توليد کننده حمايت شود.
حجت الاسلام والمسلمين ترابي افزود: دولت بايد به صورت جدي به دنبال حمايت از توليد داخلي باشد و توليد کنندگان نيز بايد با بالا بردن کيفيت توليدات و کالاها مردم را به مصرف کالاي داخلي تشويق کنند.
رئيس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي بروجرد گفت: امروز کارگران ازمعظل امنيت شغلي رنج مي برند و در برابر آنان قراردادهاي سفيد امضا وجود دارد.
عبدالعلي گيوکي افزود: براي حل مشکلات جامعه کارگري بايد از کالاي ايراني حمايت کرد و مصرف کننده را به سمت کالاي توليد داخل سوق دهيم.
وي اظهار کرد: جلوگيري از ورود کالاهاي قاچاق راهکاري مهم براي حمايت از کالاي داخلي محسوب مي شود.
رئيس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي بروجرد اضافه کرد: پارسال سه هزار 565 فرصت شغلي در سامانه رصد بروجرد ثبت شده است.
گيوه کي بيان کرد: پارسال 140 طرح مشاغل خانگي در بروجرد مصوب شده است.
وي ادامه داد: سال گذشته يک هزار و 810 مورد بازرسي کار از کارگاه هاي مختلف صورت گرفته و يک هزار و 171 پرونده درموضوع اختلافات کارگري و کارفرمايي تشکيل شده که 50 درصد با سازش بين کارگر و کارفرما حل و فصل شده است.
رئيس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعي بروجرد گفت: پارسال 716 نفر از کارگران شهرستان بروجرد از بيمه بيکاري استفاده کرده اند.
7190/7273
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • استرس از فضای کارگری برداشته شود
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست